svetohlinci?!
Zakaj smo Slovenci tako svetohlinski?
Takoj ko nekdo reče da z ženo hodita v swingerje ali pa morda imata rada v troje sta nenormalna, za ubit ipd.?
Pa to se vedno derejo tisti ta nabolj pridni in pobožni, ki komaj čakajo da je kakšen sindikalni izlet kjer se bojo po dolgem in počez?! Pa ženske, ki imajo po večini afere v službi. Vsak izmed nas je vsaj enkrat prevaral partnerja če ne v dejanju pa v mislih. Od kod pravica nekaterim da lahko obsojajo zdrave pare ki so sposobni svoje spolno življenje začinit, da so nenormalni za v norišnico ipd. Lahko je bit pameten. Kot naprimer pri temi ali sva normalna. Meni se zdi da z njima ni nič narobe. Pa pljuvate povprek po njima. A to da pa ga serjejo vsak po svoji strani in morda še uturijo tujega otroka je pa normalno? Pa da imajo možje po strani še kakšnega otroka. Al pa kar stalno ljubico, kakih deset let? Je to normalno? Al pa da pač enkrat na teden da žena možu noge narazen zato da je mir? Meni je pa to nenormalno.
Verjetno boste sedaj vsi usekali po meni pa nič zato. Ker moje mnenje je da dokler je nekaj stvar odločite obeh (svobodne) jima to paše in morda celo obnovi strast med njima, namesto da se komaj prenašata,normalno.
Po mnenju večine verjatno tudi ni normalno če ima ženska vibrator. Pa to je že druga pesem.
Mal bomo morali še kot narod odrasti pol bomo pa imeli srečnejše zakone.
Pa lep dan!
No, js sem ateist, ki verjame v svoja načela in se jih tudi drži.
Verjamem v ljubezen, ja v večno iskreno in trajno ljubezen! In zdaj je to narobe? Naj bo! Ne varam in ne igram se s čustvi drugih…. verjetno je spet narobe?
Sprašujem pa se, zakaj se gre v take skrajnosti sploh v spolnosti da ljudem nič več ni dovolj. Pa sex z živalmi, je bila pred časom debata, da je to nekaj kao najboljšega, ena je celo učila druge kako se seksa s psom….
Svašta mislim !!!
Za bruhat… še sreča da je večina ljudi proti temu.
Kar se pa tiče grupičev in ostalih skrajnosti pa sem že povedala mnenje. To so ljudje ki ne najdejo več smisla v globoki ljubezni in so zaradi tega začeli ločevat telesno od duhovne. V večini so to starci, se ve… tam okrog 40 let, ki želijo v zadnjih izdihljajih spolnosti poskusiti vse, da bi si popestrili dolgočasno življenje. Ljubezni že zdavnaj ni več, zato pa tudi ni problema kaj takega počet.
Sicer pa so ponavadi ženske tiste ki se pustijo prepričat da mož pripelje še eno v posteljo, vse zaradi tega da ga ne bi izgubile in da bi jih še naprej imel rad!
Kakor komu paše, meni ne in mi nikoli ne bo!!!
ej če daš škakljivo temo na forum, moraš pričakovati različna mnenja
sicer pa se meni ne zdi, da bi tisto micko al kaj je že zelo pljuvali, prej nasprotno
jaz nisem pridna pa ne hodim na sindikalne izlete pa tud ne preveč pobožna pa se mi swinganje in podobne zadeve ne zdi neki zelo privlačnega, pač če komu paše naj, sam jaz si sebe ne predstavljam v takih situacijah
sem glede tega zelo starokopitna, če je to starokopitnost, ampak sem zato tolk bolj razuzdana, ko sem z mojim moškim
to pa je mogoče svetohlinstvo
Ne pravim da je svetohlinstvo če si zvest svojemu partnerju. Nasprotno zdi se mi da je to danes prava vrlina, če si zvest pa čerpav morda doma ne štima vse kot bi moralo. Da čutiš moralno obveznost do svojega partnerja in ga spoštuješ. Saj je danes že kar nacionalni šport skakati čez plot.
Hinavci so mi tisti ki govorijo eno delajo pa drugo. Ki obtožujejo ljudi ki mislijo drugače ali pa si samo upajo na glas povedati tisto kar si mogoče želi večina! Poznam primer ženske danes že kar staro, ki je vsa pametna in obtožuje ljudi, ko pa je bila mlada je padla pred vsakim. To mi je čista hinavščina. In pa tisti, ki obtožujejo ljudi, ki mislijo drugače kot oni ali pa si samo upajo na glas povedati tisto kar si morda želi večina, ali pa to počnejo doma za štirimi stenami. Ne pravim sedaj da je potrebno povsod praviti najbolj intimne stvari tudi jst jih ne, sam bodi tiho, ne obtožuja drugih ki morda pa povejo, če pa morda ti isto ali huje delaš doma. To mi je tista čista hinavščina ki pa je je na žalost vse več. Sedaj ti že skoraj vsak sosed gleda čez plot kaj delaš, posluša kaj se pogovarjaš, kdo ti pride na obisk. Morda je prednost velikih mest ta da se med sabo ne poznajo ali pač? Kakih dvajset let nazaj pa so vsi vse poznali in se razumeli. Zakaj se mi več ne znamo?
In zakaj je vse več takšnih, ko so mlade samske pa zavestno “serjejo” s poročenimi al pa vezanimi? A se ne vprašajo da čez deset let pa lahko z njihovim partnerjem druga mladoletnica “serje”?
Ne vem ali je kriva vzgoje staršev, pa ne verjamem da bi kdo učil svojega otroka da ni nič narobe če ga s poročenim “serje”. Al pa nam je zmanjkalo morale, slabe vesti ali česa.
Vse več je primerov, ko ga npr. mož “serje” z najboljšo prijateljico žena zve potem pa mož in prijateljica jokata kako more biti takšna da je šla in naju nekam poslala. Al pa obratno. Ker je namreč vse več žensk, ki varajo. MOrda celo več kot moških.
To sem hotela povedati, ker opažam da je vse premalo iskrenosti, tako med ljudimi, kot tudi med partnerji. Vse premalo poznamo drug drugega ker dobesedno živimo drug mimo drugega. Pa naj bo to med prijatelji ali pa partnerji. Ker stavim da veliko ljudi nikoli ne spozna svojega partnerja v resnici. Ni več pogovorov, niti pravih prijateljstev. Včasih so bili vsi v vas ali naselju prijatelji se medsebojno poznali in si pomagali. Kdo izmed nas pa ima sedaj sosede, ki bi ti bili pripravljeni pomagati? Karkoli. MIslim da je takih zelo zelo malo.
Vse premalo je obzirnosti do sočloveka.
Spet sem zabluzila, sam to mi vse bolj leži na duši. Bo kdaj bolje ali bo še slabše? Bomo kdaj spet začeli misliti na sočloveka ali sam na svojo “rit”? Na svojih deset minut užitkov ne glede na posledice.
Bi pa rada slišala enkrat od ene takšne, ki ga serje z poročenim al pa vezanim pa to vnaprej ve, zakaj to naredi? Oz. kako lahko to naredi? Nič ne misli na morebitne posledice? Na to da se vse vrača?
Vem da moški vedno pravi da se ne razume al pa ločuje, ampak zakaj verjamejo? Zakaj preprosto ne reče o.k. me pa poišči ko boš ločen, boma pol videla kako in kaj?
No dosti je ker itak ne pričakujem da mi bo kdo lahko to pojasnil ali pač. Sam me pa res zanima!
zame je bolj normalno če se dva partnerja skupaj odločita brez prisile, da hočeta popestriti spolno življenje pač z drugim parom, ali z drugo žensko ali z drugim moškim itd….. ni mi pa normalno da nekdo vara svojega partnerja in partner šele čez leta ali mesece izve da je bil prevaran……. to je zame veliko hujše.
Ne vtikam se v osebno zivljenje drugih. Ne briga me kaj pocnejo v postli in s kom in s kolkimi. Ce komu pase swinganje, kar, hvalabogu, da si SKUPAJ poestrita zivljenja, sploh ce ta popestritev privede do tega, da se imata potem skupaj se boljse. Koliko parov po dvajsetih letih zivljenja sploh se seksa (vsaj eden z drugim, ne z drugimi)??? Jaz pravim, pametni taksni.
Na tole tvoje pisanje lahko napišem samo en j*** ga. Ne vem, kaj v tvojem življenju te je trenutno tako razkurilo.
Ni vse tako črno. In včasih ni bilo nič drugače, nič boljše.
Da bo svet boljši, lahko začneš pri sebi. Najprej si naredi svoj svet drugačen in bodi sama takšna, kot želiš, da bi bili tudi drugi ljudje.
V osnovi se čisto strinjam s tabo.
Pri tem zakaj samske serjejo s poročenimi ali vezanimi pa je tako, da itak te nihče tega ne uči in nobena si tega ne želi, ampak saj ni rečeno, da so prav iskale vezanega ali poročenega, ker če se moški odloči, da bo prevaral partnerko jo bo in ko si najde “žrtev” ne verjamem, da ji najprej pove, da je vezan. Boljši ulov imajo, če to tajijo, zato ni vedno samo ženska tista ta grda.
Katera pa že v naprej ve v kaj se spušča, pa upam, da se ji kdaj vrne!
Forum je zaprt za komentiranje.