Sukosan
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › Sukosan
Kdo bil tam? Djecji raj, Malenica…
Bili samo v Privlaki. Prosim za kakrsnokoli inf.
Zadarski kanal in marina ga naredita manj privlačnega. Če imate majhne otroke, bi bile morda primernejše Muline na otoku Ugljanu.
Kakor za koga. Osebno mi to ni všeč. Poskusi, boš videla.
Otrok je ze velik. Zamikalo me je to, ker so apartmaji ob plazi, na sami plazi pa je pesek- Djecji raj.
A je to vecji kraj? Se kaj dogaja? Vem da do Zadra je 12 km, sam Sukosan me zanima.
Če malo pogooglaš, boš dobila vse informacije, tudi kup fotrgrafij, da si boš laže predstavljala. Kar pogumno !
Če malo pogooglaš, boš dobila vse informacije, tudi kup fotrgrafij, da si boš laže predstavljala. Kar pogumno !
[/quote]
Ja sej vem… Sem pac vprasala, ce bi mi lahko kdo prilorocil ali pa odsvetoval iz lastnih izkusenj.
Ne vem, kaj je to zaena plaža, ti pa lahko povem, da smo se mi iz Sukošana vozili ven kopat, ker so bile vse plaže tam meni osebno nagnusne. Zato smo šli tam samo enkrat in nikoli več.
To postaja brezveze. Objavila link do plaže in svoje mnenje, pa ga ne objavi.
Meni ni bilo tam nic vsecres so apartmaji ob plazi,ostali pa nic od nic…plaze zanic,ena gostilna,trgovina…res pa je dosti ceneje…sedaj pa odvisno kaj ti je vsec…
A je mogoče kdo bil v apartmajih Malenica Sukošan? Zanima me kako je tam? Naj bi bilo približno 3 km od plaže Dječji raj. Prosim za kakršnokoli inf.
Forum je zaprt za komentiranje.