Najdi forum

SUKOŠAN-ZADAR

Je kdo od vas slucajno letoval v aparmajih Malenica – Sukošani? Zanima me kaksna je plaza (lastne izkusnje), se zvecer kaj dogaja, ali je potrebno v Zadar, kako je s kolesarjenjem?

Mene Sukošan ni prepričal.

Zakaj ne? Lahko malo opises?

Zakaj ne? Lahko malo opises?
[/quote]

Brezvezen kraj, obupne plaže. Če hočeš še moje mnenje. Pobrskaj po starih temah.

Brezvezen kraj, obupne plaže. Če hočeš še moje mnenje. Pobrskaj po starih temah.
[/quote]

Ok, sem pogledala, vendar so na plazi pod app drobni kamencki. Mi lahko kdo pove kaj vec, kaj je tako groznega. Ne vem, so v morju skale…, karkoli.

Ok, sem pogledala, vendar so na plazi pod app drobni kamencki. Mi lahko kdo pove kaj vec, kaj je tako groznega. Ne vem, so v morju skale…, karkoli.
[/quote]

Svinjsko morje. Ljudje so se kopali, meni se je pa obračal želodec. Ni vse v kamenčkih.

Plus tega se tam nič, ampak res nič ne dogaja. Če vam je to všeč, pejte raje čez na Pašman ali Ugljan. Vsaj morje bo čisto.

[/quote]

v tem delu je morje čisto, brez skrbi, vsepovsod ob obali imaš možnost kolesarjenja, s kolesom lahko greš tudi v Sv. Petar ali v Zadar, Bibinje … svinjarija v morju je le v mestu, polno trave v vodi, ampak tam itak ni za kopanje, ker je zaliv in nosi svinjarijo not … čistijo pa očitno premalo

tudi zabava je, klape, kakšen koncert, ples na trgu, diskoteke

Na sliki se vidi, da je v vodi kamenje, prek katerega se verjetno konkretno spotikaš. Je odmaknjeno od centra, sredi kampa in hrupno, o čemer je potožil eden od gostov.

Plaža dječji raj je lepo urejena, tudi apartmaji tam okoli so videt ok. Sukošan je men čist prijeten manjši miren kraj. Dogaja pa se tudi tam, odvisno kaj iščeš. Mislim, da je za družino z mlajšimi otroci ali pare čist ok. Po mojih izušnjah see na Pašmanu in Ugljanu nič več ne dogaja kot v Sukošanu 🙂
Imaš pa tud Zadar čisto blizu in si tipi top v središču dogajanja, če to iščeš.

če ne znaš plavat, se tudi v mivki spotikaš 😉

a temu ti praviš kamp? to je kvečjemu kampek 🙂
mir je povsod, kjer se zbirajo mirni ljudje

V Sukošanu-Malenica lepo. Voda sploh ni res umazana, hodimo že vrsto let. Tako, kot je že napisano, v samem centru Sukošana pa prinaša svinarijo ob obalo. Za kolesarjenje dovolj: npr. od Malenice čez Sukošan vse do marine ali celo do Bibinj. Pri bifeju na plaži vsak torek ribarska noč, v centru Sukošana pa vsak četrtek. Tako, da je tudi zabave dovolj.

največja zabava je oslovska dirka … se mi oslički smilijo, ampak znajo pa naredit fešto http://www.zadarskilist.hr/clanci/08082017/tovar-putko-najbr%C5%BEi-na-suko%C5%A1anskoj-stazi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close