Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sumim, da je fant gay

Sumim, da je fant gay

Jah želeti si kuhec v riti že ne more biti heteroseksualno dejanje pa tudi če te pes nategne. Ves čas ste zlival gnojnico po gejih zaradi analnega seksa, zdaj pa ko vam to naredi babulja brez samospoštovanja pa pričakujete aplavz? Pač njeno kilavo telo nima penisa. Motko ima samo moški. Kruta resnica. Ja želeti si ticha v riti je pedersko. Kuhce imajo pa samo moški!

Odgovor na objavo uporabnika
Velik je gejev, 14.03.2021 ob 07:32

Vec kot polovica porocenih, na videz hetero moskih, je gejev. Vem, ker sem sam gej in se preko aplikacije gaydar dobivam z mnogimi, ko me ze na prvem zmenku prosijo za strogo diskretnost, kr majo zeno in otroke, me mal mine do vsega sam jih vseeno butnem, kr je sex z njimi boljsi kot z odkritimi geji, prikriti manj komplicirajo so bolj radovedni z njimi se da vse, kr se niso tolk izkuseni name gledajo kot na casanovo, cist se mi prepustijo, da lahk z njimi delam kar cem, pogosto gre za pasivce z ozkimi ritkami mmmm

Kakšna nizka samopodoba in samospoštovanje. Ravno taki so najbolj polni raznih spolnih prenosljivih bolezni in jih potem širijo naprej. Taki bedaki kot ti pa še to podpihujete in podpirate. Če se je zabito brezjajčno poročilo in ima frocovje naj čuti in trpi, ter poje kar si je zakuhalo. Kakšne kreature brez karakterja. In potem so ljudje še proti istospolnem izobraževanju, ker je to kao propaganda in indoktrinacija, potem pa dobimo take majmunčine, ki se gonijo na skrivaj. In krivi ste oboji taki brezjajčni geji in glupasti homofobi, ker vam je gej kriv kakorkoli naredi. Če reče da je gej potem ga napadate in obtožujete da to oglaša na glas, če gre zavajat neko ofucano babovje in naštepa frocovje, je spet kriv in grd. Sramota za bilo kakšnega geja in homofoba !

Kot je bilo v Jugoslaviji. Kazneno djelo pederastije. Zapor!

Preberite si knjigo Bil sem gej, avtor Luca di Tolve.

Biti gej je ful ok, 01.02.2021 ob 11:21

Sam sem gej odkar pomnim zase, zaradi pritiskov starsev sem se od zacetka pretvarjal, da sem str8 in bil v resni vezi kar s tremi puncami, vse so me pustile, ko so zacele pri meni obnasat za njih “nenavadno” obnasanje, ki je bilo kar precej podobno temu kar opisuješ. Tud sam sem se trudil, da je sex s punco bil čim bolj podoben sexu z moškim, drugače sem imel težave z erekcijo. Tvoj fant je gej to bos najverjetneje kaj kmalu zvedela od njega, ker bo prisel cas, ko se ne bo zmogel vec pretvarjati.

Ne ve se kdo je bolj zarukan ti ali tvoji starši. A so te prisilili s puško? Kaj bi te vrgli iz hiše, ubili? Daj lepo te prosim. Kje so karakter in integriteta? Misliš da bo nek gej hotel tvoj kuhec polit s sokom od kozic? Taki ste za kontejner in deponijo! 😉

Sorrento, 18.11.2021 ob 16:06

Preberite si knjigo Bil sem gej, avtor Luca di Tolve.

Stalno promoviraš ta neuporabni pseudo religiozni enoslojni wc papir. Očitno so ti geji v življenju edina preokupacija oziroma neizživljene fantazije! 😉

https://static.mondo.rs/Picture/944515/jpeg/Dalila-Dragojevic

No takole pa izgledajo babaste gadure. Kot da so grobarju pobegle s lopate! Pa še visibaba na koncu zime je manjša bolečina za oči. Ma drek mojega psa ima večjo uporabno in estetsko vrednost. Moški ki to lahko vsak dan gleda, prenaša in jebava si zasluži nobelovo nagrado za mir. Ma celo vse več heterotov kensla te neuporabne vještice polne žlehtnobe. Da ne omenjam tistih menstrualnih smrdečih p i z d iz katerih plazijo krečoči zajedavci. Ma samo papki, ki ne vedo kaj bi s svojim lajfom  si gredo naštepat mrhovinarsko frocovje! 😉 Ni čudno da jim potem dupe zine za tichem in moškimi, ampak na žalost ste samo pomije in neuporabni ostanki!

Neverjetno, kakšni homoseksualni pacienti in človeški primitivci visite tu gor. Pojdite se zdravit!

LEGENDA MONA, 18.11.2021 ob 16:48

https://static.mondo.rs/Picture/944515/jpeg/Dalila-Dragojevic

No takole pa izgledajo babaste gadure. Kot da so grobarju pobegle s lopate! Pa še visibaba na koncu zime je manjša bolečina za oči. Ma drek mojega psa ima večjo uporabno in estetsko vrednost. Moški ki to lahko vsak dan gleda, prenaša in jebava si zasluži nobelovo nagrado za mir. Ma celo vse več heterotov kensla te neuporabne vještice polne žlehtnobe. Da ne omenjam tistih menstrualnih smrdečih p i z d iz katerih plazijo krečoči zajedavci. Ma samo papki, ki ne vedo kaj bi s svojim lajfom  si gredo naštepat mrhovinarsko frocovje! 😉 Ni čudno da jim potem dupe zine za tichem in moškimi, ampak na žalost ste samo pomije in neuporabni ostanki!

TI pa si en nasiln pederast, a te srček buba, da si tko feisty? Kdo te je ujezil?

Preberite sami kaj je zdravilo za homoseksualizam:

Šta je lijek za homoseksualizam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close