Strupen odnos med partnerjem in taščo
-
Sama ne vem več kaj naj naredim, saj sem čisto obupana. Bližam se tridesetim letom, s partnerjem sva skupaj skoraj šest . Sva tudi zaročena . Sama imam zdravstvene težave z srcem in močnimi tahikardijami. Živim skupaj s partnerjem pri njegovih starših. Njegova mati je večino časa do mene pasivno agresivna in toksična . Vedno me sarkastično ponizuje, predvsem ko ni njega zraven. Sama tega ne zdržim več. Sem žalostna, nesrečna, prestrašena, saj sem jo vedno spoštovala in vse kar mi je govorila sem zmeraj požrla brez, da bi se zase postavila. Hotela sem razdreti zaroko in oditi. Partner je ponorel na njo, ker ve kaj se dogaja in komaj sem ga pomirila . Bilo je kričanja in razbijanja stvari. Grozi, da če ga bom zapustila, da se bo ubil. Totalno sem prestrašena in ne vem več kaj naj naredim. Najrajši bi odšla iz hiše .
Nikoli ne bo bolje. Tudi, ko tšča umre. Saj se ti to dogaja, ker te on nima rad. Težave z srcem izvirajo iz pomanjkanja ljubezni, tudi ti nisi zaljubljena v njega. Zamenjaj službo in pobegni. Napiši listek, ni me več, zamenjaj tel, vse izprazni in samo izgini.
https://www.iskanja.si/knjige/zivljenje-je-tvoje.html
To knijgo nabavi.
Desperadodajka, 21.12.2021 ob 16:08
še ena izmišljena tema. Moderne ženske smo močne, samozadostne, finančno neodvisne. Nismo več v srednjem veku, da bi potrebovale desce, da nas vzdržujejo, ker smo izobražene, sposobne in zaslužimo več od njih.
Ah to je bilo v Jugoslaviji.
Če je življenje pod skupno streho neznosno in nevzdržno, moraš oditi od tam. Že prej si vse zorganiziraj, dobi si stanovanje ali garsojero, kamor se boš preselila. Ko partnerja ne bo doma, spakiraj kufre in pojdi. Napiši mu pismo, v katerem mu napiši vse, kar te teži in zakaj odhajaš.
Če te ima rad in če mu veliko pomeniš, bo prišel za teboj. Če ne bo prišel za teboj, pomeni, da te ni nikoli imel rad. Vso srečo ti želim!
čajni kolutići, 22.12.2021 ob 20:14
Če je življenje pod skupno streho neznosno in nevzdržno, moraš oditi od tam. Že prej si vse zorganiziraj, dobi si stanovanje ali garsojero, kamor se boš preselila. Ko partnerja ne bo doma, spakiraj kufre in pojdi. Napiši mu pismo, v katerem mu napiši vse, kar te teži in zakaj odhajaš.
Če te ima rad in če mu veliko pomeniš, bo prišel za teboj. Če ne bo prišel za teboj, pomeni, da te ni nikoli imel rad. Vso srečo ti želim!
takemu, ki grozi, da se bo ubil, če greš, se nikakor ne govori, kam greš in kje si. ker, če bo šla, je veliko večja verjetnost, da bo njej kaj naredil kot sebi.
Forum je zaprt za komentiranje.