Najdi forum

Stres

Danes sem zjutraj po radiju slišala, da poročeni moški in pa samske ženske nismo pod stresom….. A ni to luštn? :)))

MAJKA!!!
živele samske ženske 🙂

:))

Tudi vezane ženske, ki si življenje uredimo po svoje, nismo toliko pod stresom kot samski moški:)))

Ne bi rekla, da je to res, saj imajo lahko tudi samski velik tempo. Če pa je res, potem je to najbrž zato, ker se jim ni potrebno nikomur prilagajati in si lahko ves svoj čas uredijo po svoje, ampak to je spet dvorezen meč.

Jaz osebno imam raje Njega in se mu prilagajam, pa čeprav zato živim v stresu. Kakor pač komu paše.

bedarija….

Aleluja za tiste, ki morajo po radiu zvedeti, ali živijo stresno ali ne …

Ko sem bila samska, sem imela ful stresno življenje… Samski se mora udeleževati zabav, več druženja s prijatelji in še in še…

Tako, da je moj komentar na to: BEDARIJA.. In tolažba za nesrečne tiste, ki ne najdejo pravega partnerja.
Prepričana sem, da v srečnem odnosu najdeš duševni mir kar vsekakor ne povzroča stresa.

Bejbi, ti pa ne vsega verjet =)))

EnaA, mislim, da je Sangrija prav to želela poudariti! 🙂 Jaz sem njen komentar vzela kot “rahlo zabeljen” s humorjem. Se vidi in bere, da v deželo prihaja pomlad 🙂
Upam, da se ne motim, Sangrija!

Na vsako stvar lahko pogledamo iz razlicnih zornih koncev. Povzetek nekaterih pa je, da v danasnjem zivljenju resnicno pomanjkuje smisla za humor.

Sangrija: ti si ena posrecena pozitivna oseba! 🙂

Tadeja

Ej cranchi, ne motiš se :))
Tak lep pomladni dan je, da se mi kar smeji. Vsem puncam en sončen pozdravček!

potrebno se je sprostit

Mene pa zanima, če bi se poročeni moški strinjali s to izjavo…. Sami zelo radi pojamrajo, kako jim je hudo k so poročeni…. Upam, da se bo kakšen odzval!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close