STRUNJAN
Odločil sem se, da bi preživel nekaj dni na slovenski obali. Ker menim, da je Portorož preveč monden, Koper ima pristanišče, Izola je ribiška, sem sklenil, da bi šel v Strunjan.
Ne vem pa, ali bi se odločil za hotel Oleander, Talaso Strunjan ali Salinera.
Dopust bi preživel v dvoje, nisem ravno mlad, tam nekje srednjih let, moja partnerica je precej duhovno usmerjena.
Mi bi kdo svetoval, kje naj si rezerviram dopust, da bi imel dovolj časa zase pa še zabavno naj bi bilo.
Hvala za morebitne nasvete.
Pozdravljeni !
Z možem sva bila v Strunjanu, v hotelu Salinera.
Povedati moram, da sva bila izredno zadovoljna. Vse je bilo čisto, pospravljeno, postrežba in hrana zelo dobri. Tudi bazen je prijeten, masažni bazeni dovolj veliki. Poskrbljeno je za razgibavanje, za masažo, savna…
Zelo prijeten je energijski park. Ker je bilo vreme prijetno in je vse dni sijalo sonce, smo ta park kar pogosto obiskovali. Strinjala bi se, da v njem pridobiš neko energijo.
Kdor ima nekaj kondicije, se lahko odpravi v Fieso in naprej ob obali v Piran. Možnost je pohoda skozi predor, lahko se odpraviš do cerkve in križa nad Strujanom….
Skratka, meni je Strunjan zelo všeč.
Strunjanski zaliv je kraj, kamor vleče duše, ki so željne morja, vonja po soli in sivki ter toplih žarkov sonca. V kratkem bodo tukaj odprli solne toplice, ki bodo namenjene tisti, ki se radi razvajajo v slani kopeli. Že pogled na neokrnjeno lepoto krajinskega parka spodbusi prijetno počutje, zato spoznajte najbolj zelen košček slovenske obale.
Forum je zaprt za komentiranje.