Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style SUHE USTNICE IN RAZPOKANE

SUHE USTNICE IN RAZPOKANE

kAJ STORITI,KO IMA HČI NON-STOP SUHE IN RAZPOKANE USTNICE???
KAKA NEGA JE POTREBNA?
HVALA
LP

kakšna dobra krema za ustnice… pa ne navadna labello, ker balzami v stiku so sama voda, treba je uporabljati balzame v kremi…. nuxe ima dobro, v lekarni jo dobiš… pa špe več jih je. pojdi v kakšno drogerijo in vprašaj po malo bolj prestižni kozmetiki….

Tut men se je to pojavlo ene dve leti nazaj. V lekarni so mi rekli da je suha koža lahko posledica pomanjkanja vitamina B. Nekaj časa sem jemala B-kompleks (mislim da se ga dobi v lekarnah brez recepta), za mazanje pa so mi priporočili Bepanten ali pa ribjo mast (oboje lahko dobiš v lekarni in vsebuje b vitamin).

Upam, da bo kej pomagalo.

N

Poskusi z Blistexom v lončku.

Jaz za take zadeve uporabljam Blistex Classic lip protector in mi kljub temu, da je v stiku, zelo pomaga. Je pa kar drugačen od Labella, ki mi naredi samo še slabšo situacijo. Meni je ful pomagal.

Vazelin Blistex Classic Lip Protector (osebno mi niso ustrezali vsi od Blistexa) ali pa Bebe, ta zadnji je zame res odličen. Zelo pomaga tudi Bepanten, vsaj na začetku, ko so ustnice močno spokane. Za “vzdrževanje stanja” naprej pa kak vazelin.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close