Najdi forum

Štruklji

Lepo pozdravljene
Vem da ste tukaj iz cele Slovenije in mi boste vedele svetovat.Zmožem veliko kolesariva po naši deželi in ponavadi jeva v gostilni.Saj picerij je dosti ampak jaz obožujem štruklje in vsaka gostilna jih nima.Kje ste ve jedle dobre štruklje v katerem kraju ,gostilni. Naj povem da sem do sedaj zares okusne jedla v Logarski dolini.
geri

Ančka v Šenčurju!
Definitivno najboljši štruklji, kar sem jih jedla v restavrjacijah.

Potrjujem Kresnicino oceno 🙂
Zelo dobri so tudi v Novi vasi na Bloski planoti.

Bila sem pa krepko razocarana v znani gostilni v Ratecah. Rezervirali smo dva dni prej, ker so nam toliko hvalili njihove struklje. Res razocaranje, smo si jih ponujali:)

Lp

Pri Kotlarju v Kobaridu-najboljši kobariški štruklji na tem svetu.

Oja, ti kobariski, majhni z odtisom v sredini ( ki meni uspe ali pa tudi ne), spadajo v posebno kategorijo:))) Ze ko kdaj gledam po TV, se mi sline cedijo.

Lep dan Babi

Dobri, ampak v maslu plavajo. Meni to ni všeč. Pa strašno nasitni so.

Natassa

To pa ne bo držalo 🙂
Če naročiš take, ki so posuti z drobtinami, ja, samo lahko pa naročiš brez in je to to. Sami štruklji pa nikoli ne plavajo v maslu.
To, da so nasitni… ja in? Pa naročiš polovično porcijo in poješ samo enega 🙂
Zrezek s krompirjem pa ni nasiten?

Ančkini štruklji so vsekakor zakon. In njihova polovična porcija je res več kot dovolj. Da bi pa plavali v maslu se mi pa res še ni zgodilo.

Hvala vsem ,za Ančkine štruklje sem že slišala ,jih bo treba iti probat.Nasitni pa morajo biti ,ker če prevoziš okoli 100 km se moraš dobro podpret.
lp geri

Pri kom v Logarski*

Geri, to pa tudi mene zanima. Se v kratkem odpravljamo tja, pa bi si jih privoščili!

Živjo
Joj ko bi le vedela kako se reče ,lahko pa razložim .Skolesi sva se spuščala od slapa ,na desni strani sva zagledala manjše gostišče nekje na sredi poti.Je malo s ceste ,ni velika spredaj ima balkon z eno vrsto miz in klopi na vrtu je veliko več prostora.Ni turistična kmetija,je rekla gospa da imajo otprto za konec tedna.Iam sva si privoščila dobro gobovo juho in štruklje,Upam da sem kaj pomagala ,precej mi je že ušlo iz spomina ker sva kolesarila lansko sezono
lp geri

Približno na tej lokaciji smo mi pred nekaj leti spali, opis odgovarja. Je pa bil planinski dom in ne gostilna ali kmečki turizem. Kolikor smo takrat pogledali, je bil to edini planinski dom, vse ostalo so gostilne in turizmi. Žal se tudi jaz ne spomnim imena, ima pa v imenu dodatek “planinski dom”.

Tudi mi smo bili zelo zadovoljni s preprostim planinskim vzdušjem, preprosto domačo hrano.
LP Mimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close