Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Svetel ali temen laminat

Svetel ali temen laminat

Zanima me iz vaših praktičnih izkušenj ali bi dali v spalnico po tleh svetlejši laminat ali barvo češnje ? Spalnica je od Alplesa s toplo orehovo barvo, vrata omar so bež barve, postelja in predalnik sta tudi orehove barve.

Na kateri podlagi se bolj/ manj vidijo smeti, prah, kaj je lažje za čistiti?
Kako se opazijo morebitne praske na temni ali svetli podlagi ?

Meni osebno samo svetel parket. Slišim od znancev, sorodnikov, da se na temnem vse pozna, sploh kakšna praska. Če imaš spalnico v teh barvah, bi blo za moje pojme mal smešno barvo češnje dat na tla…se tepe barva – se ti ne zdi?

Naredi si sobo svetlo 🙂

Mi imamo ščetkan hrast, mat lakiran. Sem prezadovoljna. Imamo ga v dnevni sobi, v jedilnici in kuhinji, kajti to je vse en in isti prostor. Sprva sem bila skeptična, ker smo prej imeli v kuhinji ploščice, ampak izkazal se je več kot odlično. Nanj večji del leta tolče sonce skozi veliko panoramsko okno in po moje bi me pobralo, da bi na temnem parketu morala gledat prah, na tem se ga namreč ne opazi. Sicer imam Roombo, ki ga vsak dan “pomete”, vendar veš kako je s prahom – v nekaj urah se ti iz zraka usede na tla pa če nevem kako sesaš.

Jaz bi ti svetovala nekaj svetlejšega, res. Tudi zato, ker imaš veliko oreha, pa poskusi uskladit barvo parketa z barvami front omar ali pa vzami svetlejša tla in podobno pobarvaj stene v podobni barvi v svetlejšem tonu, izberi dobre zavese v stilu, dodaj kakšne detajle v takem tonu, lučke….

če maš malo stanovanje daj svetel če želiš toplo vzdušje v dnevni temnejša rjava pa toplordeče stene ali tapete. ampak dobro je potem če so stropi višji..
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close