Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek suh zrak

suh zrak

V sobi,kjer spim imam zelo suh zrak.Pol dneva je okno odprto,na radiatorju je posodica za vodo,vendar ni čutit nobene bistvene razlike.Ima še kdo predlog?

Zvečer ko greš spat položi mokro brisačo na radiator, meni je pomagalo

A imaš ponoči odprt radiator? Jaz v toplem ne morem spati, če pa že, sem pa zjutraj čist sesuta. Za kako uro odprem oba okna, da je prepih , odprem radiator okol 15h, pa gajcam do 20h. Pol pa ga zaprem. Ko grem spat je še mal toplo, pol pa pade na 18 stopinj.
Če ti ni zoprno, postavi stojalo s cunjami v spalnico- čez dan, zraven radiatorje, navlaži ti zrak, pa še cunje se ti sušijo. Jaz to naredim, zvečer pa ga prestavim.

jaz imam radiator v spalnici vedno izključen, če je temperatura zunaj nad ničlo imam ponavadi odprto tudi okno.

V ostalih prostorih pa zrak vlažim z vlažilnikom zraka.

Kupi si vlažilec zraka z ionizatorjem. Dobiš ga že za 10K SIT. In to res pomaga….

Lp,

Vongola

Ja,ponoči je radiator mrzel…sem tud že z mokro brisačo prakticirala,pa nič bolje.Imam pa tolk malo prostora v sobi,da cunj tam ne morem sušit

Mi tudi nimamo nikol prižganega radiatorja v spalnici. Je tko fajn spat…

Narobe je, da imaš pol dneva odprto okno. Pozimi je treba hitro zračiti, ker mrzel zrak znižuje vlago. Spi pri zaprtem radiatorju (okoli 15 stop. C. je najboljša temperatura za spanje) po potrebi si kupi tudi vlažilec zraka.
LP

Pozimi je ponavadi zunaj zelo suh zrak, zato obvezno posodico z vodo na radioator in ko ga imaš odprtega, vedno vlažno birsačo. Men pomaga. Jaz pred spanjem odprem za pol ure na strežaj okno, potem dam na topel radiator brisačo. Pred spanejm radiator zaprem. Ni problema z vlago v spalnici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close