Najdi forum

Živjo

A je že kdo potoval po Švici (morda s kamperjem)? Zanima me kako je s spanjem izven kampov- torej na kakšnih parkiriščih ali kje ob cesti. Je to možno (dovoljeno)…

Pa še kakšne druge informacije o Švici so dobrodošle.

Hvala in lep pozdrav

zdravo,

jaz sem bil samo z avtom. na meji sem imel precej negativne izkusnje s svicarskimi oblastmi… ce bi po tistem sklepal potem ne smes nikjer nicesar pocet.

namrec so me “zaslisali” kam grem, pa zakaj, pa ko sem rekel, da do kolegice, je hotel vedet a je slovenka/slovenskega rodu. sem imel obcutek, da mu ni najbolj vsec….

no, mogoce je pa imel slab dan…

Kje si pa prenočeval- kamp morda? Cene?

LP Petra

zdravo,

zal ne. pri prijateljici v njenem vikendu. jo bom vprasal, ce imajo svicarji kaksno internet stran, kjer so vse te cene napisane…

lep dan

petra…

midva s fantom se odpravljava v švico za približno 14 dni, pa me zanima, če greš v švico in kaj vse nameravaš pogledati, kaj izpustiti, kaj je must see… ravno zdajle malo pregledujem lonely planet, tako da plana še nimam, pa bi rada še malo drugih mnenj, kaj je vredno pogledati.

Živjo Pika…

Tudi jaz še nimam nikakršenag plana, ker sem do včeraj imela izpite in ni blo časa mislit na pohajanje. Bom pa v kratkem kej malga splanirala (dosti ne, ker velikih planov nikoli ne delam) pa se ti kej javim. Lahko mi pišeš tudi na mail

LP Petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close