Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Štrukelj dobil po kepi

Štrukelj dobil po kepi

Odgovor na objavo uporabnika
to kar počno, 31.12.2021 ob 17:52

pa713, 31.12.2021 ob 17:12

to kar počno, 31.12.2021 ob 17:06

pa713, 31.12.2021 ob 17:04

Ni prav, 31.12.2021 ob 17:00

Profesorja Štuklja sicer zelo spoštujem, mi je žal zanj, takšnega nasilja tudi ne odobravam, a vendar… glede na delovanje nekaterih, vse bolj nasilno propagiranje prisilnega cepljenja s cepivi, za katera tudi stroka ve, da so še  v fazi testiranja, zanikanja škodljivih posledic, ki se že kažejo, je storjeno kar pričakovano. In če bo t.i. stroka grozila s prisilnim cepljenjem, hkrati pa pometla pod preprogo škodljive posledice, je prav, da se ji pokaže zobe. Zgolj v opozorilo, da se jim postavi meja.

Zaradi testiranja, mask, zapiranja in še česa nas ne bo konec, a prisilni medicinski poskusi so meja preko katere se ne sme iti. Prav je, da to nedvoumno pokažemo, preden bo prepozno.

a si ti tud ena tistih, ki sicer nasilja ne odobravaš, sam včasih je pač treba komu s pestmi pokazat kje mu je mesto, ane?

to kar počno z narodom oblast in ti beli bogovi, ki jim je dovoljeno mesto v medijih in pri odločanju – vse to je tudi še kako zelo NASILJE.

Začnimo na začetku torej kdo je nasilen in kdo je s tem začel, če obsojamo nasilje, je treba vsakega.

je tebe kakšen zdravnik že kdaj v kaj prisilil? kdaj pretepel? povej ane, kaj te je strah?

oja, so mi že povzročili škodo – že davno pred korono. Zato nikoli ne zaupam že od davno ne nikomur slepo, poslušam jih, skladam njihove nasvete s svojim počutjem,  in ostalimi strokovnjaki in potem se odločim.

ne poslušam jih vedno ja, grem po drugo mnenje, če je treba in nemalokrat se je že izkazalo za pravilna odločitev, ne poslušati prvega. če bi ga, bi bile lahko hude posledice, nosi jih lastnik telesa, nad katerim se tak zdravnik lahkomiselno izživlja in ne odgovarja. zato ja bi mi že lahko tudi kdaj  škodovali hudo, pa k sreči jih nisem poslušala, kdaj pa so mi že s svojim ravnanjem tudi škodovali. Ampak ne poslušati jih sem imela pravico… z vsiljenim cepljenjem, to pravico odvzamejo, in ne samo to, še kaznujejo te. kar ni prav, kar je namensko škodovanje, kar je nasilje.

In ja zapiranje ljudi, odvzemanje pravic JE NASILJE IN TO POČNO ZDRAVNIKI DANES. Tudi nedostopnost zdravstva je nasilje.

pa ti sploh razumeš kaj sem vprašala? Glede na tvoj odgovor mi je jasno, kako mentalno bogi ste nekateri tukaj …

obrnimo zadevo, 31.12.2021 ob 17:49

MILIJONČEK, 31.12.2021 ob 17:41

Odločitve, 31.12.2021 ob 16:52

Fifi114, 31.12.2021 ob 16:39

Še premalo so ga. Vsem tem lažnivcem in lopovom je treba polomit kosti, ne pa samo dve okol kepe. In tisti, ki pravite kako nasilni smo. To kar se zdaj dogaja in kar nam počnejo so opravičene vse batine. In tiste, da pristanejo na urgenci.

A se ti poslušaš, bereš?

Nasilje dobesedno opravičuješ. V kateri resnici točno? Tvoji?

Zamislite se, ljudje, če to sploh ste. Napadate drugačemislečega. In na koncu še poveste, da je druga stran fašistoidna.

Ne. Vi ste FAŠISTI.

ma ti si res BUDALA- vosu če milsiš da je Štrukelj drugače milsiče, on ni na tvoji strani, tudi če si to za cepljenje, Štruklja zanima tvoj denar in moj denar, naš denar- NAŠ DAVKOPLAČEVALSKI denar, ki mu ga Janša daje, zato da laže in zato mora v zapor, še prej pa eno na gobec!

To je tvoje prepričanje, moje pač ni.  In za večino prebivalstva na svetu tudi ne.

Sploh pa ni pomembno, agresija je nagnusna, kako bi se ti zdelo, če bi nekdo nabutal tistega cepca, ki trdi, da nam s testirnimi paličicami vstavljajo čipe?  Zate je Troha govorec resnice, za večino ostalih je slaboumnež ali celo plačanec, ki vzpodbuja nasilje, pa?  Ga bo treba nabutat, da boste dojeli, da nasilje NI rešitev?

a se ti zavedaš, da so se ljudje cepili SAMO ZATO, KER SO JIM ZAPRLI VSE KAR JE MOŽNO? In so se cepili pod velikim pritiskom lastne volje, to so enostavno morali storiti, če želijo hodit v službo, peljati otroke v vrtec itd. zdaj je Janša stisnil vse preostale v kot z zahtevo po vsakodnevnem testiranju, AMPAK, DOBIL BO PO PIČKI NA VOLITVAH, TAM SE BO POKAZALO KDO SE JE CEPIL ZATO KER JE TO PMATNO- VOSU- BUDALA- BEDAK NA KUBIK!!!

MILIJONČEK, 31.12.2021 ob 19:14

a se ti zavedaš, da so se ljudje cepili SAMO ZATO, KER SO JIM ZAPRLI VSE KAR JE MOŽNO? In so se cepili pod velikim pritiskom lastne volje, to so enostavno morali storiti, če želijo hodit v službo, peljati otroke v vrtec itd. zdaj je Janša stisnil vse preostale v kot z zahtevo po vsakodnevnem testiranju, AMPAK, DOBIL BO PO PIČKI NA VOLITVAH, TAM SE BO POKAZALO KDO SE JE CEPIL ZATO KER JE TO PMATNO- VOSU- BUDALA- BEDAK NA KUBIK!!!

mene in mojih ni noben silil da smo se cepili, ok? Janše ali kogarkoli od desnih pa v življenju nisem in ne bom volila … razumeš to logiko?

pa713, 31.12.2021 ob 19:09

pa ti sploh razumeš kaj sem vprašala? Glede na tvoj odgovor mi je jasno, kako mentalno bogi ste nekateri tukaj …

cisto na vprasanje sem ti odgovorila, da ja so mi ze skodovali, ker so izrabljali moc svoje pozicije in ja to je nasilje…

in lahko zacnes z zalitvami na isebni ravni, ker drugih argumentov nimas, zato potem tak tvoj odziv z osebnim napadom zaljivim name… tudi to je nasilje. toliko v tvojo vednost

Pejte nazaj v vrtec pa se tam kregajte. Kaj vas briga zakaj se je kdo cepil. Boljš da ste tih. Strašil ste ljudi s čipi, da bojo pocrkal in podobne neumnosti. Nič boljši niste od onih ki so strašil, da bo covid vse pobil. Zgodilo se ni nič od tega in se tudi ne bo. Pametni se bomo cepil, glupi se boste pa prepiral še ene 2-3 leta, potem boste pa iskal novo kost za glodat. Delat pejte, gamad brezposelna lena socialkarska, pa ne bo časa o traparijah razmišljat. Se opravičujem tistim, ki niste po svoji krivdi brez službe.

to kar pocno, 31.12.2021 ob 19:20

cisto na vprasanje sem ti odgovorila, da ja so mi ze skodovali, ker so izrabljali moc svoje pozicije in ja to je nasilje…

in lahko zacnes z zalitvami na isebni ravni, ker drugih argumentov nimas, zato potem tak tvoj odziv z osebnim napadom zaljivim name… tudi to je nasilje. toliko v tvojo vednost

sem vprašala če te je v kaj prisilil, pretepel … sej vidiš razliko med mojim vprašanjem in tvojim odgovorom. Če ne, velja še 1x tisto , kar sem zgoraj napisala.

Ne, ne zavedam se tega, ker to preprosto ni res.  Večina ljudi se je cepila zaradi strahu pred možnimi posledicami pri okužbi s covidom, sploh tisti v prvega pol leta cepljenja.  Res pa je, da se je poleti zaradi dopustovanj na Hrvaškem cepilo tudi kar nekaj mladine, ki se sicer ne bi in jeseni tudi nekaj takih, ki so se cepili zaradi obveznega testiranja.  Še vedno pa cepljenih zaradi “prisile” precej manj kot polovica cepljenih odraslih in opravilno sposobnih.

Je pa tudi res, da če boš vprašanje “Zakaj si se cepil?” postavil v zahodnih, razvitih državah, kjer so ljudje razgledani in verjamejo v znanost, boš dobil tak odgovor cepljenih v 90% pa recimo 10% zaradi “pritiska”, če ga boš zastavil na Balkanu, boš dobil precej nižje odstotke, ampak to je pričakovano.  Še vedno pa nikakor ne večine cepljenih.

Robi650, 31.12.2021 ob 18:06

Preberite zakaj imamo covid.

https://necenzurirano.si/clanek/preiskovalne-zgodbe/kako-je-vlada-nagrajevala-strokovno-skupino-za-covid-19-dokumenti-915560

In potem se čudimo kdo so kupci stanovanj, ki cene teh poganjajo v nebo in si ga dva izobražena ne moreta privoščiti. Podpirajte jih iz svojih najemniških stanovanj z nesramnimi najemninami. Kar trobite v isti rog.

vsi vi ste fukenji, 31.12.2021 ob 19:25

Pejte nazaj v vrtec pa se tam kregajte. Kaj vas briga zakaj se je kdo cepil. Boljš da ste tih. Strašil ste ljudi s čipi, da bojo pocrkal in podobne neumnosti. Nič boljši niste od onih ki so strašil, da bo covid vse pobil. Zgodilo se ni nič od tega in se tudi ne bo. Pametni se bomo cepil, glupi se boste pa prepiral še ene 2-3 leta, potem boste pa iskal novo kost za glodat. Delat pejte, gamad brezposelna lena socialkarska, pa ne bo časa o traparijah razmišljat. Se opravičujem tistim, ki niste po svoji krivdi brez službe.

Res si uboga. Uboga in omejena. Pa če ti to povemo, ni nasilje ampak žal čista resnica.

Res, kaj vse hodi po tem svetu?

Velja za pa713

Mah ne – kaj pa če je bila na delu užaljena gej scena?

verjamemo v tvoj bes kot žrtve kolateralne škode, ker si cepljena.

si žrtev kolateralne škode, 31.12.2021 ob 19:36

verjamemo v tvoj bes kot žrtve kolateralne škode, ker si cepljena.

za tole avtorico:

Odločitve, 31.12.2021 ob 19:29

Velja za pa713

ti sploh veš komu kaj in zakaj odgovarjaš?

Tuki se vam je že vsem mal zafeclal 🙂

Jaz vam in nam želim da se vas kovid ne prime in da čimprej mine, mi gremo zdej novoletno žurat, priporočam še vam 🙂

pa713, 31.12.2021 ob 16:19

Končno brez primitivizma, 31.12.2021 ob 16:06

Ne podpiram prav nobenega nasilja, ampak velikokrat, res velikokrat je bilo v zadnjih tednih napisano, da naj ne provocirajo več folka, ker so nekatere glave zeli, zelo napete. In to ne le zaradi korone in cepljenja. Pa še kar netegujejo to gumov, prav preizkušajo kako daleč lehko gredo. V Odmevih je voditeljica včeraj v psihologa dobesedno vrtala na način, kaj bi se zgodilo, če bi res uvedlo obvezno cepljenje. Se je hotel izogniti mnenju pa ga je še enkrat napadla. Kit, da je dobila navodilo, da mora izvedeti morebitne posledice te odločitve.

A teli res mislijo, da so vsi neumni? V enem od postov je danes nekdo zelo lepo napisal-komunikacija in nasprotujoče si izjave jih izdajajo in ljudi strašansko razkačijo.

Kot rečeno, zelo sem proti nasilju, ampak naj se pač ne čudijo.

ne podpiraš nasilja, ampak … ane?

to je isto kot una .. sama si je kriva da so jo posilili, kaj je pa nosila minico … isto ti je to.

Ma, daj, ne klati neumnosti. Pravim, da ne podpiram nasilja, vem pa, da nekateri ga. In, da so se oglašali že nekaj časa in jih opozarjali, da se bo slej ko prej enmu utrgal in bo obiskalwnga od teh, ki se non stop že prav agresivno in nesramno oglašajo v zvezi z obveznim cepljenjem.

A razumeš ali še bolj podrobno razlago potrebuješ? Kot, da pišete eni osnovnošolci, res…

Ja, ko odpovedo vse druge možnosti, ne gre drugače – na primer, ko moraš braniti integriteto svojega ali otrokovega telesa. Ampak v tem primeru se mi vseeno ne zdi prav.

Štrukelj kasira 275 eur na uro sestanka. Sestanki so po 7 ur.

Kdor ne podpira nasilja, naj podpre zahtevo za takojšnjo aretacijo in obsodbo vseh genocidnikov, ki izvajajo zločin nad človeštvom.

Če bi zaprli Hitlerja in ostale, ki so širili nacistične in fašistične ideje, bi preprečili vojno. In zdaj je situacija podobna.

Narod se mora združiti ter obsoditi vse zločince.

Wtf, po tem ko sta ga potisnila ob zid je takoj vedel da sta “anticepilca”? Take prijeme imajo tudi roparji in posiljevalci. Spet poskus ocrnitve ljudi, kateri se ne odlocijo za prostovoljno cepljenje?

Blednica, 31.12.2021 ob 20:19

Wtf, po tem ko sta ga potisnila ob zid je takoj vedel da sta “anticepilca”? Take prijeme imajo tudi roparji in posiljevalci. Spet poskus ocrnitve ljudi, kateri se ne odlocijo za prostovoljno cepljenje?

Itak. Eno samo hujskanje in sejanje sovraštva. Zato je nujno vse te covid zločince odstraniti, preden povzročijo še več nasilja s svojimi provokacijami in teroriziranjem naroda.

Robi650, 31.12.2021 ob 20:08

Kdor ne podpira nasilja, naj podpre zahtevo za takojšnjo aretacijo in obsodbo vseh genocidnikov, ki izvajajo zločin nad človeštvom.

Če bi zaprli Hitlerja in ostale, ki so širili nacistične in fašistične ideje, bi preprečili vojno. In zdaj je situacija podobna.

Narod se mora združiti ter obsoditi vse zločince.

Upam da bo od Hrvatov najel Goli otok za kakšnih petdeset let in vas spravil klesat kamne!

Nenasilnez, 31.12.2021 ob 13:59

psihopat en, 31.12.2021 ob 13:51

Silvester417, 31.12.2021 ob 13:50

Haha. Pravilno. Ta gamad od stoke si zasluži samo batine.

Nasilnež!

Nikomur ne privoščim take stvari, ampak ljudje jih imamo že polno glavo. Njihova laganja, sprenevedanja in prikrivanja bodo resnično pripeljala do tega, da ne bodo brez spremstva upali več nikamor med ljudi. To kar počnejo zdaj je nenormalno in res si zaslužijo kakšno okoli kepe.

podpis

Anonimno 10414, 31.12.2021 ob 17:10

Če si tako prepričana, 31.12.2021 ob 15:47

No dajte no.  Malo se umirite. Če sta bila ta dva tako pogumna, ko vi tule s takimi izjavami, zakaj sta  potem zbežala? Bi se ja predstavila in počakala, da jima organi pregona potem kaj povedo.

??

nasilja nikakor ne gre zagovarjati.

naslednjič si lahko ti tarča nasilnežev.

Saj tule bi potem lahko enako ravnali s polovico ljudi glede na obnašanje. Še dobro se novo leto ni začelo, pa se že grizejo tu med seboj. Saj v bistvu so tudi tisti, ki nagarbajo koga za štirimi stenami v resnici čisto prijazni navzven menda. Ta dva pogumneža sta pa raje zbežala in bosta morda z drugimi komentirala, res grozno kaj se dogaja.

Aprila bodo imeli tudi taki možnost izraziti voljo na volitvah. Ampak morda bodo volili točno te, čez katere sedaj bentijo. Zato da bodo lahko še naprej počeli kot sedaj.

Želim vsem predvsem zdravja. Ter miru.

Pizda ste cvetke, 31.12.2021 ob 17:28

Fizično nasilje primerjate z priporočanjem cepjenja. Ne sploh obvezo, kot nasilje smatrate to, da vam cepljenje PRIPOROČAJO

Res vas bo treba zapret v en kamp potem pa mlatit dokler ne boste prosil, da naj vas še enkrat po buči.

SEM RTV JEVEC, POZNAM DELO IN NAČIN VODENJA PROPAGANDE DO OBISTI. vsakokratna oblast da navodila javni rtv, kako se mora obnašati in katere in na kakšen način lansirati novice. temu se reče uredniška politika.

Nasilje rodi nasilje, še vedno v zgodovini je bilo tako. To, kar oblast počne z nami je kršenje osnovnih človekovih pravic in PRISILA IN NASILJE. Vsakodnevne grožnje in priprava na obvezno cepljenje niso drugega kot nasilje. To zelo slabo vpliva na psihično počutje. Kot bi vam nekdo držal nož za vratom in dejal , mogoče ti glavo odrežem jutrti, pojutrišnjem, drughi mesec, tako se sedaj počutimo slovenci.

Če jih je štrukelj dobil jih je premalo, na nanjga sta se spravila dva amaterja. Toliko žali kot smo jih slišali v dveh letih od kovida intenzivno pa letos, nismo slišali v vsej človeški zgodovini vključno z inkvizicijo. Tam so bile metode enake, vse svobodomisleče ženske na grmado in v mučenje. Oz tista, ki ga ni hotla pocuzat farju ali mu dat fukat, ali pa je povedala da je bila posiljena, je šla na grmado spoznana za čarovnico. Malo premislite kaj vam pišem, če vam je ostalo še kaj neoparnega mozga.

Ena zadnjih laži, ki jih je izrekla znana dohtarca, ki se seveda nikoli ni cepila in se tudi ne bo, tako kot ne večina zdravnikov, tistih na oblasti in tistih z močjo, oblastjo in denarjem, je ta, da je dejala, da razmišljanje o četrtek odmerku ne bi bilo potrebno,. če bi bili vsi ceplkjeni oz bi bila precepljenost 80 procent. Zakaj pa se potem v izraelu cepijo s 4 odmerkom pa je tam 95 procent polno cepljenih. KAJ PA DANSKA, NIZOZEMSKA, ŠPANIJA ANGLIJA PORTUGALSKA, vse države z zelo visoko precepljenostjo in vse cepajo kot muhe. Odgovor je preprost strupeni zvarki ne delujejo in niso namenjeni temu, da bi delovali. gre za kontrolo ljudi in unuičevanje človekovih pravic, eksperiment multimiljarderskih psihipatov, ki preizkušajo meje, do kje lahko gredo in kako si v celoti pokoriti človeštvo. Gre za načrtno plandemijo, ki jo je dr favlasti napovedal v intervjuju od dr judy videa že leta 17. Vse posneto, vse dokazano. Vi ovce ste pa poskusne ovce, cepijo vas v času njahujše epidemije, kar je v nasprotju z vso zdravstveno dktrino, cepijo vas kar počež in četudi ni dokazov , da ste zdravi. Cepi se namreč lahko samo zdrave. Hitri testi so laž prav tako pcr testi, dr avšičeva je sama dejala, ničesar ni 100 procentno razen davkov in tega da bodo enkrat zapustili svet v katerega smo se rodili.

1. Srečno in zdravo novo leto VSEM, ne glede na to, če ste cepljeni ali ne.

2. V temi, o kateri je govora, pa moje kratko mnenje: ne, ne podpiram nobene oblike nasilja. Nasilje je lahko fizično (doživel naj bi ga. dr. Štrukelj) ali pa psihično in čustveno (tega s strani “stroke”, politikov IN skoraj vseh medijev brez izjeme vsak dan, večkrat dnevno, doživljajo necepljeni državljani, ki se jih z omejitvami in ukrepi vsak dan znova ponižuje).

Ponavljam, NE strinjam se z nikakršnim nasiljem, ne fizičnim, ne psihičnim, razumem pa ljudi, katerim v taki družbeno napeti klimi in nenavadni situaciji popustijo živci. Čeprav ni nujno, da se v vsem strinjam z njimi in da podpiram vsa njihova dejanja – jih pa razumem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close