Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style strije – iščem kremo

strije – iščem kremo

A mi lahko priporočate kakšno dobro kremo proti strijam. Moj dragi (pre)hitro hujša in kljub telovadbi koža po 35. letu ni več toliko elastična in se mu delajo strije.
Hvala.

Strij se z nobeno kremo ne da odstranit. Bi bilo lepo, če bi bilo res, pa žal ni. Strije odstranjujejo lepotni kirurgi in so zelo uspešni pri tem, samo stane.

Ampak z masažo se najbrž lahko malo upočasni oz. omili ali ne?

kožo mora mazat, v času hujšanja, itak ne bo imel le strij, bo imel še pomarančno kožo, če kot praviš prehitro hujša. čeprav to nima veze z hitrostjo izgube kg, temveč z elastičnostjo kože.

po moje, da mu te ki so namenjene nosečnicam lahko tudi kaj koristijo. ni pa nujno.

Naj kupi od Welede olje za nosečnice(schwangerschaft ol-oz. nekaj podobnega) Se mi zdi, da pomaga. Pa še vonj je nevtralen in je čisto naravna.

Jaz sem med nosecnostjo uporabljala navadno jedilno kokosovo maslo. Mazala sem se samo po trebuhu, kjer strij nimam, imam jih pa povsod drugod 🙁 LP

Ma, bistvo je v mazanju, mazaži in to. Krema malo vlaži in hrani kožo, masaža je pa glavna.

ZDRAVO,

NAJ PROBA CRX KREMO Z KOMBINACIJO HAND AND BODY LOTIONOM, zadeva res pomaga, probalo je že veliko mojih prijateljic in tudi prijateljev, ki so ravno tako shujšali na hitro..

Obiščita internetno stran jelena.demiri.mycali.biz in me pokličita.
V katalogu imata dve različni ceni, tiste ki so predčrtane so za registrirane člane in tiste, ki niso predčrtane, so cene v redni prodaji.

Lepo pozdravljena,

JELENA 030-673-098

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close