Študij turizma na Turistici v Portorožu
Hej, odločam se za študij turizma na Turistici v Portorožu, pa me zanima, če imate mogoče kakšne izkušnje s tem študijem. Karkoli bo zelo dobrodošlo.
Potem pa še nekaj v zvezi z nastanitvijo. Kako je s tem? Je res, da za bodoče bruce ni nikakršnjih nastanitvenih kapacitet v primorskih študentskih domovih in da na koncu drago plačujejo najemnine majhnih sobic pri zasebnikih?
Hvala za vsako informacijo in lep pozdrav, Mateja.
Mateja 234, 05.02.2022 ob 11:49
Ne razumem zadnjega stavka. Garsonjera…v dveh!
Verjetno “v dveh” je mišljeno, da si dve cimfri delita garsonjero. Moje informacije o študiju v Portorožu pa niso ravno obetavne, da je menda zelo težko in da je malo prakse. Morda vprašaš še koga, ki dejansko študira na Turistici. Vso srečo.
Mateja 234, 05.02.2022 ob 08:55
Hej, odločam se za študij turizma na Turistici v Portorožu, pa me zanima, če imate mogoče kakšne izkušnje s tem študijem. Karkoli bo zelo dobrodošlo.
Potem pa še nekaj v zvezi z nastanitvijo. Kako je s tem? Je res, da za bodoče bruce ni nikakršnjih nastanitvenih kapacitet v primorskih študentskih domovih in da na koncu drago plačujejo najemnine majhnih sobic pri zasebnikih?
Hvala za vsako informacijo in lep pozdrav, Mateja.
En nasvet….
Za delo v turizmu večinoma ne potrebuje fakultete. Te 4-5 let raje porabite za odhod in delo v tujini… Tam se boste naučili jezika na bistveno višjem nivoju.
Forum je zaprt za komentiranje.