Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sušilni stroj s toplotno črpalko test revija vip ima kdo?

sušilni stroj s toplotno črpalko test revija vip ima kdo?

Lepo prosim,če ima kdo revijo vip september 2012 ali pa dostop na netu(baje lahko plačaš z moneto ,pa je nimam),če mi lahko posreduje podatke,kateri stroj je najboljši.Baje Miele sploh ni na prvem mestu,čeprav ga vsi tako hvalijo.Jaz osebno se nagibam k nakupu Gorenja ali Lg ja,se pa ne bi rada nasolila ,ker ga bom imela lep čas.Najlepša hvala vsem,ki si boste vzeli čas za kak nasvet in lp.

Mi smo pred parimi meseci kupili Gorenje…zadovoljna bolj ne bi mogla bit.
Je na toplotno črpalko, veliko programov (no jaz priznam uporabljam sam ene par), dela brezhibno, ima senzor vlažnosti, tako da se čas sušenja prilagaja mokroti. Mehčalca sploh več ne uporabljam. Likam več nič, ker takoj zložim, ko poberem ven. Sušim vse od občutljivij tkanin do vsega…(razen res kake čipke) Noben kondenz ne dela v kopalnici. 5 let garancije.. ma super je no…ne morem ga prehvalit. Aja, pa še lep je. 🙂

Hvala za informacije,meni je najbolj pomembno,da suši do konca,ker moj zdajšnji ne posuši do konca ,če dam na nižjo temperaturo,so cunje še vlažne,če dam pa na večjo temperaturo,se pa preveč uničijo oz.skrčijo.Kje ste ga pa kupili in cena ,če ni skrivnost.lp in hvala,pa upam,da se še kdo oglasi

Najboljša na testu
Med sušilniki s toplotno črpalko se je najbolje izkazal Miele T 7950 WP EcoC.
Stroj odlično zadrži vlago, je varčen z energijo in je med najtišjimi sušilniki na testu. V kategoriji sušilnikov z novo tehnologijo je bil pri njem izmerjeni čas sušenja najkrajši, ocenjevalce pa je prepričal tudi z enostavno uporabo, številnimi programi in enostavnim upravljanjem. Prednost, ki jo velja omeniti, je tudi enostaven dostop do mikrofiltra. Nekoliko manj navdušujejo precej “zmečkane” srajce. Med sušilniki s klasično tehnologijo pa je zmagovalec Bosch WTE 84305 BY. Odlikujejo ga natančni programi, sušenje je hitro in enakomerno, končno oceno pa zmanjšuje predvsem večja poraba energije.
Poceni, a kakovosten
Sušilni stroj AEG T75470AH (toplotna črpalka) je cenovno ugodnejši od višje uvrščenih, a je dobil kljub temu dobre ocene. Njegove prednosti so najmanjša poraba energije, kar dobro zadrževanje vlage in enakomerno sušenje, enostavno upravljanje in dobra vidljivost oznak na kontrolni plošči. Med pomanjkljivostmi naj opozorimo, slabo berljivost besedila na prikazovalniku pod kotom, ki je večji od 45°.

Kupili smo točno tega:
http://www.gorenje.si/gospodinjski_aparati/pralni-in-susilni-stoji/susilni-stroji?c=347373

Posuši pa do konca. Če kaj ostane vlažno, dam še 10 min na program za volno, pa je.
Ampak sam pri določenih kosih oblačila, ki so mal podloženi.
Res cenovno je ugoden (glede na to kaj nudi)…pa 5 let garancije.
Miele, so tudi baje dobri, ampak cenovno dragi, pa še grdi ko hudič…(nudijo pa za moje pojme enake rezultate)
Gorenje je tudi zelo varčen saj je razred A+.
Tudi to bodi pozrona, na porabo.

Danes slaba ,hvala ti za trud,da si mi vse to prekopirala in napisala,glede na vse se bom verjetno za aeg odločila.Hvala ti res,pa tudi tebi kitty ka,za vse hvala lepa.lp

ma ni blema 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close