Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stroški za garaźni prostor v bloku

Stroški za garaźni prostor v bloku

Za stroške lastnega parkirnega mesta v bloku v Kamniku, pred kratkim sem ga kupila, v karerem nimam stalnega naslova, plačujem stroške upravljalcu od 30 do 34 eur + 3 eur za sklad. To se mi zdi preveč. V bloku 4 ulice stran pa znanka plačuje le 3 do 5 evrov. Kakšna razlika! Koliko pa vi plačujete?

Hehehe, tih bot, pa lepo placaj.
Ti povem za garaze ob blokih… ?
Vsako leto dobimo visjo poloznico.
Najvisja postavka je pa strom in to pri luceh, ki se samodejno ugasajo!

Mi je kmalu prislo iz riti v glavo zakaj. V garazah ima folk hladilnike in skrinje, Seveda gre vse na en stevec… ?

Pri nas ima tudi nekdo lastniško garažo, stanuje pa drugje in plača mesečno cca 7 eur.  Odvisno od meseca, če se menja kakšna žarnica ali kaj drugega.

sem šla prav pogledat.

14eur, rezervni sklad pa 3eur vse +ddv

Lj. Center Bežigrad garažni box, ni garaža ograjeno.

Nimamo nekega varovanja, samo dvižna vrata, pa obhod varnostnika

Več kot 100 € / mesec za 3 lastniška parkirna mesta. Nov blok v strogem centru Lj, upravnik Valina.

Nasla racun za lani: 145 EUR

Jaz plačujem 41€ plus 3€ sklad. Stroški voda, elektrika, dvigalo, 24 ur varnostnik

Odgovor na objavo uporabnika
Najmo, 11.09.2025 ob 21:35

Za stroške lastnega parkirnega mesta v bloku v Kamniku, pred kratkim sem ga kupila, v karerem nimam stalnega naslova, plačujem stroške upravljalcu od 30 do 34 eur + 3 eur za sklad. To se mi zdi preveč. V bloku 4 ulice stran pa znanka plačuje le 3 do 5 evrov. Kakšna razlika! Koliko pa vi plačujete?

In upravnik je????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close