Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek svetovni dan bolnikov

svetovni dan bolnikov

… je danes. Obiščete kdaj bolnike? Kako sprejemate, se soočate s trpljenjem, boleznijo?

mene glava boli ko berem kake primerke … soočam pa se s tem tak oda repliciram 😀

bolnikov pa k sreči ne poznam !

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sprejemam, obiščem; bolj me moti pri ljudeh, da mi zamolčijo oz skrivajo, da so bolni – s tem si ne naredijo popolnoma nobene usluge; biti bolan (kakorkoli že) naj ne bi bil tabu.

Še ena “zabavna” tema na M/Ž čveku.

Če ne pa vsak dan “srečavam” bolnike na Monu.

Od poženščenih moških : Marko, matjazko, On_, robi
Od možatih žensk : Senza, Goldfish, lucky me, exotic

Ja kaj naj rečem, sočvustujem z njimi. Upam, da se jim kmalu obrne na bolje.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, vprašanje je bilo, kako se soočaš s trpljenjem. Zelo slabo menda, če si toliko ljudem “simpatičen”? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja in ne. V bistvu si vzamem premalo časa, ker tisti res bolni so tudi strašno težki za debato. Nazadnje sem poslušala samomorilske misli in vso energijo usmerjala v to, da sem povedala svoj vidik in ves čas pazila, da osebi ne bi dajala povoda za še večje samopomilovanje.

Hahaha…

Pomagam eni gospe, ki je precej betežna, da bi pa koga obiskala na dan bolnikov oz. zaradi dneva bolnikov, mi je pa ravno toliko brezveze kot obiskovanje pokopališč na 1. november. Ali pa podarjanje stuffa za valentinovo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Hahaha…

Pomagam eni gospe, ki je precej betežna, da bi pa koga obiskala na dan bolnikov oz. zaradi dneva bolnikov, mi je pa ravno toliko brezveze kot obiskovanje pokopališč na 1. november. Ali pa podarjanje stuffa za valentinovo.[/quote]

Bravo….. se popolnoma strinjam s tabo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close