Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem strešni nosilec

strešni nosilec

Naročim strešni nosilec mimo vrste in po enem tednu dobim odgovor, da ga nimajo na zalogi, mi pa ga čez en teden potrebujemo. Madona sem jezna.

Mogoče kdo od vas prodaja strešni nosilec za xsara picasso????

Cena tega mimo vrste je vse skupaj 60 evrov, tako da ga kupim v okviru te cene.

Mi imamo nosilce za prodat. Sicer so bili na Audi A3. Pozanimajte se, če bi šli na vaš avto.

Prodajamo pa tudi avto, če ga boste kupili zraven nosilcev. He-he! Vse skupaj za 9.500 € (dobra cena za dobljen avto)

LP, Bani

Za gotovino ti dajo par procentov popusta tudi drugje in je cena praktična isto kot v mimo vrste (no, jaz sem kupovala Thulejev prtljažnik). Se mi je mudilo in sem šla v trgovino, so naročili, dobavili naslednji dan, cena je bila mogoče par evrov višja, če prišteješ še stroške dostave pri mimo vrste, si pa na istem.

Hm, čudno, Jaz sem za Thule v njihovi trgovini dala 150 ojrov, samo za nosilce. Po moje si se ti v tejle ceni malo zmotila. Mislim, da novega Thule kompleta za ceno 60 ojrov ne dobiš nikjer,

Glej, za nosilce ne vem, ker se nisem poglabljala, za prtljažnik, ki sem ga potem kupila v najbližji trgovini, pa sem plačala cirka toliko, kot bi na mimovrste. V tej trgovini itak dobivajo robo direkt od uvoznika in imajo vsi iste cene (sem itak preverila na internetu). Za gotovino je bilo pa 5 procentov popusta. Gledala sem tudi rabljene iste prtljažnike, pa so za eno leto staro robo ceno spustili za dvajset evrov, za tak drobiž se mi pa ne splača preganjat čez pol Slovenije.

Mi smo kupili nosilce-60 evrov,ter strešni kovček v Trgo avto,poglej,morda imajo kaj za vaš avto.

kupi original citroenove nosilce…..cenejši so od Thuleja!

New Report

Close