Svetleč fris!
Nujno rabim en pameten nasvet, ki bi deloval, ker se mi fris tako sveti, da nisem za nikamor!! Uporabljam kremo, včasih tudi ne, nobena, ki bi matirala ne deluje en drek, puder kupim kar kvaliteten, brez olj….Lancome Teint idole, ampak sem že po pol urah v službi v fris tako svetleča, da se hodim brisat na sekret!!! Jao, sem jezna. Bi si morala vsako uro nanesti še puder v prahu, da bi pomagalo, ampak tega mi pa res ni za delat, no!
A poznate kako posebno žaubo, ki bi vsaj malo omililia in pomagala?
Pudram se vsak dan obvezno, zato nasvet, naj se neham, nima pomena. Napudram se zjutraj, preden grem v službo. Tu si puder nanesem še cca 3-4x, ko pridem domov, si obraz umijem in nanesem novo plast, po teku samo malo obnovim. Prav tako preden grem spat.
Kaj pa če se ponoči kaj zgodi, recimo zagori, pa pride lep gasilec in me vidi brez ličil??? Tega si pri svojih 45 ne morem več privoščiti, saj se izgubljena priložnost ne vrne več nazaj.
Sem enkrat nenaličena prehitro peljala…in namesto, da bi bil policaj sedaj moj mož, sam plačala veliko kazen.
Če si lep imaš marsikje prednosti.
Kupiti se dajo robčki, ki vsrkajo odvečno maščobo, izgleda kot tak tanek papir. Z njimi popivnaš najbolj mastne predele. Mogoče pomaga.
lp,
Lenka
Pozdravljena Svetlečka,
napišite kakšno kremo uporabljate pod pudrom, ker neustrezna nega je lahko vzrok tako mastnemu sijaju na koži.
Simone Godina
Beauty Coach
AntiageDermoLab svetovalni centri
Ljubljana, Portorož
040 291 165
Email: antiagedermolab@gmail.com
HEJ PUNCE 🙂
ISTO JE PRI MENI IMAM MASTNO KOŽO IN DA NIMAM TAKO MASTNE KOŽE KO SI DAM PUDER GOR SI DAM NAPREJ
TEKOĆI PUDER
POTEM PA ŠE PUDER V PRAHU
IN NIĆ NAVADNE KREME PREJ
IN JE BOLJŠE !!! VEM PA DA BAJE NI DOBRO ZA KOŽO ĆE NE DAMO NAPREJ KREME NAVADNE AMPAK MI JE USEENO RAJ TOLE KOT PA SVETLEČA KOŽA KOT DA ŠVICAM HEHEHE 🙂
LP :)
Forum je zaprt za komentiranje.