Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Stroge poteze obraza

Stroge poteze obraza

Imam bolj okrogel obraz, sivozele oči, svetle, na vratu malo daljše lase. Občasno se naličim, vendar bi to rada prakticirala pogosteje. Problem je, ker, ko imam nenamazane oči, gledam v svet kot da bi bila vedno začudena (nezavestno). Pravijo, da imam zelo stroge poteze – držo obraza, večina mili, da sem na cel svet jezna. Pa nisem, le dostikrat kaj globoko premišljujem, pa me nezavedno odnese. Prosila bi za nasvet, kako omiliti poteze obraza? Stara sem 45 let, koža je suha, bledikava, a napeta. Za odgovor se vam lepo zahvaljujem.

Svetlolasa mediteranka

Pozdravljena
Poznam, kar nekaj oseb, ki v svet zmeraj gledajo nekako jezno, pa čeprav sploh ni tako. V vaših letih je že nevarno, da sem bodo naredile določene gube, ker je verjetno obrazna mimika zelo toga.
Predlagam zelo zavestno premikanje obraznih mišic. Kontrolirajte svoj obraz in obrazne mišice naj sproščeno tvorijo prijaznejši pogled. Izogibajte se vsakemu grbančenju čela, stiskanju ustnih kotičkov in polpriprtih oči. Na obraz pričarajte nasmeh in verino…
Za make up uporabite lahek puder, tople odtenke barv, ne preostrih linij in bleščilo na usta.
Naj se vam raje obraz grbanči od smeha kot od jeznih pogledov…
Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close