Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek svetlinovo olje – nasprotujoča si navodila

svetlinovo olje – nasprotujoča si navodila

Kako se pravilno jemlje kapsule svetlinovega olja? Kupila sem ene, na katerih piše po jedi, porabila sem jih in kupila druge, na katerih piše pred jedjo, sedaj pa sem pogledala še te od NOW, ki se oglašuje an tej strani, tu pa je navedeno med jedjo:)

Kako je torej najbolj prav?

Hvala za nasvete.

Glej, zadeva je natančno taka, kot pri ostalih čudežih. Pravzaprav nihče ne ve zares, ali sploh kaj koristi in na kakšen način. Važno je samo da se močno reklamira in obljublja nebesa. Navodila pa.. eh, kdo bi se ukvarjal z njimi. Važno, da se stvar prodaja. Se spomnim človeka, ki je pred desetletji ogromno zaslužil s prodajo čajev za hujšanje. Pravzaprav ni o čajih vedel ničesar. Je pa vedel veliko o človeški psihi. Zato je mešal karkoli mu je že prišlo pod roke in to z uspehom prodajal kot čaj za hujšanje. Če bi bilo takrat moderno prodajati čaj proti plešavosti, bi pa samo napis na vrečkah zamenjal. Tako to gre v tržnem gospodarstvu.

Trenutno imam doma kar trojne od različnih proizvajalcev. Pri dvojnih piše, da je najbolje vzeti z obrokom hrane, tak da jaz vzamem, ko jem.
Zakaj jih pa jemlješ?

Jaz sem jih jemala za diseborejo, ampak mi niso prav nič pomagali? Jih tudi ti zaradi tega jemlješ?

Hvala vsem za odgovore, Brez veze, imaš po svoje kar prav:)

Svetlinka in lolita, jaz sem kapsule začela jemati kar tako, brez kakšnih predhodnih hudih težav. Za kožo in lase, pa ker sem v predmenopavznem obdobju:) Občasno me tudi srbo lasišče in pojavijo se mi lišaji na koži na obrazu.

Se pravi, najboljše kar med jedjo. Super. Hvala in srećno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close