suhe konice – naravni kodri
Pozdravljeni!
Prosima bi za dva nasveta:
– imam naravno skodrane lase, tudi barvane. Zanima me, kako ojačat oz. poskrbet za konice las, ki izgledajo (in verjetno tudi so) zelo suhi? Uporabljam sicer nekaj za konice, vendar nič ne pomaga.
– želela bi ohraniti naravne kodre, v smisli, da se lasje lepo skodrajo in ne da se razkropijo in izgledajo kot “krepasti lasje”. Tudi če imam lase spete s sponko ali gumo, niso kodri več tako obstojni. Najlepši so na morju, ko so “oprani” v morju 🙂
Povem še naj, da lase redno negujem, strižem, negujem…
Želela bi, če je mogoče, da mi poveste točno ime preparata, s katerim bi pregnala moji dve “težavici”.
Hvala in lep dan!
Poizkusi s preparati Tigi, Fudge ali Wella. Kateri bi bil najboljši? Mogoče kot nega Wella SP šampon iz linije curl shampoo in pena regenerator, ki se ne izpira curl conditioner mouse, kot styling pa Hypercurl Sp styling Wella. Tudi Tigi in avstralska kozmetika Fudge imata približno enak koncept za nego las. Razlikujejo se vonji, ki so po mojem mnenju boljši iz linije Fudge in Tigi!
Prosi za nasvet najbližjega frizerja, ki to kozmetiko uporablja in ki te bo ocenil osebno.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.