Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice suite hotel mediteran

suite hotel mediteran

Pozdravljeni!

Ali je že kdo letoval letos na Braču in sicer v “Suite Hotel Mediteran”?
Zelo bi bila vesela vsakršnega mnenja, vtisa, pohvale oz. graje.
Nikjer namreč nisem zasledila kakšnega mnenja v zvezi s tem hotelom, je pa čisto nov , v katalogu so začeli destinacijo prodajati z majem 04. All inclusive storitve naj bi koristili v hotelu Adria. Skratka, če ima že kdo izkušnje s tem hotelom, naj se prosim oglasi.

Hvala!

Kdaj potujes? Jaz (druzina) imam rezervirano za sredino avgusta isti hotel.Vsaj midva si bova lahko izmenjala izkusnje? lp

Živjo, Miro!

Tudi mi gremo sredi avgusta (15.) in ostanemo 14 dni.Tako si bomo izkušnje lahko izmenjali na licu mesta in skupaj hvalili ponudbo (upam, da ne grajali). Sem klicala na Globtour, če imajo že oni kakšne povratne informacije, pa so mi rekli, da grejo prvi gostje tja v juliju.
Koliko pa vaša družina šteje otrok? Naši dve deklici (8 in 3 let) bosta veseli družbe!
Lp!

Živjo!

Krasno. Mogoče se bomo že kje v koloni do tja dol “lepili z avti”. :)) Saj ne boš verjela, a tudi mi potujemo 15. avgusta. In tudi mi imamo dva otroka, sicer starejša (16 in 13 let). Je pa res, da ne potujemo sami, pač pa več družin. Ena družina ima dve deklici, stari 6 in 3 leta in verjamem, da se bodo kje na plaži našli.

Verjamem pa, da se bomo imeli o.k. in da ne bo nič narobe, saj Globtourju kot agenciji zaupam. Velikokrat smo že z njimi potovali in vedno je bilo vse v redu.

LP

živjo motovilka !
Ali že kaj pakirate? Ali se kaj vidimo? lp

Vrnili smo se iz Braca.Lahko pohvalim vse.Suite hotel Meridien (Mediteran-staro ime) je temeljito obnovljen, vsa oprema:omare,Tv ,hladilnik ,klima,kopalnica….je made in SLO.Osebje je prijazno,hrana dobra.Animacija je Slo in Hr in je OK, celo hrvaski animatorji se trudijo govoriti slovensko.Pohvaliti moram tudi agencijo GLOBTOUR,ki je vse to organizirala (baje so tudi investirali v prenovo hotela).
Moja otroka sta bila navdusena in bi se drugo leto spet vrnila,zato lahko mirno recem da je v Supetru OK.
Vsem zelim prijeten dopust

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close