Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek suha nožnica

suha nožnica

Že nekaj časa imam problem. Imam namreč zelo suho nožnico pred in med spolnim odnosom. Četudi se partner zelo trudi, ostane suha kot poper. To sicer počasi opažam že kar nekaj časa, se mi pa zdi, da je zadnje čase res pri vsakem odnosu, kar pomeni, da naju oba s partnerjem boli. Sem že omenila ginekologinji, pa je rekla, da je fizično z mano vse v redu. Poskusila sva tudi z lubrikanti, takrat je sicer boljše, se mi pa ne zdi to trajna rešitev. Spomnim se,da se je začelo pojavljati kmalu po tistem, ko se nehala jemati kontracepcijske tablete oz. po spontanem splavu. Tudi po porodu se stanje ni izboljšalo. Res ne vem kaj naj naredim. Je pa zelo moteče. Ima oz. je imela katera podobne težave? Kako ste jih rešile?

Po mojem – laično – se preprosto ne sprostiš dovolj. Saj veš, otroci in skrbi in to. Poskusi najprej sama – mogoče v kopalni kadi – ali pa najdi kak trenutek, ki si ga lahko utrgaš zase. Ne vem, kaj te vzburja – poskusi s tem. Mogoče pa poskusita skupaj s partnerjem s kaksnim filmom. Se ti zdi zamalo, ampak morda pomaga. In kot receno, mogoce si se pred odnosom pomagaš tudi malo sama. In poskusita seksati takrat, ko si že tako najbolj vlažna in po definiciji malo bolj “pohotna” – ko imaš ovulacijo.

Pri meni je bilo tako, ko sem jemala kontracepcijske tablete. Ko sem nehala, je bilo pa v redu. Pomoje je stvar v hormonih.

obstajajo posebne vaginalete, “Vagisan” s katerimi se naredi 10 dnevna kura, ki izboljša navlaženost nožnice. Vprašaj pri svoji ginekologinji.

vagisan globule so odlična stvar. Kupiš jih lahko v lekarni (če se lepo nasmejčkaš) stanejo cca 1200 sit, so na bazi nacl-a

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close