Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Svakinja me je nadrla

Svakinja me je nadrla

za uspeh boš morala ubrati drugo taktiko, tako si samo koplješ grob. Mož je jezen nate, oz. se neprijetno počuti, sestra pa ga boža po dlaki in se mu zdi super.
Ti moraš spet lepo zapecat svojega moža, seks je namreč najmočnejše orožje, ki pa ga sestra nima. Začni se rihtat, namigovati na seks, še posebej, če pride sestra na obisk, dajaj dvoumnd namige. Možu kaj dobrega skuhaj, da bo raje doma, kot prvi mojster naokoli.
Njegovi sestri pa nakladaj, kako fajn moža imaš, da vse zna vse naredi, zraven jo pa malo pikni kako kaj njen. Gotovo ji ne bo pasalo, da prikrito šimfaš njeno izbiro, pa še možu se bo pa fajn zdelo, da ga poveličuješ.
[/quote]
če je taka kot tale, ji nobeno rihtanje ne bo pomagalo 🤣🤣🤣

https://imgur.com/a/1KcDC2U

Ženska, ki je ljubosumna na SESTRO moža ali partnerja, nima vseh pik v glavi!

Kakšne ženske ste to?

Posesivke ene! Ljubosumne na vse, na tašče,sestre, še lastne hčerke! Potem so vam pa drugi krivi, da vam zakon propade. Ne vidite srži problema, ki je v vas.

Ženska, ki je ljubosumna na SESTRO moža ali partnerja, nima vseh pik v glavi!

Kakšne ženske ste to?

Posesivke ene! Ljubosumne na vse, na tašče,sestre, še lastne hčerke! Potem so vam pa drugi krivi, da vam zakon propade. Ne vidite srži problema, ki je v vas.
[/quote]

Seveda. Ljubosumne so.

In one so srž problema, ne tiste, ki jim odtegujete partnerja.
Jao.

Seveda. Ljubosumne so.

In one so srž problema, ne tiste, ki jim odtegujete partnerja.
Jao.
[/quote]

One vsak dan spijo s partnerjem.One mu jo nastavljajo. One ga potešijo, ko je potreben. One mu tudi kuhajo, perejo, likajo. Če ga ne znajo s tem obdržat, potem pa res ne vem.
In vnaprej krivit neke sestre za propadle zakone in otroke brez očeta??? A ta moški je pa brezjajčnik, ki ga samo ženske komandirajo, če ni žena, je pa sestra?

Saj niste normalni!
Kaj pa včasih, ko je v eni bajti živelo več generacij.
moj mož ima sestro, se dobro razumemo z njo, tudi kdaj pomagamo kaj naredit pri njej in ona pri nas. Takšnih težav, da bi mi ona ODTEGNILA (??) moža pa res nimamo pri nas.
Pa tudi če bi cel vikend pri njej delal, se ne bi počutila ogroženo.
Ej, halo, pa kaj vam je, resno!?

One vsak dan spijo s partnerjem.One mu jo nastavljajo. One ga potešijo, ko je potreben. One mu tudi kuhajo, perejo, likajo. Če ga ne znajo s tem obdržat, potem pa res ne vem.
In vnaprej krivit neke sestre za propadle zakone in otroke brez očeta??? A ta moški je pa brezjajčnik, ki ga samo ženske komandirajo, če ni žena, je pa sestra?

Saj niste normalni!
Kaj pa včasih, ko je v eni bajti živelo več generacij.
moj mož ima sestro, se dobro razumemo z njo, tudi kdaj pomagamo kaj naredit pri njej in ona pri nas. Takšnih težav, da bi mi ona ODTEGNILA (??) moža pa res nimamo pri nas.
Pa tudi če bi cel vikend pri njej delal, se ne bi počutila ogroženo.
Ej, halo, pa kaj vam je, resno!?
[/quote]

Ko ti bo mož vsak vikend ali pogosteje pri sestri, ko ji bo, brez tebe, pomagal kaj narediti pri njej večkrat kot doma, takrat boš v situaciji teh žensk. Do takrat pa ne sodi drugih!

Vem kako ti je. Sem imela podobno zadevo z tem, da je svakinja brata popolnoma vzela zase. On pa copata nikamor ni upal sam. Ko je po 2 mesecih prišel k meni na kavo ga je že klicala in pisala sporočila češ kak se gre, da ga ona rabi. Po 2 mesecih nama ni pustila niti ene ure, da bi se malo pogovorila. Ga je prišla iskat z foro, če takoj ne pride z njo ga bo pustila… No na koncu ga je večkrat prevarala tudi zanosila z drugim naredila splav in ponovila vajo. Njemu je dala krivdo ker je 8 ur v službi in je ona sama…  No konec dober vse dobro je brata srečala pamet. Upam da bo tudi tvojega.

Vau koliko je dejansko zensk, ko vidijo samo sebe. Zalostno je to, da se grdo gledate, ko bi se morali razumeti med seboj. Namesto, da “ropotate” nad svojimi moskimi sprejmite z njimi kompromis (npr. da grete tja na obisk in pomagat recimo ob nedeljah Ali pa vi njih povabite na nedeljsko kosilo). Preden sodite, imam sama tudi druzino z otroki, pa ne delam takega haloja ce more moj kaj domov skocit pomagat. vcasih vzamem otroke in gremo skupaj, ce pa nemoremo zraven pa gre tudi Sam. Ni to nic narobe. Bolse to kot pa v gostilni Sedet. Rajsi vidim, da njim pomaga. Ene ste res tako, da pricakujete da vas bo partner non stop samo vas za rokico drzal pa bo priden in delo vse kot ve zelite. Pozabljate pa kljucno stvar: odlicno je, da si ljudje med seboj pomagamo. Imejte malo custev. Vse se postavite v drugo kozo. Samske v kozo zene z otroki, zene pa v vlogo samskih. Nobenim ni lahko in obema treba pomagat. Brez veze sta si v laseh. Res ni potrebno, ker iz mojega vidika si perfektno lahko pomagata. Samska ti lahko pride kaj z otroki pomagat, pa bos ti njej tudi pomagala, Saj ne bo sama. Pomoje je tukaj najvecja tezava, da nobena od vaju ne zeli biti sama. Probajta se razumeti pa si pomagat med sabo. Zemlja se vrti okrog sonca, ne okrog vas punce.

Ce nebi bila tako prebrana in samovsecna bi imela deda!!!                  Ti bi rada da ded dela za obadva,zakaj pa si nebi delila stroske vsak nekaj????

Ce boste dolgo ropotale in nadirale svoje moske boste hitro na samskem mestu. Me zanima koga boste ve klicale…

Mamice kaj ucite svoje otroke? Da se bratom in sestram more pomagat? Ce jih to ucite Po drugi strani pa vas moti ce gre vas pomagat svojim…

Pozdravljeni,
najbrž ima vaša svakinja prav.
Zakaj tako mislim?
Poskusite si predstavljati sebe z družino, enim ali več otroki,
pa se samo po sebi ponuja, da ne bi imeli časa kar naprej
kaj počet pri bratu.
Eno so “normalni “stiki med odraslimi sorojenci, drugo je
biti sam in iskati oporo ali stik, ali preganjati osamljenost, ko se službene
in družabne zadeve tam zunaj vašega doma končajo.
Ne zamerite, direktno sem vam napisala, brez olepšav,
saj tako se je zdelo tudi vaše pismo.
Srečno!

In Slovenia, we don’t say “pridi na pir”, we say “pridi v garazo, bos pomagal nekaj dvignit” and I think that’s beautiful.

To si jaz mislim o vsej tej strasni pomoci, ki jo eni baje ves cas potrebujejo, drugi pa nudijo. Na koncu ni nikjer nic videt, razen prazne gajbe. Naslednji vikend pa ponovi vajo.

Grda, grda zena, ki ji gre na zivce, da je doma sama za vse, medtem ko moz nekje pomaga. A ni bila pred tedni tema o eni, ki mozu otroke za zraven napoka, ko hodi naokrog po vasi in drugim pomaga, namesto da bi doma kaj naredil? Modra zenska, ni kaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Una Gatta, 28.11.2020 ob 08:07

To tvoj dovoli da se dogaja. Sam mora meje postavit kot ti je že odgovorila na tole ena tukaj. Ti nimaš problem z njegovo sestro, ampak z njim pa če si to priznaš al pa ne vidva nimata dobro komunikacijo.

Mogoče pa tvoj mož uporablja sestro kot izgovor, da gre po svoje. Jaz bi preverila ali je resnično vsak dan njen mojster za vse.

Odgovor na objavo uporabnika
Ljubusomna svakinja, 27.11.2020 ob 12:51

Imam starejšega brata, ki je poročen in ima 2 otroka. S svakinjo se roko na srce, ne razumeva najboljše. Nikoli ni kazala nekiga interesa do mene. Zanjo sem bila pač vedno “smrklja”.
Ker živim sama, se velikokrat obrnem na brata, da mi pomaga kaj okoli moških stvari. Po pravici povedano, sem nad iskanjem partnerja tako ali tako že izgubila voljo, ker so leta tukaj in večino “prostih” je maminih sinkov ali pa nesposobnih samostojnega življenja.

Včeraj me pokliče svakinja in me nadere, da sedaj pa dovolj, da ima brat svojo družino, da naj se neham obnašat, kot da je moj mož in da si naj poiščem svojega deda, njenega pa naj pustim pri miru, ker drugače mi ga bo posalala za vedno, ker se ona ne namerava nategovat z drugimi ženskami za brata, še najmanj pa z mano, da če rabim koga za zašraufat kako vtičnico naj si pokličem fotra, da ima brat svojo družino in svojo ženo in otroke in nima časa za neumnosti.

Ostala sem totalno šokirana. Vedno smo bili povezna družina, vedno se razumeli, si pomagali, čuvala sem njuna otroka, ko je potrebovala varstvo, sedaj pa tole. Že tako je depresivno stanje, nikomor ne morem, sedaj pa še brata več ne bi smela poklicat? Res sem razočarana. Dajte ženske malo pomislit, da niste same na svetu.

No ja saj delno ima prav. Nabavi sraufciger in sama zasraufaj. Jaz tudi sama, brata nimam. Oce pa pri teh letih res ne more vec. In ja, naucila sem se vsega. Mogoce ne bos vec depresivna. Je treba delat.

do neke mere ima prav. Poročenega brata kličeš če je kaj velikega ne za neumnosti kot so žarnice. To se ali nauči sama delat ali kliči tiste ki to delajo ljubica. Nisi več majhna punčka, si odrasla ženska, ki živi svoje samostojno, čeprav samsko, življenje. Tako pač je in si ti tista, ki se vtikaš v drugo družino ne obratno. On je že tvoj brat, je tvoja primarna družina, ni pa tvoj oče, tvoj mojster, ni tvoj skratka. Je njen, ima svojo družino in ti nisi del te družine.

Ko bo kaj velikega, tipo avto se je skisal ne vem koga klicat mi lahko svetuješ mehanika … potem ga vprašaš za mnenje, ne moreš pa ga klicat, ker ti je počla guma – klišeč amzs in plačuješ redno letno članarino. Ne kličeš brata da ti zrihta avtovleko, kličeš sama. Ne kličeš brata da ti menja plin če ga imaš – menjaš sama ali ti pride menjat od bencinske. To je tako. Znajdi se, strezni se in odrasti.

ti zmanjka dnarja? ne kličeš brata. znajdi so, setrezni se in odrasti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close