Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice stroški poletnega dopusta

stroški poletnega dopusta

Koliko ste zapravili za poletni dopust (morje, potovanje,…). Mislim vse skupaj, pa koliko oseb vas je dopustovalo.

MI: dva tedna in pol v Južni Dalmaciji, 4 člani, apartma, kuhali večinoma sami, 1200 €

10 dni app 400eur,pol pa še svoja hrana ampak jaz to ne računam,ker doma je treba tud jest.Nekje še 1500kun

12 dni Francije z avionom/TGV-jem. – 6 dni Pariz, 6 dni Bretanja/Normandija. 2 osebi , 2000 €.

za 7 dni app + prevoz + hrana oba skupaj 600€

Kuhali smo si sami – šlo nas je 6 z 2 avtomobiloma. – hrane smo si dosti nesli zraven.

Lani sva šla sama in spičila 1000€ za 7 dni :(:(:( pa sva bila enako v app in kuhala sama (no roko na srce sma čisto po nepotrebnem tudi ven hodila precej jest, pa dosti sma se vozila okoli ter s tem zapravila 150€ na bencinu in cestninah).

Mi smo kampirali v Italiji (na jugu). 17 dni, pet oseb, osebni avto, dve nočitvi v hotelu, ostalo kamp, bencina za 3500 km, nekaj cestnin, malenkost za oglede, sladoledi po izbiri, hrana tudi zunaj, nekaj kuhanja doma – cca 2000 EUR.

Oba regresa,

14 dni S italije cca. 2000€ kampiranje, gardaland, unescovi parki …

7 dni jadrnice cca. 700€

Letos nič, nismo šli nikamor. Ni bilo regresa, plače zamujajo.

To so pa čist pocen dopusti.
Pri nas 1 teden potovanje cca 2000 eur, pa še en teden morja cca 1000 eur.
2 odrasla, 3 otroci.

Full malo ste porabili.

en tedan na Rodosu- hotel poll- približno 800€ na osebo

dva tedna-srednja dalmacija, najem apartmaja, bencin, hrana cca 900€ na osebo

pri nas južna dalmacija 14 dni, največja sezona, 4 člani, kuhali večinoma sami, cca 1100€

21 dni mobilne hiške cca. 3000 €
za hrano, izlete vse malenkosti še približno toliko kot za hiško
2 odrasla, 3-je otroci

4 osebe, teden dni, ALL, 2000 evrov

okolica zadra, apartma, večinoma lastna kuha, par obrokov zunaj, nekaj izletov do srednje dalmacije, starša + dveletnik 14 dni:

ca 600 evrov apartma + vse ostalo (hrana, bencin, cestnine, pijače, sladoledi) še 600, torej 1200. Pa bi šlo z veliko manj, tam samo enih 900 bi lahko zapravili, ampak tokrat prvič nismo gledali na vsako kuno.

240 € za najem prikolice za 8 dni + 300 € hrana. bili 2 odrasla in 2 otroka (8 in 6 let). Pa nismo nič šparali, nismo pa tud ne pretiravali. Bili na Krku.

cca 2500 eur. En teden hrvaške obale. Najeta hišica. Skoraj vsa hrana od doma. Nismo pa šparali pri ničemur kar sta si zaželela otroka (smučanje na vodi,izlet z barko, vožnja s formulami…..) . Jedli tudi kar velikokrat zunaj.

Italija s camperjem, 16 dni cca 3.000 eur 4 članska družina od tega jedli 2x zunaj. Ostalo kuhali sami. največji strošek je bil trajekt.

dalmacija-Vis. 10 dni, app tik ob plaži. najem, trajekt, bencin, cestnina RI-ST, dodatno zavarovanje, vsa hrana 1300 €. 4 osebe

pa letos veliko – 4 družinski člani:
morje, vsi skupaj – 3 tedni, (otroka potem še sama, oziroma z drugimi – eden 10 dni, drugi 10+14 dni), tujina, vsi skupaj 2X po en teden – velikooooo, raje sploh ne izračunam….

Mi vsako leto namenimo za počitnice od 8000 do 11000 €.
Poletni, zimski dopust, morda krajši jesenski.
Smo 4-članska družina.

3 tedni južne Francije s svojim avtomobilom, bivali večinoma po apartmajih, en obrok dnevno večkrat jedli zunaj, vse skupaj (apartmaji, bencin, cestnine, vstopnine, hrana …) cca 3000 €

En teden morja (samo jaz in hči) cca 300 €

slabih 6 tednov Skandinavije, 2osebi, avto, šotor, približno 4000 EUR…

4 dni kampiranja v okolici Pule, glavni obrok v restavraciji, par vstopnin = 200 eur za dve osebi
5 dni z avtom do Dubrovnika, ogled Črne gore in do Albanije, jedli enkrat dnevno zunaj, vsa prenočišča, bencin, cestnine, vstopnine = 600 eur za dve osebi

2 odrasla + 3 otroci od 12 do 16 let,
10 dni na hrvaškem otoku v apartmaju od firme (nižja cena),
1.000 € vse skupaj: hrana (sami kuhali), prevoz, apartma, sladoledi, pijačke…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close