Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sumim, da je fant gay

Sumim, da je fant gay

Sem bil ze veckrat pijan pa se nikoli nisem uscal in posral naenkrat halooo kje ti zivis? Oz.kaj ti pijes, da se poscijes in poserjes hkrati?? Plus tega v zapisu nikjer ni navedeno, da je to naredil v istem dnevu. Morda se je ob eni priliki poscal v umivalnik in ob drugi priliki v kos. Ti mores biti ali nor ali pa nepismen. Normalen zagotovo nisi
[/quote]

Sem velikokrat scal pijan, sral še nikoli.

Kdor je bil pa tako pijan, da se je posral (zgleda si ti med njimi, kar je verjetno posledica falirane očestovske figure) se je pa takrat še poscal. Ni ga junaka ki ne bi lulal kadar kaka. Sploh pijan ne.

Ne razumem zakaj bi bilo nemogoce? A tebe vedno ob istem casu pritisne lulat in kakat? Verjetno je moral najpret spraznit mehur in cez cas se crevo. Najbrz se je med ted casom nakljucno premikal po stanovanju in potrebo opravil v prostoru kjer se je tisti hip nahajal.

Pusti ga. Tip te ni vreden, ne glede na to ali je gej ali ne, ima resne tezave z alkoholom in verbalno nasilje se lahko hitro sprevrze v fizicno nasilje.

Ti si posledica faliranega abortusa. Iz tvojih tez izhaja, da ocitno nimas predelane analne faze (po Freudu) tvoja osredotocenost na iztrebke ni normalna in samo toliko v vednost kakanje brez lulanja je mogoce weirdo…
[/quote]

Evo, še ena taka. Zih ima tvoj oče “predelano analno fazo (po Freudu)”. Očitno te to boli (njega je verjetno tudi).
Ampak še vedno, če greš po parih urah srat, boš tudi scal, razenč, če si čuden. Iz tega tudi izvira pregovor ti drekalo usrano.

Evo, še ena taka. Zih ima tvoj oče “predelano analno fazo (po Freudu)”. Očitno te to boli (njega je verjetno tudi).
Ampak še vedno, če greš po parih urah srat, boš tudi scal, razenč, če si čuden. Iz tega tudi izvira pregovor ti drekalo usrano.
[/quote]

Ne vem kaj je bolj cudno avtoricin zapis ali tvoji komentarji in fokusiranje na drek. Glede na zapisano je to lulanje in kakanje se najmanjsi problem.

[/quote]

Tvoji ponavljajoci komentarji v katerih omenjas ocetovske figure in fekalije v meni budijo vprasanje kaj tocno se dogaja v tvoji glavi?

Verjetno je tranzvestit

Lulanje izven wc-ja postaja zgleda popularno. Lih kar prebral, da enemu monovcu punca lula v bano, je folk res cist ponorel?

Mogoče gre za provokacijo, ampak dejansko sem poznal resnične tipe, ki so srali in scali v pijanosti – tudi v puncino garderobno omaro. In niti niso bili tako čedni (zaripel obraz, rumeni in škrbasti zobje, krčne žile pri petindvajsetih), pa še brez službe. Punce pa normalno izgledajoče, s službo, prijazne, urejene – in ko Mati Terezija vse zaljubljene rešujejo te zaprite in zadete, včasih še agresivne prince na belem konju.

Tip je gej 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vem, ker sem tud sam predno sem si priznal, da sem gej pr 18ih imel punco in pomagal sem si s podobnimi forami. Vztrajal sem pri doggy style pozi med tem gledal v strop in mislil na tipe, tud za analo sem prosil. Kasneje sem se dovolj opogumil, da sem na glas priznal, da sem to kar sem. S punco sva se danes dobra prijatelja.

Kmalu za tem mi je priznal, da je ob meni spoznal, da je gej in nato prekinil vezo meni pa zlomil srce. Predlagam, da cimprej pustis tega egoisticnega pe*ra, ki mu pravis fant in zazivis svoje zivljenje na polno, z gejem ne bos nikoli srecna.

Če si bil ti tak, ne pomeni, da so vsi taki.

O tvoji osebnosti veliko pove to, da si ne upaš napisati besede “peder”, čeprav hočeš uporabljati ta izraz. Glede na to ne bi bil presenečen, če se je še kak ob tebi spreobrnil.

Sem imela opraviti z enim podobnim svoje čase. Sicer nisva bila v resni vezi, ampak sva se dobivala samo za sex, spoznala preko spletnega portala za avanture.

Sicer ni nikoli gnjavil za analca, ker je bil nasploh bolj tihe sorte in malo boječ. Sem pa parkrat opazila, da si med oralno obdelavo sam tlači prst v rit.
No, enkrat me je pričakal v tisti sexy ženski fishnet obleki, ki jo je kupil kao zame. In se tudi režal ko budala češ da je fora…..

Od takrat ga nisem več videla, sem pa še naletela nanj na tistih spletnih straneh. Zdaj išče tako ženske kot moške.

Če si tip tlači prst v rit, ali če žensko šopa v rit. TO ŠE NE POMENI BITI GEJ, OK? To edino pomeni, da ste sami zaplankani, zategnjeni, na pol frigidni in impotentni runklji, brez domišljije v seksu in totalno brezvezni med samim spolnim aktom. O fak no…a ste skos na eni isti pisdi ali khurcu vse življenje ?

Kako grd zapis … Kakšni ljudje živijo na tem svetu …
Moje mnenje je, da je prav, da imamo ljudje meje v svojem vedenju, tudi spolnem, in da se to imenuje normalno. Pa da imamo pravico, da povemo, če si nečesa ne želimo. Vse ostalo so odkloni. Ne bom pisala takšnih ponižujočih besed kot ti, ker se ne bom spuščala na tvoj nivo.

Nisem nikjer napisala da je gej, OK? Če želi si zaradi meni lahko v rit tlači banano, saj je njegova. Ampak mojih prstov ne bo v nobeni riti. Če sem zato zaplankana mi je pa čisto vseeno.

Kako grd zapis … Kakšni ljudje živijo na tem svetu …
Moje mnenje je, da je prav, da imamo ljudje meje v svojem vedenju, tudi spolnem, in da se to imenuje normalno. Pa da imamo pravico, da povemo, če si nečesa ne želimo. Vse ostalo so odkloni. Ne bom pisala takšnih ponižujočih besed kot ti, ker se ne bom spuščala na tvoj nivo.
[/quote]

Dokler dvema paše je ok. Če nekomu ne, izvoli, široko polje izbire je zunaj. Zato se ni treba postavljati nekomu diagnoze, da je peder, če si sam zabremzan v spolnosti. Tehnike tiščanja prsta v rit, oz masaža točke G pri moškem, potencira orgazem in jo imaš opisano v vsaki NORMALNI knjigi o spolnosti, ki jo dobiš v vsaki NORMALNI knjigarni.

Dokler dvema paše je ok. Če nekomu ne, izvoli, široko polje izbire je zunaj. Zato se ni treba postavljati nekomu diagnoze, da je peder, če si sam zabremzan v spolnosti. Tehnike tiščanja prsta v rit, oz masaža točke G pri moškem, potencira orgazem in jo imaš opisano v vsaki NORMALNI knjigi o spolnosti, ki jo dobiš v vsaki NORMALNI knjigarni.
[/quote]

V katero NORMALNO kategorijo gre pa oblačenje ženskega spodnjega perila?

V katero NORMALNO kategorijo gre pa oblačenje ženskega spodnjega perila?
[/quote]

https://www.sadanduseless.com/crazy-fashion-for-men/

Očitno postaja to normalno. :)))

https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/femail/article-8847579/amp/Straight-married-father-three-reveals-hes-worn-skirts-high-heels-day-four-years.html

Da vas vsak dan nabija v postelji gej, ali 1x mesečno hetero mačo?

Ce bi lahk zbirau, bi si zazelu sendvc z obema ulalala hopsasa

Pije, ker je latentni homoseksualec in se s tem ne more soociti. Iz podzavesti mu neobvladljivo tolce prava narava zato zeli prste v svojem anusu in svoj penis v tvojem anusu. Oblaci se v zenska oblacila, ker je verjetno tudi tranzvestit se pravi se pocuti kot zenska, ki jo privlacijo zenske se pravi je lejzbika. To pojasni vsakodnevno pohoto in vsakodnevni sex s teboj. Govori, da bi rad pretepel pedre, ker misli, da na ta nacin ne bo posumil, da je gej/lejzbika/tranzvestit. Kakorkoli tip ima cel kup psihicnih diagnoz in glede na to, da pravis, da je verbalno nasilen do tebe ni vredno, da se ukvarjas z njegovo bolano psiho. Najdi si pravega moskega, ki bo obozeval tvojo vagino in tvoje dojke, bolj kot tvoj anus. Takega, ki ne bo alkoholik in ti ne bo vsak vikend poscal in posral stanovanja. Srecno!

Kako bi lahko bil tranzvestitska lejzbika, ce punco sili v to, da si oblaci mosko majico. Ce se on oblaci v zensko, ker se ima za zensko ujeto v moskem telesu in ga privlacijo moski ( punco sili, da je oblecena v moska oblacila) je potem verjetno hetero (trans) ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close