Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek strije:(((

strije:(((

živjo

V zadnjem času sem se mal na hitro preveč zredila in so se mi na trebuhu pojavile kar na enkrat strije in to kar široke in zelo rdeče. sicer v zadnjem mesecu že kar velik shujšala vendar strije so še kar vidne. mažem se s kremo proti strijam in masiram vsak dan pa nč ne pomaga. ima katera podobne izkušnje in kako se da to čimhitreje odpravit. bliža se poletje pa si ne bom mogla oblečt kopalk ker se bo vidlo:((

jst sem tut probleme s tem mela k so se mi ful vidle, ko pa sem shujšala so izginle rdeče črte, brez kaknih kremic pa tega. Seveda pa take bele črte ostanejo.. nažalost

Strije ti ne bodo vec izginile, rdece crte se spremenijo v bele. Ce se bos soncila in bos porjavela se ti bodo manj videle. Sicer pa ne skrbi, saj mislim da skoraj ni zenske katera ne bi prej ko slej dobila strije. Pa saj ni tako grozno kot se ti zdi…

na žalost se boš morala z njimi sprijazniti, ker nikoli ne izginejo :((( tudi jaz sem nagnjena k njihovem nastajanju, pa sploh ni treba, da se kaj zredim. se pa strinjam z ulo. ko boš porjavela se bodo tako zelo videle. res ne ne splača, da se že zdaj obremenjuješ s tem. če boš po plaži hodila samozavestno se bodo strije pod visoko dvignjeno glavo skrile :)))) uživaj na morju!

oprosti za napako, mislila sem na to, da se NE bodo tako zelo videle 🙂

ne sekiraj se zaradi nekaj strijic! življenje je lepo!

Ojla!!

Edin način za odpravljanje strij je z laserjem pri lepotnem kirurgu.Razne kremice nebodo pomagale, tako da brezvze zapravljati denar za takšne stvari.Trajno ti lahko odpravijo le z laserjem,ampak verjetno ni poceni.

LP

strije uspešno odstrani le laser, koga briga , to si ti , le če motijo tebe jih daj odstraniti

iza

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close