Štruklji
Lepo pozdravljene
Vem da ste tukaj iz cele Slovenije in mi boste vedele svetovat.Zmožem veliko kolesariva po naši deželi in ponavadi jeva v gostilni.Saj picerij je dosti ampak jaz obožujem štruklje in vsaka gostilna jih nima.Kje ste ve jedle dobre štruklje v katerem kraju ,gostilni. Naj povem da sem do sedaj zares okusne jedla v Logarski dolini.
geri
Živjo
Joj ko bi le vedela kako se reče ,lahko pa razložim .Skolesi sva se spuščala od slapa ,na desni strani sva zagledala manjše gostišče nekje na sredi poti.Je malo s ceste ,ni velika spredaj ima balkon z eno vrsto miz in klopi na vrtu je veliko več prostora.Ni turistična kmetija,je rekla gospa da imajo otprto za konec tedna.Iam sva si privoščila dobro gobovo juho in štruklje,Upam da sem kaj pomagala ,precej mi je že ušlo iz spomina ker sva kolesarila lansko sezono
lp geri
Približno na tej lokaciji smo mi pred nekaj leti spali, opis odgovarja. Je pa bil planinski dom in ne gostilna ali kmečki turizem. Kolikor smo takrat pogledali, je bil to edini planinski dom, vse ostalo so gostilne in turizmi. Žal se tudi jaz ne spomnim imena, ima pa v imenu dodatek “planinski dom”.
Tudi mi smo bili zelo zadovoljni s preprostim planinskim vzdušjem, preprosto domačo hrano.
LP Mimi
Forum je zaprt za komentiranje.