Svetujte mi
Ehhh, ne bo zadnjič, bistveno je, da se probaš sprostiti in ne preveč v naprej načrtovati vsakega trenutka, bo že. Pomisli, da je ona prav tako nervozna, če ne še bolj, povej ji, da te je strah, da ne bi česa narobe naredil, ker je nočeš prizadeti, se osmešiti, punce mamo rade odkritost pri fantih, še posebej, če pokažejo, da so lahko tudi ranljivi. Suvereni mačoti so za v filme.
Drži se.
Ja, razumem da je prvič. Samo tudi pri prvič more človek met en koncept o tem kaj hoče in kaj pričakuje.
Ti se boš odpravil s svojim junakom v vagino kot rudar v rudnik, se potem umil in še spraševal, če si dovolj čist. Gor boš imel kondom, pa še te bo zanimalo, če je vse OK. Ja pízdarija no, to se mi res ne sliši prav nič resno. Pa se nimam nobenga namena izživljat nad tabo, samo tako se mi sliši, kot da bi šel opravljat nelagodno umazano opravilo iz katerega delaš en velik problem.
Če misliš, da je seks tako težak in se ga tako bojiš, potem se raje ne spusti vanj. Zakaj sploh siliš v nekaj, česar se tako fobično bojiš???
Zamisli se malo le sam, kakšne kvasiš.
Ja, ti si vprašal vprašanje in jest sem se vpičil v to vprašanje, ker si mi zdi precej mimo.
Sigurno bi užalil punco, o tem ni dvoma.
Zamisli si, da bi en prišel na forum, pa bi vprašal: “A si moram po poljubu s punco umiti zobe in usta poplakniti z ustno vodo? Mislite, da bi bila užaljena?”
Jasno, da bi bila užaljena! Pa še vprašala bi se, če si sploh na čistem.
Zdaj štekaš, kaj ti hočem povedat?
Forum je pa ravno toliko moj kot tvoj.
Samo v informacijo: v ustih je neprimerno več bakterij kot pa na oziroma v spolnih organih!
Glede umivanja pa: moški si ga mora zelo dobro umiti pred odnosom, zlasti če ni obrezan! Po odnosu pa ni kakšne posebne potrebe za umivanjem, če se delo opravi brez kondoma, če se pa s kondomom, pa je seveda dobro sprati spermo.
Kar se pa prvega seksa tiče, pa ne kompliciraj, tudi če se slučajno ponesreči (kar se zgodi zelo pogosto); enkrat ni nobenkrat in vaja delaj mojstra …
POSTAL SEM MOŠKI !!!
Hvala vsem, ki ste mi resno svetovali, da ga nisem polomil.
Je težko če nimaš očeta, da bi kej povedu, z matko pa o tem nisem mogel
govort.
Začetek je res bil bolj klavrn in je že kazal na polomijo. Kr naenkrat je
zadeva stekla in sma dvakrat zaporedoma. Jz bi še kr v tretje pa je
rekla, da za prvič je dovolj. Pojutršnim boma spet.
Hvala tudi vsem tistim, ki ste me zasmehovali in se norca brili iz mene
kot, da ste pozabl kako je bilo z vami.
Hvala in LP
Hvala za čestitki.
To lepo, kar sva s punco doživela je bilo res tisto pravo, ki je izviralo iz
najine ljubezni. S tem sva jo še bolj potrdila in vez med nama utrdila.
Morda tudi zaradi tega ni nastala polomija. Oba sva ponosna in hrati
srečna, da nama je to uspelo. Še bolj se imava rada, še bolj se ljubiva.
Morda kdo tega ne bo razumel, se bo zasmejal kaj ta tip naklada.
Povem, da če do tega ne pride iz duše in srca obeh partnerjev, kot je
nama, te sreče ne pozna in je morda tudi nikoli ne bo spoznal.
Ponosen sem na svojo drago in tudi nase. Oba upava, da nama bo
v življenju uspelo. Sklenila sva, da se bova jemala eden drugega takšnega
kot sva, z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi, si poskušala ustvariti
topel dom in z mirnim dogovarjanjem odpravljati morebitne nesporazume.
Bova pa spoštovala avtonomijo drugega, nimava namena si vsiljevati
svojega mnenja in še manj razčlovečiti partnerja. Pogovarjati in dogovarjati se.
Še enkrat hvala in z željo imejte in imejmo se radi, Vas vse skupaj
prisrčno pozdravljam.
Sammy
Forum je zaprt za komentiranje.