Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sukošan – “Vila Danijela”

Sukošan – “Vila Danijela”

Zanima me, če je kdo letoval v tem objektu in kako je bil zadovoljen: Hvala in lep pozdrav.

jaz sem bila lani s prijateljico. bilo je super. super oprema, prijazna gospa, fino je ker ima vsak svoje mesto za avto parkirat, meni je ta apartma super, letos grem tudi v vilo danijelo saj je to najboljši apartma do sedaj in bom kar ostala pri tem apartmaju negrem spet v biograd… tu je bilo super res priporočam

Nikjer ne najdem slik o opremi v stanovanju, imajo vse za kuhanje, posodo…….

@jelkafuntek
smo bili lansko leto v vili Danijela in gremo letos spet. V apartmaju imaš vse posodo kar je rabiš za kuhanje. No vsaj mi smo jo imeli. Skratka odličen apartma, velik balkon, blizu plaže…….

Tudi mi že nekaj let hodimo sem in smo zelo zadovoljni. Letos sem že šestič tu, če se ne motim. Prvič smo bili v njihovi roza kuči, ki je cca 200 m stran od vile Danijele, nato pa vedno tu.
Priporočam.

Lp Robert

Živjo,
Je bil kdo od vas v apartmaju v pritličju Vile Danijela? Se z balkona vidi morje? Na plaži v bližini je bar, je ta kaj moteč ponoči?
Prosim za kak odgovor, ker drugo leto nameravava obiskati Vilo Danijela.
l.p.

Pozdravljeni,
Pravkar sem se vrnil iz Sukošana. Apartma v Vili Danijela me je presenetil v pozitivnem smislu. Nimam nobenih pripomb. Bila sva eno nadstropje višje kot sem mislil in pogled iz terase je bil fenomenalen. Morje se vidi celo iz postelje. Bar v bližini je že obratovalo. Za vikende je malo bolj živahno tja do ene ure zjutraj, vendar ob zaprtih balkonskih vratih glasba ni moteča.
Priporočam,
lp

ha ha, privsem milijon turističnih namestitvah na HRvaške, mone dopustujejo ravno v neki vili danijeli. A bejž no!!

tema se vleče že 6. leto.
si moreš mislit, da vsako leto kakšna mona tam dopustuje…
in tisti, ki je lani dal vprašanje, je letos kar odgovor napisal….
torej, vsega skupaj se je v 6 letih našlo 5 ljudi, ki so dopustovali tam.
in večina je našla temo tako, da so googlali vila danijela…

Izgleda da je tudi vaju pritegnila ta Vila Danijela…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close