Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek stres

stres

Pozdravljeni,

kot večina imam hiter tempo življenja,ampak tudi sladkorno bolezen tip 2, zahtevno službo,dom,družina.Zadnje čase sem ves čas pod stresom kar se mi je tudi že pokazalo na zdravju (pritisk)..Vem si rečem ne bom se sekirala,vendar vse je podzavestno,…Sprašujem vas ali obstaja kaj za zmanjševanje stresa podobno kot persen in za naravno znižanje krvnega pritiska.Hvala.

Hipertenzija, SB, stres, žal epidemija sodobnega časa in ubijalski trio. Ste na točki, ko žal ni več povratka nazaj in morate ves trud usmeriti v preprečevanje zapletov, če ne se samo še slabša.

Uživajte hrano s kompleksnimi ogljikovimi hidrati, zelenjavo in vlakninami, pa saj to že veste. Nujna je športna aktivnost, ker lahko mišičje prevzema glukozo brez inzulina, pogled na zeleno dela tudi čudeže na psiho.  In pa hrane ne solite ter uživajte čim manj predelane hrane, ker vsebuje ogromno skrite soli. Prek soli se namreč kopiči voda v krvi, večja prostornina pa še bolj pritiska na žile in poškoduje vse organe.  Za oboje je tudi NUJNO zmanjšanje telesne teže. Obe bolezni sta vam že spremenili  strukturo žil, tako da so na tej točki zdravila za krvni tlak nujna, v nasprotnem primeru vas bo ob naporu kmalu kaj peklo, pa ne samo v nogah.

Ste na točki, ko morate dati sebe na prvo mesto.

(Sem iz stroke, vsakodnevno priča zapletom, tako da žal zapisa ne morem olepšati in Vam lahko želim samo vse dobro.)

Lp

Nop, pri meni res stres, pa vsaj sladkorne nimam. Vi rabite cukr, kaj naj pa jaz, ko najedate, , japke , pri stressorju vseh ppl.

Imej pri roki kaj, si sladkor, predvsem imej, če Glih ne moreš jest. P no, po0, pa kavice in cukr Narobe svet, ta epidemija ijap, Pomagaj si sam  vedno hvaležna vsem.

Kam v naravo bi šel človek, polno komarjev povsod, alergik človeka, sl, kaj naj pa jaz za te mosqitose,. Pik pik pik, vsaj 6, bubble ?, Imela bi jih več₩, če v lekarni ne bilo vrste in drevja alergenov no.  In potem ta alergija z dretjem s erbijan ene tri dni. Huh ?‍♀️

Odgovor na objavo uporabnika
Malo manj, 13.06.2021 ob 23:21

Nop, pri meni res stres, pa vsaj sladkorne nimam. Vi rabite cukr, kaj naj pa jaz, ko najedate, , japke , pri stressorju vseh ppl.

Imej pri roki kaj, si sladkor, predvsem imej, če Glih ne moreš jest. P no, po0, pa kavice in cukr Narobe svet, ta epidemija ijap, Pomagaj si sam  vedno hvaležna vsem.

Kam v naravo bi šel človek, polno komarjev povsod, alergik človeka, sl, kaj naj pa jaz za te mosqitose,. Pik pik pik, vsaj 6, bubble ?, Imela bi jih več₩, če v lekarni ne bilo vrste in drevja alergenov no.  In potem ta alergija z dretjem s erbijan ene tri dni. Huh ?‍♀️

Mene tudi desna roka boli, zaradi sraufov in plošče v roki. In ker ženske ne morte. Prosim, zataknite si napor na čelo. Pa kaj se greste ene? Pač delaj manj s tem cukrom. Bo že rešitev. Za vse, jest tudi ne zmorem vašega cukra.  Naenkrat vsi kinda bum Saj bo no, pa morje tudi, kaj boš tam, če ti pade cukr?  Res, money miney money of the road. ??

Malo manj, 13.06.2021 ob 23:37

Mene tudi desna roka boli, zaradi sraufov in plošče v roki. In ker ženske ne morte. Prosim, zataknite si napor na čelo. Pa kaj se greste ene? Pač delaj manj s tem cukrom. Bo že rešitev. Za vse, jest tudi ne zmorem vašega cukra.  Naenkrat vsi kinda bum Saj bo no, pa morje tudi, kaj boš tam, če ti pade cukr?  Res, money miney money of the road. ??

Are you retarded?!

Re:, 14.06.2021 ob 01:59

Are you retarded?!

Da, Zaradi vas. In nisem proklete kdorkoli si f no human. A enkrat že lahko MV Ali Red with frees VH. Sem vas naveličana.

Tesno, Are you?

Za oboje je najboljša CBD smola, naravna, brez fitofarmacevskih primesi in z visoko vsebnostjo kanabinoidov  in polnim spektrom.

podzavestna, 13.06.2021 ob 21:26

Pozdravljeni,

kot večina imam hiter tempo življenja,ampak tudi sladkorno bolezen tip 2, zahtevno službo,dom,družina.Zadnje čase sem ves čas pod stresom kar se mi je tudi že pokazalo na zdravju (pritisk)..Vem si rečem ne bom se sekirala,vendar vse je podzavestno,…Sprašujem vas ali obstaja kaj za zmanjševanje stresa podobno kot persen in za naravno znižanje krvnega pritiska.Hvala.

Pri meni je bilo podobno, razen brez sladkorja.

Ne boš verjela kaj je najbolj poomagal – odklop. Z otrokom sem pristala v bolnici. Po enem tednu bolnice in tednu bolniške je bil pritisk bp.

In potem sva se z možem vsedla in se zmenila, da pustim službo. Oba sva dojela da je to bolje zame in za družino.

Zdaj imam že nekaj let s.p., imam redne stranke, pol manj dela za isti denar. Pa še večino dela lahko naredim od doma in prišparam na vožnji slabe 2 uri. Življenje je le eno, začnimo ga živet. Zdravila pa večinoma blažijo le stranske učinke napačnega življenja. Če res želiš spremembe na bolje, spremeni svoje življenje.

Kako zelo sem tam, kjer ti, žal. Zavestno delam na sebi, redna telvadba, zdrava hrana, odklopi v naravi.  Pomaga mi mož, ki je moja 100% opora. Po malih korakih gremo dalje. Sem sigurna, da nam bo uspelo!

Mi lahko kdo pove, zakaj zdaj prijavljeni ne moremo več objavljat?

A tole je v stilu naše vlade, dejmo videt, do katere mere se da zahebavat narod preden bodo znoreli?

Drgač pa :

Nabava psa (gre tudi brez psa, ampak to pomaga pri disciplini) in res dolgi , predvsem vsakodnevni sprehodi v naravi. Gozd , travniki. sedenje ob reki, metanje kamenckov (reka odnese skrbi) , nabiranje gob, čemaža, jagod.

Sebi namenjen čas vsak dan, ena ura ko nihče nima pričakovanj do tebe. brez telefona, mailov, smsov

Tudi pri meni se je pojavil visok pritisk, povišan sladkor….

Sem na zdravilih, znižat moram težo, …..očitno me je moralo nekaj zbudit.

Prvo kar sem naredila sem si postavila prioritete. Ljudje (sploh ženske) mislimo da moramo biti supermani. No nismo. Nismo roboti. Službe pustit ne morem, se pa lahko zavedno odločim vsak dan posebej da me ne bo toliko obremenjevala. Preusmerim misli ko se začnem obremenjevat. Noben nam ne bo spomenika postavil v službi. Vsak dan si vzamem vsaj eno uro zase. Sedaj poleti zjutraj hodim eno uro že ob pol šestih. Zvečer tuš/kopel v miru. Nobene predelane hrane več, skuham več če je treba, drugače se pa miljon stvari naredi v 20-30ih minutah. Izločila sem mleko in vidim da mi odgovarja to. Sol zamenjala z himalajsko nepredelano in zmanjšala količino ter nadomestila z začimbami. Če se le da sem čim več zunaj z otroci. Med tednom poskrbim za šolo in otroke. Ostalo je če je. Najela sem gospo ki pride ob petkih počistit. Vikendi so za odklop. Družim se samo še z ljudmi, ki so mi res blizu in mi dvigujejo samozavest in me ne spravljajo v dodaten stres. Če kaj rabim povem in ne čakam več da bo kdo opazil da kaj rabim (leti na moža predvsem :)). Ljudje ne berejo misli. Če rabiš kaj povej. Ljudje radi pomagajo, samo vsiljevati se nočejo. V glavnem enkrat za spremembo postavi sebe na prvo mesto.

Jaz sem se ze zdavnaj izselil iz tiste vas e GREZNICE in ne vem vec kaj je stres! Najboljsa odlocitev mojega zivljenja! Lahko samo svetujem; pojdite iz slovenije!! CIMPREJ!

pitra, 14.06.2021 ob 07:58

Za oboje je najboljša CBD smola, naravna, brez fitofarmacevskih primesi in z visoko vsebnostjo kanabinoidov  in polnim spektrom.

Povej kje je ta smola za kupit?

Dozivel enak stres, nazalost našel rešitev v konoplje kapljice, ki so mi ogromno pomagale pri spanju ter tesnobi. Ter seveda počasi odpravljat zadeve ki so vir negative to pa so ljudje majn opravka z njimi bolje je življenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close