Najdi forum

Poleti bi obiskali Švico. Šli bi z avtom in šotorom za cca 10-14 dni. Zanimajo me vaše izkušnje in kaj priporočate. LP

Bil v švici 5 mesecev, blizu Loussane… definitivno vredno ogleda in olimpijskega muzeja v njem!!! TUdi samo mesto z jezerom ob njemu je lepo. Prav tako Zurich poleti ko se ljudje kopajo ob reki oziroma zajezeni reki… Tudi Ženeva lepa za obisk….
Če pa že greste v Švico si pa definitvno morate privoščiti tudi kakšne izlete v gore… Jaz sem bil v Zermattu…. z železnico ali peš na vrh… čudovito… Lahko se pa tudi malo ustavite v St. Mortizu! Sicer drago ampak za en stop-over odlično….
LP
a

Jst sem bla v Lugano, s od Milana. Superca, poleti, zunaj 40 stopinj, pogledaš v hribe pa sneg. Fino je tam, pa jezero, pa kupi zanimivih ljudi vseh narodnosti, pa poceni tud ( razen kave).

Zahodno od Zuericha si oglejte St. Gallen oz. knjižnico z nekaterimi najstarejšimi knigami, spisi v Evropi.

Joj, pardon, vzhodno…

Pupa… če si prijavljena, lahko svoj post popraviš…. Sam klikneš na preoblikuj sporočilo, (desno spodaj pod tekstom je….
🙂
A

V Švici so najlepše gore in doline ,pa seveda prelazi ,ki povezujejo vse te doline.Vredno ogleda,polno kampov ,precej drago,kar se pa tiče kopanja pa verjetno ne bi šel prav v Švico.Kar na pot,enkratna izkušnja.
lp
dani

Jaz sem se kopal v Yverdon-u blizu Lousanne v jezeru.. – tko tko sam poleti paše!!! Drugače je pa ful lepo in dobro v Zurichu!! Tko da tudi kopat se da v Švici…. jezera so njihova morja!!!
A

Najlepša hvala za dosedanje odgovore. V osnovi iščemo potovanje ne klasičnega dopusta. Tudi kak lažji vzpon bi opravili. Ali ima kdo izkušnje s kampiranjem v Švici. Cene, urejenost, pogostost….LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close