Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sveže novice iz DJERBE

sveže novice iz DJERBE

ŽIVJO!

Včeraj smo prispeli iz otoka Djerbe in preživeli super počitnice!Bili smo v hotelu Abir in smo zelo zadovoljni,razen hrana je bolj pekoča za naš okus!(SLADOLEDA v restavraciji hotela ni, kupite lahko kornete iz skrinje!)Na farmo krokodilov se splača peljati s taxijem,saj vas vožnja stane samo cc.3 TD .Obiščite jo do 17h,saj takrat hranijo krokodile in je full zanimljivo! Butik v ABIRJU je trikrat dražji kot pa stvari v Houmt Souku ! Uživajte in srečno kjerkoli že boste,če vas pa kaj zanima pa vprašajte!

A se splača it sploh na kateri od izletov, ki jih ponuja intelekta? Jaz potujem prvič na Djerbo 29.7. pa bi si jo rada tudi ogledala. Aja, še to me zanima. Kolk dolg traja let pa s kom se leti? LP T

Z intelekto smo šli samo na otok Flamingov,ki pa se mi ne zdi nič posebnega,razen lepe narave!Cena je 90 EU ( dva odrasla in dva otroka) Leteli pa boste s TUNISAIR,ki pa so zelo točni in imajo zelo vredu letala,čista in urejena!

Zdravo!
Tako pridno nam poročate, ko pridete z Džerbe, da smo že kar razvajeni…
Mene pa zanima, ob kateri uri ste leteli (in kdaj prispeli) tja in nazaj. Res izgubiš en dan?
Hotel Isis… Si ga videl? Kakšen je?
A krokodile hranijo vsak dan? So taksiji kar pred hoteli? Vozniki govorijo angleško?

Hvala za odgovore!

Vodnarka….bi imela mogoče slikice iz Hotela Isis…..mimogrede….hotel je zelo lep in diši po novem….inventarju ( da nebo pomote 🙂 )

Notranjc….pozdravljen!
Kakšno ste imeli kaj vreme dol ta teden…..ko smo pred enim tednom mi šli je še bilo lepo in vroče….tukaj pa kriza…..te kar v depresijo spravi tole domače vreme…a ne……Mimogrede, kar si napisal za lopova v butiku v hotelu je čisto res….ne kupujte pri njemu……Kako so pa kaj animatorji , a fotograf še seka “buče” in skače okol kot zmešan …..ah …mal sem se spomnil lepih trenutkov….

ŽIVJO!

Vrerme na Djerbi je bilo full lepo in vroče , brez oblačka! Fotograf se ni nič spremenil in skače okrog bazena kot za stavo!Hotel ISIS so pa prenovili in je zelo lep ,posebej pa vhod v sam hotel.Dobil je tudi še eno zvezdico! Leteli smo iz Brnika ob 8in10 min.,prispeli na Djerbo pa ob 10 in 30 po našem času!V hotelu Abir nismo ob prihodu dobili večerje ,smo pa zadnji dan uživali ob kosilu! Domov smo leteli ob 16in10 po TUN. času!

Sašo, prasim te za fotografije! Seveda me vse zanima…
Moj e-mail: stanka_led@yahoo.com

Hej Saso.
ce si ta pravi potem se me sigurno spomnes. kako pa je kaj s slikami, a bos kej poslal?
ne vem ce sem vam dala moj mail, ampak ti ga dam se enkrat: neja@post.com poslji slikce.
drugace pa tukaj se zmeraj ful vroce. sporoci mi tvoj mail ti bom se kaj pisala.

A to ste leteli zjutraj al zvečer? Kar malo me čudi da zjutraj, ker ponavadi so leti bolj zvečer. Jaz grem 19.7.

Sašo, slikice bodo?…. Prosim….

Hvala, Sašo! Res si me razveselil s slikami, zgleda, da je na Djerbi res zelo lepo! HVALA!

Zivjo,

preko katere agencije ste pa sli. Koliko vas je prislo?

lp, Kaja

Ali lahko še meni pošlješ fotke. Sam grem tja 16.9. v Djerba Sun.
mail email27@email.si

Pozdravljen Sašo!

Malo pozno se oglašam, ampak prej ni šlo. Naslednji teden smo imeli čudovito vreme. Še z eno družino smo vzeli “ta beli” taxi (ti so vsi enoprostorci) in se odpeljali do Matmate in en krog po celini. Voznik je bil enkraten – hkrati tudi vodič. Peljal nas je k barberom, kjer so nas pogostili…
Tudi mi smo si privoščili prijeten šoping v Jasmini in sploh smo uživali. Ko ste odšli se je hotel zelo napolnil. Drugače pa, saj veš – super. Drugo leto Maroko?
Če imaš kakšno fotko tudi zame – hbranka@email.si. Hvala. Lep pozdrav tebi in tvojima dvema.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close