Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek študentska nalepka

študentska nalepka

Ona,pa saj ce prvo leto pavziras ravno tako lahko delas prek studenta.

Laura,hahahaha goljufala drzavo,ojoj,kaj pa kaksni “poslovnezi”,ki jo pa res goljufajo,daj prosim te,ne kvasi neumnosti. (smajli ki zavija z ocmi)

ok matej, nisi tako hudoben.. si le malo ;)) joke, daj

Jst ti jo prodam za 13.000 sori za zamudo v oglasu…

Zzzz… samo tako.. informativo… kje pa najdeš nalepko, da jo lahko prodaš? 🙂

Poglej na forumu ekonomske fakultete..tm jih je nekdo neki prodaju.

ok 🙂 Hvala

lepo se imej

1)Nalepke ti lahko kdo da….v.i.p. 🙂 2)Jo lepo odlimas pa prosis za novo(seveda jo moras znati odlimati) 3) obstajajo pa studentje ki so se upisali na faks zaradi statusa,pokojnine….. in jo itak nimajo kaj….

ZzZZzz.. hvala za informacijo. Pač moj firbec nima meja.. hehe. Samo še nekaj.. pač če jo znaš odlepiti in nato prosiš za novo, a tisti v referatu nič ne posumijo? Ker jaz bi.. ne vem, no 🙂

Pa lahko pol men eno zrihtaŠ?

ne vem kaj se eni tolk razburjate če hoče nekdo nalepko, sedaj bo pa ne vem koliko oškodoval državo.. kar priznajte si, da vsakdo če le upa iskroistit šanso da bo dobil kje kaj zastonj. v tem primeru če punca dobi nalepko (kupi) ne bo prav nihče za nič prikrajšan. mater ste vsi tolk neki fouš in bedasti. sam neki gledate da ne bi kdo kaj več dobil kot vi!!!!

ONA27 na študentskem servisu na borštniku sem videla oglas da nekdo prodaja nalepko po 8.000 sit. mislim da je oglas že par dni gor, priporočam da greš tja,si prepišeš št in pokličeš ter vprašaš če jo morda še ima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close