Svet svetil
Pozdravljeni,
Pri podjetje svet svetil si iz Maribora sem narocil 4 nocne brljivke. Vse 4 niso vstrezale tehnicnemu opisu, zato sem jih vrnil. Sledilo je presenecenje, da reklamacijski tok traja 45 dni. Tako sem v tem casu ostal brez vstreznih svetilk in denarja . Bodite previdni pri narocanju. Pri tem dobavitelju ne bom nikoli vec narocal.
Ljubo
Ljubo539, 17.11.2021 ob 11:29
Pozdravljeni,
Pri podjetje svet svetil si iz Maribora sem narocil 4 nocne brljivke. Vse 4 niso vstrezale tehnicnemu opisu, zato sem jih vrnil. Sledilo je presenecenje, da reklamacijski tok traja 45 dni. Tako sem v tem casu ostal brez vstreznih svetilk in denarja . Bodite previdni pri narocanju. Pri tem dobavitelju ne bom nikoli vec narocal.
Ljubo
Ne poznaš svojih pravic. Ne glede na reklamacijski rok imaš dvoletno jamstvo na izdelke.
kak reklamacijski rok?
naročil si prek interneta, dolžni so ti vrnit denar
drugače pa niso iz maribora, so čehi, v mariboru imajo pogodbo z DPD poslovalnico, v katero lahko vrneš izdelke.
ID 92240586
Depot Maribor
Tržaška cesta 43
2000 Maribor
svet-svetil.si
Trg republike 3
Ljubljana, 1000
Telefon: +3861 600 93 29
Kontaktni obrazec
678 01 Blansko
Kupila sem svetilko preko spleta na Svet svetil.si. Ker je bila svetloba svetilke prešibka, sem jo želela vrniti. Na oddelku za reklamacije mi je referentka rekla, naj sledim navodilom, ki sem jih dobila v mailu na podlagi reklamacije. Čudno mi je bilo, da moram poslati pošiljko na DPD Maribor, zato sem to preverila po telefonu. Poklicala sem na DPD Maribor, kjer so mi povedali, da imajo z njimi sklenjeno pogodbo, da po pakete, ki so predmet reklamacije pridejo oni osebno. Ponovno sem klicala na Svet svetil, kjer mi je zelo neprijazna referentka povedala, da to ni res in da moram izdelek vrniti na lastne stroške, ker mi izdelek “ni všeč”. Ko sem jo želela še nekaj vprašati, mi je odložila slušalko. Halo!? Kakšen odnos!
Nikoli več ne kupim nič pri njih, tiste pa, ki imate namen tam kupovati, pa opozarjam, da bodite zelo previdni. Ko sem naročala izdelek so bili zelo prijazni, ko pa sem ga želela vrniti, pa so mi odložili slušalko.
Aja, pa še to, za vračilo denarja si vzamejo 2 – 3 tedne!
Forum je zaprt za komentiranje.