Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek študentska nalepka

študentska nalepka

Hoj!
A lahk mogoče kdo zrihta študentsko nalepko za to šolsko leto (za keš seveda). Sem ostala brez statusa…smrk:( Thanks!

Smrk še naprej!

hvala!

kolk bi bila pripravljena plačat zanjo?

kakšna je pa ponudba?:) Vsaj okvirno

Lansko leto so se baje prodajale po 15.000 sit

Dam jo za 50 jurjev :))

Ali je iz zlata?Ona27,če boš tu čakala nalepko,jo najbrž ne boš dočakala.

Jst sem pa slišala za 10.000 (letos), sam mi jo ne more zrihtat un, ki mi je to povedu.

kje pa naj jo pol dobim??????????:(((

Saj sem ti reku, smrk še naprej!

jest tut dam za 50 000 sit

Ona27, prav podla si!

jaz dam za polovico. torej 25 tisoč

he he ne ne to bo mal preveč

kar sem jaz slišala gredo cene nalepk okol 12.000

Zakaj ? Mar ne sme prositi za nalepko ? Hudobna si laura.

Matej, jaz sem hudobna? A ona ni, ker bi rada goljufala drzavo? Potemtakem si bom jaz zrihtala ponaredek bilo kaksne diplome in bo. Upam, da ce si bo zrihtala res to nalepko, da jo bodo nasli. Pa me prav briga, ce si mislis, da sem zaradi tega hudobna.

Ojoj laura, kaj se pa tok razburjaš? Goljufala državo????? Pa kaj je narobe s tabo? A se bo državni proračun preveč zmanjašal ali kaj? Ja država bo pa res trpela zaradi tega, ker bo ena študentka imela nalepko.

A psihiatra že obiskuješ?

Ok laura, res malo pretiravaš 🙂 ampak če se pogleda, če bo to naredila ona27, zakaj ne bi naredilo še 1000 ostalih študentov, ki jim tudi niso podaljšali statusa?

za 50 jurčkov jo še jst prodam! takoj!!!

Laura , študentje včasih ne naredijo letnika , ker živijo v težkih razmerah , fakulteta pa za to nima posluha . Včasih kljub silni želji zaradi takih ali drugačnih težav ne morejo skozi letnik. In taki kot si ti , jim mečejo kamne pod noge . Birokrati ki nevedo , da obstaja tudi želja po napredovanju a je včasih silom razmer le – ta nemogoča . Ja laura , še vedno trdim : hudobna si in žal mi je za to.

Moh, kake cene postavljate!
Poznam vsaj 2 lazji varianti, samo raj ne bi napisala, da me ne bojo zaceli se kje iskat.
Skoda, da nimas napisanega mail naslova, ker bi ti povedla.

lp

Daj meg Ryan, povej… nas tudi zanima :)) Ne moreš tako začeti, potem pa ne poveš do konca!! c c c 😉

Aja Matej, tudi meni se ne zdi ravno prav, da se to počne, ker na tak način bi lahko vsak imel status še 10 let potem, ko je končal. Ne vidim fore, kako jim lahko Laura meče takim študentom polena pod noge, saj ni ona tista, ki odloča, kdo bo imel status in kdo ne (vsaj mislim, da ne dela na faxu). Mogoče res pretirava, ampak meni se vseeno zdiš bolj hudoben ti 🙂

):

pravilna odločitev megy 🙂
lep dan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close