Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Študentke

Študentke

Lep pozdrav,star sem 30 let ,malce sramežljive sorte .
Povejte vi meni tole,zaposlen sem v enem od skladišć na gorenjskem,tam pa imamo čez vse leto študentke stare med 18-23 leti ki nam lepijo(deklarirajo) artikle,te študentke so zelo lepe,pa me zanima,bi imei kaj s katerokoli študentko na mojem mestu,ki sem samski oziroma ali bi iskali dekle višje starosti

Meni se napr. 7 let razlike v letih ne zdi velika starostna razlika.

Poznam primer, kjer je še večja starostna razlika (ona 20, on 37 let).

Ko greš v trgovino, izbereš to, kar si želiš, razen če je cena previsoka. ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ni ravno primerno pecati žensk na delovnem mestu in sploh ni pomembno ali gre za redno zaposlene ali osebe, ki opravljajo študentske storitve. Razlika v letih, je in ni nek omembe vreden faktor. Dobro poznam vsaj dva primera parov večjih razlik v letih; ta prvi – imata 25 let razlike, nedvomno jima je v preteklosti zagotovo šlo bolje; zdaj ko ima ona 50 on 75 pa je razlika med njima kot noč in dan.
Ta drugi pa: ona 47, on 25; toda pri njima (trenutno gledano) večjih razlik ni opaziti (ona da precej nase, uspešno skriva svoja prava leta).

Odloči se po svojih preferencah in ne po tem kar tu bereš.

Kakšna razlika v letih? Zakaj pa ne bi bile za 30-letnika primerne 20+, kakor tudi ne 30+, če njima tako odgovarja?
In tudi spoznavno okolje nas ne sme omejevati, ker če se 2 ujameta, je to lahko magari v zobni ambulanti.

Kakšna razlika v letih? Zakaj pa ne bi bile za 30-letnika primerne 20+, kakor tudi ne 30+, če njima tako odgovarja?
In tudi spoznavno okolje nas ne sme omejevati, ker če se 2 ujameta, je to lahko magari v zobni ambulanti.[/quote]

Matjažko, ne vem točno kaj želiš reči? Sem napisala, da se naj odloči po svojih preferencah in navedla dva primera (ki ju dobro osebno poznam kot) za ponazoritev, kakšni pari obstajajo (če se ne motim avtor teme ravno to sprašuje glede razlike v letih).
Meni ni ravno bilo všeč, če me je kateri od sodelavcev osvajal, drugi so se ob te “dokaze” nenehno spotikali, zato sem izkustveno mnenja, da to ni primerno.

Jah, nekaterim pa je lahko ravno nasprotno – da jim to celo godi.
Moškemu se lahko lepo med vrsticami sporoči, če ženska ni zainteresirana za njega, če pa se mu še vedno ne posveti, pa na direkten način pove.

Blagor tebi !

10 let razlike absolutno ni prevec. Obvezno v ponedeljek v akcijo, da ti slucajno ne uidejo potem pa porocej kako je slo ; ))

Meni se sama razlika v letih ne zdi nekaj omembne vrednega tukaj. Seveda pa je bistvena razlika ali gre za partnerja s tovrstno razliko v letih, ki imata oba podoben način življenja ali gre za študentko v zvezi z moškim, ki je v službi in (morda?) že razmišlja o ustvarjanju družine ipd. Tukaj lahko pride do velikih razhajnaj in različnih pogledov na zvezo, na življenje, na življenjski stil. Zapletat se kar tako malo za ravedrilo z eno študentko … no ja, po želji.

Če je to v skladišču na gorenjskem se pač postavi med robo in čakaj, če te bodo študentke v skladišču na gorenjskem ustrezno podelarirale, te celo lahko spravijo v promet, mogoče na prodajno polico v kako večje nakupovalno središče….
Tam pa veliko sreče 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eh tole zgoraj napisano je pa nesramnost,punce nam robo lepijo za v trgovino,istočasno imamo skupaj čas pavze in malice,ker pa že nekaj let ne hodim ven,se pač tu malce zanimam,sem pa samski-nikoli poročen,….

Punce so lepe, ker so mlade:). Glej, če boš kakšno “prepričal”, da bo s tabo, zakaj pa ne. Mislim, da ni največji problem starostna razlika, ampak ujemanje na drugih področjih.

Ko ti bo punca všeč, se ne boš spraševal, če je razlika v letih prevelika, ampak čisto druge stvari, zdaj so ti vse lepe in bi pač eno malo imel, v bistvu pa ne veš, kaj hočeš.
Sploh pa ni rečeno, da ni katera od teh študentk starejša od 23 let, glede na to, kašni časi so, se marsikdo vpiše na še en faks in pač nima drugega kot študentsko delo…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ajaja, koliko kompliciranja in nevoščljivosti moškim, ki si pri 30 lahko izbiramo tudi 20-letnice, kar je vice-versa redek pojav. Povsem naravno je, da si moški izbiramo mlajše, saj kasneje psiho-fizično dozorimo in tudi meno pavze nimamo, če sem malo hudomušen. ;)). In jasno, za 20-letnicami pogledajo tudi 40, 50 in še celo 60-letniki, ampak višja “očetovska” leta so, bolj je pomemben finančni faktor pri moškem, da “zapeca” takšno mlado. :)))

Goldfiševa, če nisi mlada študentka, bi se pa midva morda ujemala na kakšnem drugem področju in tako kompenzirala odvečna leta? :))

Ajaja, koliko kompliciranja in nevoščljivosti moškim, ki si pri 30 lahko izbiramo tudi 20-letnice, kar je vice-versa redek pojav. Povsem naravno je, da si moški izbiramo mlajše, saj kasneje psiho-fizično dozorimo in tudi meno pavze nimamo, če sem malo hudomušen. ;)). In jasno, za 20-letnicami pogledajo tudi 40, 50 in še celo 60-letniki, ampak višja “očetovska” leta so, bolj je pomemben finančni faktor pri moškem, da “zapeca” takšno mlado. :)))[/quote]Neumno tole, Bikini je čisto lepo napisala, sploh zadnji stavek je trapast, kot da bo 60 letni moški z več denarja lažje zapecal 20letnico? Zelo dvomim, ker so starejše ženske bolj preračunljive…sploh mogoče tu gre za to, da avtor mogoče išče iskreno ljubezensko vezo.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Goldfiševa, če nisi mlada študentka, bi se pa midva morda ujemala na kakšnem drugem področju in tako kompenzirala odvečna leta? :))[/quote]

Razmišljam o “kakšnem drugem področju”…aja, saj sem mlada…
Vem, tvoja leta so hudič. Po eni strani se počutiš polnega energije, a vendar so tukaj leta, ura tiktaka, v žrelu čutiš kepo, pritisk ki ne popusti…ej, ne se tolk obremenjevat, tudi zate raste (nekje) rožica:)).

Ajaja, koliko kompliciranja in nevoščljivosti moškim, ki si pri 30 lahko izbiramo tudi 20-letnice, kar je vice-versa redek pojav. Povsem naravno je, da si moški izbiramo mlajše, saj kasneje psiho-fizično dozorimo in tudi meno pavze nimamo, če sem malo hudomušen. ;)). In jasno, za 20-letnicami pogledajo tudi 40, 50 in še celo 60-letniki, ampak višja “očetovska” leta so, bolj je pomemben finančni faktor pri moškem, da “zapeca” takšno mlado. :)))[/quote]Neumno tole, Bikini je čisto lepo napisala, sploh zadnji stavek je trapast, kot da bo 60 letni moški z več denarja lažje zapecal 20letnico? Zelo dvomim, ker so starejše ženske bolj preračunljive…sploh mogoče tu gre za to, da avtor mogoče išče iskreno ljubezensko vezo.[/quote]

Hm “o ustvarjanju družine” pri 30 za moškega, zakaj? To je tipično žensko razmišljanje, ki izhaja iz strahu, da bo ostala brez moškega in v končni fazi tudi brez otroka, ki jo nekatere enačijo s pomembno družbeno vlogo ženske. Moškemu nikoli neteče v grlo voda, da bi ga bilo strah za zarod, še posebej ne, če ima določen družbeni status ali/in debelo denarnico, ima na razpolago malo morje potencialnih “razplojevalk” , npr. lahko pogledamo “dedeka” Cavazzo, same mlade ženske. :))))

Neumno tole, Bikini je čisto lepo napisala, sploh zadnji stavek je trapast, kot da bo 60 letni moški z več denarja lažje zapecal 20letnico? Zelo dvomim, ker so starejše ženske bolj preračunljive…sploh mogoče tu gre za to, da avtor mogoče išče iskreno ljubezensko vezo.[/quote]

Hm “o ustvarjanju družine” pri 30 za moškega, zakaj? To je tipično žensko razmišljanje, ki izhaja iz strahu, da bo ostala brez moškega in v končni fazi tudi brez otroka, ki jo nekatere enačijo s pomembno družbeno vlogo ženske. Moškemu nikoli neteče v grlo voda, da bi ga bilo strah za zarod, še posebej ne, če ima določen družbeni status ali/in debelo denarnico, ima na razpolago malo morje potencialnih “razplojevalk” , npr. lahko pogledamo “dedeka” Cavazzo, same mlade ženske. :))))[/quote]Ne vem, kaj se toliko spotikaš ravno ob borisa cavazzo, ki je v mladosti imel tri otroke, od katerih dveh danes ni več.
Pri 30 je čisto normalno da moški razmišlja o resni zvezi, če sploh ima namen kdaj imeti resno zvezo, kot je tudi za žensko normalno, da se zaveda da moški pri 30ih že tako razmišlja.
Mah..kaj je sploh normalno…saj ne vem.

Hm “o ustvarjanju družine” pri 30 za moškega, zakaj? To je tipično žensko razmišljanje, ki izhaja iz strahu, da bo ostala brez moškega in v končni fazi tudi brez otroka, ki jo nekatere enačijo s pomembno družbeno vlogo ženske. Moškemu nikoli neteče v grlo voda, da bi ga bilo strah za zarod, še posebej ne, če ima določen družbeni status ali/in debelo denarnico, ima na razpolago malo morje potencialnih “razplojevalk” , npr. lahko pogledamo “dedeka” Cavazzo, same mlade ženske. :))))[/quote]Ne vem, kaj se toliko spotikaš ravno ob borisa cavazzo, ki je v mladosti imel tri otroke, od katerih dveh danes ni več.
Pri 30 je čisto normalno da moški razmišlja o resni zvezi, če sploh ima namen kdaj imeti resno zvezo, kot je tudi za žensko normalno, da se zaveda da moški pri 30ih že tako razmišlja.
Mah..kaj je sploh normalno…saj ne vem.[/quote]

Seveda lahko tudi moški razmišlja o resni zvezi pri 30, ampak bo redko razmišljal na ženski način, okupiran z leti ali pa z občutkom da lovi “poslednji vlak”, ker z biološkega vidika za moškega ni tega vlaka.

Pri Bikinki sem jaz dobil občutek, da bi rada malo svojega “zategnila”, da bi začel delati tudi kaj v smeri “reprodukcije” :), hkrati pa se mi zdi, da ima 20-letne študentke nekompatibilne s 30-letniki kot kompenzacijo iz zavisti: češ da so res mlade, lepe in seksualno privlačne, so pa kao otročje, nezrele, mišljenjsko povsem nedopolnjujoče… :)))

Ne vem, kaj se toliko spotikaš ravno ob borisa cavazzo, ki je v mladosti imel tri otroke, od katerih dveh danes ni več.

Seveda lahko tudi moški razmišlja o resni zvezi pri 30, ampak bo redko razmišljal na ženski način, okupiran z leti ali pa z občutkom da lovi “poslednji vlak”, ker z biološkega vidika za moškega ni tega vlaka. [/quote]Tudi pri moških je ta vlak, ker naši mladiči, če se prav spomniva, rabijo več časa, da bio-socialno odrastejo, marsikateri 30letnik je še finančno (so)odvisem od staršev in je razlika, ali imaš, ko stopiš na samostoljno pot, starše pri 60ih ali starše, ki imajo -20 let…

Jaz pa nimam občutka, da bi bikini bila toliko stara da bi bila že tako akutno grda na pram 20 letnicm in se po moje s tem, da bi jim danes zavidala -negotovo- študenstko delo, sploh ne ukvarja…

Ne vem, kaj se toliko spotikaš ravno ob borisa cavazzo, ki je v mladosti imel tri otroke, od katerih dveh danes ni več.

Seveda lahko tudi moški razmišlja o resni zvezi pri 30, ampak bo redko razmišljal na ženski način, okupiran z leti ali pa z občutkom da lovi “poslednji vlak”, ker z biološkega vidika za moškega ni tega vlaka.

Pri Bikinki sem jaz dobil občutek, da bi rada malo svojega “zategnila”, da bi začel delati tudi kaj v smeri “reprodukcije” :), hkrati pa se mi zdi, da ima 20-letne študentke nekompatibilne s 30-letniki kot kompenzacijo iz zavisti: češ da so res mlade, lepe in seksualno privlačne, so pa kao otročje, nezrele, mišljenjsko povsem nedopolnjujoče… :)))[/quote]

Ma pusti ti tvoje občutke ob meni. So čisto nepomembni. 🙂

Da vam zdaj pametnjakovičem prevedem moj zapis. Napisala sem, da se mi razlika v letih ne zdi pomembna. To pomeni, da se mi ne zdi prevelika. Če je ženska stara recimo 20, 22, moški 30, je meni to normalna razlika v letih. Če govorimo samo o letih.
Ne vem pa jaz kako ta moški živi oziroma kako te študentke živijo. Med študentskim življenjem in življenjem človeka, ki hodi samo na šiht in, kot sam piše, niti nima nekega družabnega življenja, je lahko zelooo velika razlika. Je tudi razlika ali si ti v neki firmi redno zaposlen ali hodiš tja samo občasno flikat nalepke preko študentskega servisa.
Saj ima veliko punc pri 20 tipe, ki so stari 30 ali več. Ampak marsikatera takšna zveza se ne obnese. Veliko študentk ima starejše tipe tudi zato, ker se jim pač zdi fino, da so za razliko od kakšnega študentka, bolje finančno preskrbljeni. Mogoče je s takšno razliko v letih lažje funkcionirat v zvezi pozneje, ko ima nekdo že za sabo študij, ko sta oba recimo v službah. Takrat postane zanemarljiva. Če en študira, drugi pa dela, pa to ni vedno enostavno. Ni enstavno niti, če je en v srednji šoli, drugi na faksu. Sem dala nekaj podobnega skozi, ko sem že hodila v službo, moj je pa še študiral na vzporednem faksu, pa ni bilo enostavno. Moj stil življenja se je s službo zelo spremenil. Spremenilo se je okolje, sodelavci itd. Življenje v študentu je bilo čisto nekaj drugega. Družba itak. Študentski žuri, da niti ne govorimo itd. Če ne morete niti malo razmišljat izven vaših ozkih okvirjev neke foušije, se rajši ne smešite.
So mi pa čisto mimo neke vaše opazke, da naj bi bila jaz komu fouš ne vem kaj. Ja res me briga, če ima en 30-letnik 20-letnico. Meni se to zdi nekaj zelo normalnega. 🙂 Imam pa tudi znanca, par let starejšega od mene, za katerim se mečejo ženske mojih let, pa je tip poročen z žensko, ki je od mene starejša 20 let. Tako da meni se to ne zdi nič posebnega.
In glede na to,da je takšno veliko zanimanje za moje zasebno življenje… Jaz sem z mojim možem že zelo dolgo. Poročila sva se, ko sva oba prišla do ugotovitve, da je čas, da začneva razmišljat o družini. Nihče ga ni silil v nič. Očitno ni takšno teslo, da bi se mu misel na otroka pred štiridesetim letom zdela grozna. Če ste pa vi vsi samski in stari 30 ali več in vam niti približno ne pride na pamet, da bi razmišljali o družini, pa je to vaša stvar. Veliko moških pri teh letih je v resnih zvezah in razmišlja tudi o kakšnih dolgoročnejših življenjskih načrtih, ne samo o tem kdaj ga bo namočil pri kakšni seksi študentki, ki itak po vašem prepričanju nima nič drugega za počet v času študija kot da noro seksa dan in noč.

Tiste opazke glede Cavazze so pa sploh čisto bedaste. On je bil dolga leta poročen z žensko,s katero je imel 3 otroke. Umrla je zaradi neozdravljive bolezni. Marsikdo ga pozna kot dobrega in požrtvovalnega moža. Če se je po ženini smrti določil, da si poišče družbo mlajše ženske, pa jaz v tem ne vidim nič problematičnega.
Je pa tudi res, da vsak tip, ki pri 30+ še nima resne zveze, ne razmišlja ne o družini ne o otrocih, pa tud ni Cavazza in še manj se bo lahko z njim primerjal, ko bo v njegovih letih. Če vam ni jasno zakaj, vprašajte še kakšno drugo žensko, pa vam bo povedala zakaj se marsikateri tridesetletnik lahko skrije pred starim Cavazzo.

Katenjka

Zavidala študentsko delo? Jah, zakaj pa , ni nobene potrebe, razen če bi njen delal v skladišču? :)))
Sicer pa redko najdeš žensko, ki bi zavidala mladim puncam mladost, lepoto, željenost, da si moški izpahujejo vratove in jih požirajo z očmi itd.? :)))

Bikini, nikar se ne jezi, matjažko je tu s svojimi neskončni zapisi, da so moški večno mladi, že čisto agresiven…:D

Zavidala študentsko delo? Jah, zakaj pa , ni nobene potrebe, razen če bi njen delal v skladišču? :)))
Sicer pa redko najdeš žensko, ki bi zavidala mladim puncam mladost, lepoto, željenost, da si moški izpahujejo vratove in jih požirajo z očmi itd.? :)))[/quote]

Ti mi pa včasih res deluješ tako kot da je edina ženska, ki si jo kdaj poznal, tvoja mama. Ti tako slabo poznaš ženske možgane, da to res ni. 🙂

Jaz nisem toliko stara, da se ne bi počutila mlada in da bi komu zavidala mladost. Mene že par let bolj moti to, da me imajo za mlajšo kot sem v resnici.
Če pa ženska, kaj jaz vem pri 45, 50 zavida mladost in lepoto ženski, ki bi lahko bila njena hčerka ali to celo je, potem je pa zrela za psihiatra. Tudi najstniško obnašanje ali celo oblačenje je pri določenih letih neokusno. Ampak škoda izgubljat besede, ti imaš itak neke svoje fiksne predstave o vsem in se te ne da premaknit. Najbrž poznaš med ženskami, ki niso ravno študentke, same neprivlačne. Ne vem kako bi si to lahko drugače razlagala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close