Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sugar daddy išče mlajšo

Sugar daddy išče mlajšo

Sugar daddy išče mlajšo punco. Nudim vam lepe trenutke, plačam vam kosila, večerje, potovanja, kupim vam modna oblačila, torbice in ostalo po dogovoru… V zameno pričakujem privlačno punco, ki jo zanimajo redna intimna srečanja. Punce hočete, da sugar daddy zvesto in kvalitetno poskrbi za vas?

Cenejše te bo prišlo, ce najames najdrazjo  prostitutko mestu. ?

.

ne seri,.debil.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8230, 01.09.2025 ob 19:03

Sugar daddy išče mlajšo punco. Nudim vam lepe trenutke, plačam vam kosila, večerje, potovanja, kupim vam modna oblačila, torbice in ostalo po dogovoru… V zameno pričakujem privlačno punco, ki jo zanimajo redna intimna srečanja. Punce hočete, da sugar daddy zvesto in kvalitetno poskrbi za vas?

Samo lepi trenutki niso dovolj. Drage obleke, nakit, torbice, potovanja morajo biti res top, pa kakšna nagrada v obliki zlatih ploščic tudi ne sme manjkati. Seveda, če spominjaš na ranjkega Alaina Delona v njegovih mladih letih, so lahko zadeve tudi srednjega cenovnega razreda, sicer izključno višjega. Si za?

Nudim …, 01.09.2025 ob 19:08

Samo lepi trenutki niso dovolj. Drage obleke, nakit, torbice, potovanja morajo biti res top, pa kakšna nagrada v obliki zlatih ploščic tudi ne sme manjkati. Seveda, če spominjaš na ranjkega Alaina Delona v njegovih mladih letih, so lahko zadeve tudi srednjega cenovnega razreda, sicer izključno višjega. Si za?

Sem za. Se spoznava in zmeniva?

kulk mlajšo iščeš? A sta lahko dve stari 50 let.

Jaz cukra ne smem. Samo meso. Je tvoje še uporabno ali  je že črvivo?

Spretentop znova v akciji…pozabil si na sobo in garažo jaoo

Tina in Marina, 01.09.2025 ob 19:23

kulk mlajšo iščeš? A sta lahko dve stari 50 let.

Iščem punco od 18 let do 38 let. Lahko sta tudi dve skupaj stari 50 let. Vas zanima obe skupaj, da bi imele sugar daddya, da poskrbi za vas?

60+, 01.09.2025 ob 19:29

Jaz cukra ne smem. Samo meso. Je tvoje še uporabno ali  je že črvivo?

Zelo dobro stoječ je moj… Te zanima, da se spoznava?

Sugerček rabi 2x na leto tist f*. Vse ostalo je intimno zanjo. Ko gre v soping in na redne druge jebce. ☺️☺️☺️ Sploh ne veš, kaj je to. Ti bi v to smer pritegnil eno, jo poketnal, pol pa očital, da si njen dohodek po slovensko. Ona je pa tvoja nezaposlena gospodinja. Bahaha ??????☺️☺️☺️☺️

Važn, da je Dhlun nasila prižnal. Kot legenda ????☺️

https://www.rtvslo.si/kultura/film-in-tv/alain-delon-pri-zivljenju-so-me-drzale-zenske-ki-so-me-ljubile/489027

Rezi*, 01.09.2025 ob 23:04

Sugerček rabi 2x na leto tist f*. Vse ostalo je intimno zanjo. Ko gre v soping in na redne druge jebce. ☺️☺️☺️ Sploh ne veš, kaj je to. Ti bi v to smer pritegnil eno, jo poketnal, pol pa očital, da si njen dohodek po slovensko. Ona je pa tvoja nezaposlena gospodinja. Bahaha ??????☺️☺️☺️☺️

Pa ti iščeš sugar daddya ali kaj ti iščeš?

Odgovarjam namesto avtorja.

Lahko sta dve 50, če sta 25 + 25.

Dve 25+25 dvigneta tudi 75-letni penis, ki ni bil v obratovanju že dve leti…

397160 blur

Da jo mama in foter vidita kaj dela s takim starim dedcem.

Dela seveda “tiste”stvari.

– ker punca rabi mesečno zase vsaj 500 evrov, najbrž pa, pri današnjih cenah lepotičenja, kar 1000 €

– ker ji starši mesečno ne morejo prispevati niti 300 evrov

– ker ji vrstnik (fant) več kot 3 bureke tedensko ne more kupiti

– ker ji vrstnik (fant) niti slučajno ne more dati znanj, ki ji jih lahko da 50, 60, ali 70 letnik. Znanj o življenju, ki jih ne dobite na spletu… Znanj, ki pridejo v življenju ZELO PRAV…

– ker ima najmanj vsak deseti starejši gospod PREVEČ denarja, ki ga ne more/ne želi porabiti na neumnosti, na avto za 80.000 evrov. Ker ta gospod ve, da v onostranstvo s seboj ne bo nesel čisto nič…

Mlajše punce vas zanima, da bi imele sugar daddya, da v celoti poskrbi za vas? Kontakt moj naravenspontan@gmail.com.

Vas zanima mlajše punce, da bi imele sugar daddya?

Matr si tečn k driska. Pa kaj, si 70 star?

A naraven spontan??

Kaj se je zgodilo pa s spreten top?

In s preskrbljen dober?!!

Ubogi človek ti na duši  …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close