Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek svakinja je povabila na golaz,ki ga je zgostila z MOKO!!!!!

svakinja je povabila na golaz,ki ga je zgostila z MOKO!!!!!

Ja naša družina zelo pazi kaj pojemo?????

Eh, daj no, če res tako zelo pazite, kaj pojeste, zakaj se pol silite nekam na kosilo???? Skuhaj doma zdravo, dobro…ma ne dobro ampak odlično kosilo izpod tvojih rok, pa jejte doma, zaboga.

Če bi bila jaz tako zelo picajzlasta, ma ni šanse, da grem jest kam drugam….

Sam je pa fajn, če te kdo kam povabi, a ne ? Ni treba kuhat, pucat posode,…

Madona, ampak če malo pomislim, ste vi pa zelo izolirani od sveta. Ker glede na to kar pišeš, niste za nobeno restavracijo, pizzerijo in najverjetneje niti za kakšno kavico v kafiču s prijateljicami…grozno morate biti asocialni, če jeste in pijete samo ZDRAVO, ZDRAVO, ZDRAVO.

Mi je pa ob tem tvojem pisanju na misel prišlo nekaj glede čistoče (malo podobno temu, le v drugi različici) : Čistoča je pol zdravja…druga polovica pa je (ne boš verjela) UMAZANIJA! Kaj misliš zakaj??? In ti, ki se tako zdravo prehranjuješ, boš prej zbolela in ostala bolna, kot tisti, ki damo tu pa tam tudi kakšno moko v golaž ali pa kam drugam. Pa pazi, da ne zboliš, ko ugledaša svakinjo….ker, če že res ne provociraš, si bolj nastrojena proti njej, kot proti njeni hrani.

Pa še to: tvoja tašča ima svojo hčer raje kot tebe! Ker je ona njena hči, ti pa samo snaha. Pa četudi ne kuha najbolje. Pomisli nase…a boš TI imela raje svojo snaho ali hčer???

Veš včasih se moraš postaviti v kožo tistega, ki ga kritiziraš, da ga potem lahko realno sodiš.

Tebe moti svakinja in tašča, ne pa moka …

Verjetno ga ni samo za tebe zgostila z moko.Če je bil za njih dober bo tudi za tebe.Po naročilu je pa v gostilni in ne rabiš zdaj tle gor jamrat.Če ti ne paše pač ne ješ, saj ti ga ni bilo treba plačat.Če imaš pa kakšne zdravstvene težave bi ji pa prej povedala.Že po branju vidim da si zatežena ženska ko hudič.

Avtorica, ne se delati fine, po vseh restavracijah in gostilnah zgostijo golaž z moko. Drugič bodi rajši doma in si naredi golaž, zgosti ga pa s tistim, kar se ti zdi prav.

Avtorica, navadna posrana kura si.

Moja knjiga pravi, da moras na 1 kg govedine dodati 2 dl vina. Jaz ga ne. Je zato moj golaz tudi neuziten?

avtorica, tudi jaz dam 1 žlićko moke v golaž, pa smo še vsi živi, tudi moja mama ima 80 let, vse dela z moko, halo.

Ti si tudi še očitno živa.

Brihtna svakinja 🙂

Pametno se je rešila zoprne tašče 🙂

Malo se afnaš.še koprive boš jedla ,ko ne bo drugega,ni dobro bit fin.tudi bogati ljudje se ne delajo tako fine ,kot ti.moka res ni dobra ampak če bi ti rabila delat na kakšnem gradbišču bi bla vesela makaronov,ker za drugo ne bi zlaufalo.najlažje je iz polne riti kritizirat.
svakinja je pač skuhala kakor je vedela.in ti,da imaš kulturo bi vseeno pojedla ne bi umrla od dveh žlic golaža.a ne da imam prav.
mimogrede jaz spacam golaž na hitrco ker mi ni kuhanje in hrana na prvem mestu,sam zvostim ga z naribanim krompirjem.

Da se vam da parlamentirat s tako kokošjo, pa še glupa je!

Umrla sem od smeha…baba pokjena 😀 Prav privoščil bi ti 1 teden brez tvojih finoč in fine mokice…

Ha, ha, ha, v vseh gostilnah uporabljajo moko, ker je

zaenkrat še najcenejša. Ali veš, kaj pa otroci jedo v šoli??

Ne zmrdavaj se preveč, ker ne veš, če ne že boš jutri lačna,

pa se boš spomnila na svakinjin golaž, tepka. Mislim pa, da je

tale članek čista provokacija.

Odgovor na objavo uporabnika
prilagajanje po pameti, 04.08.2014 ob 10:29

Ja res je, da je hrana pomembna. Si, kar poješ. Sem tudi proti ubijanju živali in posledično sem proti mesu v prehrani, vendar vsak po svoji želji.

A menim, da nobeno pretiravanje ni dobro. Na obisku pojem marsikaj, kar drugače doma ne. Mislim, da me od enkrat ne bo konec, saj ne hodimo prav veliko okoli. Saj je sprejemanje drugih in njihovih navad pomembno za drobre in ljubeče odnose. Ko te nekdo povabi na hrano, mu s tem, ko jo sprejmeš, posredno posreduješ sprejmanje njega. Brez ljubezni, bi se pa svet hitro nehal vrteti okoli.

Takole približno bi tudi jaz reagirala na te nebuloze od pisanja in razmišljanja. Hvala.

Marsikaj sem ze prebral,  ampak taksne kozlarije pa se ne.

Avtorica,  nisi za v kuhinjo.  Lahko je druge kritizirati,  dokler svojega izdelka na ogled ne postavis.

No comment. Iq bele moke ^^

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close