Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem suzuki 1.0 ali 1.2 samo 300€ razlike??!

suzuki 1.0 ali 1.2 samo 300€ razlike??!

Sm gledala te reklame suzuki pa mi sploh ni jasno, kako je lahko samo 300€ razlike med 1.0 in 1.2 mašino pri suzuki Splas??? Aje to kakšna fora, itak da bo vsak kupu 1.2 za ta dnar.

Drgča gledam za malim avtom tam do 10000€, imate še kakšna priporočila?? Gledala sem Kio, Toyoto, Suzukija, cliota, Opla… pa mi je na uč suzuki še najbl všeč. Mi kdo zna povedat več o ostalih malčkih???

Ni nobena fora. Če gledaš uradne cene, je razlika med 1.0 GLX in 1.2 GLX točno 1000 eur. Potem pa je od posamezne avtohiše odvisno, po kakšnih akcijskih cenah jih bo prodajala.

Drugače pa ni isto, ali kupiš 1.0 ali 1.2 mašino. Že v štartu je razlika pri registraciji za 2 plačilna razreda (kar približno nanese cca 100 eur). Potem je pa sigurno nekaj razlike še v porabi (uradni podatki obljubljajo pri 1.0 skoraj liter manjšo porabo kot pri 1.2).

Od ostalih malčkov bi jaz gledal samo še Toyoto in pa mogoče Kio.

Zakaj pa bi naj bil dražji?
Saj ima samo malo večje “luknje” v bloku motorja in bate malo večjega premera. Vse ostalo imata enako.

New Report

Close