subrina pure
Ne vem, kakšne so vaše izkušnje s to barvo, ampak jaz jo vsaki zelo odsvetujem! Barva nenaravna, odtenek kilometre stran od tistega na škatli (namesto oranžnorjave je izpadla skoraj ognjeno rdeča – pa nisem svetlolaska, ampak imam temnorjave lase; po njihovi razlagi v navodilu naj bi na mojih laseh barva imela komaj opazen učinek), brisače po umivanju las umazane še po tretjem pranju … Enkrat me je ta ilirija že “nadrsala”, zdaj so me pa zgleda spet dobili na tisto reklamo, ki se nenehno vrti. Noro, skratka! Ne vem, če si ne bi šla takoj po eno drugo barvo, da si prekrijem vse skupaj.
Verjetno tudi od las. Samo tole na moji glavi je res grozljivka. Do zdaj nisem imela slabih izkušenj z barvami za lase. Prav premišljujem, ali naj si dam takoj nekaj drugega čez. Samo ali bo prijelo? Prej sem imela res ok barvo, še frizer me je vprašal, ali je naravna (ko je videl od daleč, seveda). Zdaj pa … res grdo. ampak če ne bo hujšega …
jaz pa imam to barvo v odtenku temne čokolade in mi je zelo všeč, čisto naravna pride je pa nikoli ne postim dlje kot 30 minut na laseh in tudi po prvem pranju ni več umazane vode ali pa da bi se na brisačah kaj poznalo. Ta barva mi je super. Vsi me sprašujejo če je naravna še frizerji vsi, opazijo da je barva komaj ko jim povem da pogledajo narastek..
Forum je zaprt za komentiranje.