Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek streh ker sem se cepila

streh ker sem se cepila

Mah res me je strah, ker sem se cepila proti kovidu, zdaj se ne bi več..

Nikoli.

Ko bi vsaj vedela, kako telesu pomagati, da se razstrupi, da ne bi bilo več posledic cepljenja…

Ima kdo kak nasvet?

Štrik za vrat. Lohk tud pod vlak. Rešeno.

Kje pa piše, da nisi dobila placeba.

Drugače pa so neki protokoli – na fb imaš skupine.

Vpiši Covid in malo poišči.

Ne bodi neumna. Cepivo se je že DAVNO izlocilo iz telesa. Ne nasedaj fb neumnostim in ne delaj nepotrebnih “očiščevanj in protokolov”, ki dokazano škodijo telesu.

Če ne kadiš, se ne napijaš, se redno rekreiraš, nisi debela in se zdravo prehranjuješ, nimaš kaj skrbeti.

zdravje278

vidiš, ti si fsaj priznaš da si zajebala. a me razumeš?  opravičeno te je strah. ampak če ti poem kaj nas čaka boš pa tko znorela.  čaka nas nov napad bil gatesa in sicer z bakterijami. in sedaj bo pa res umrlo r veliko ljudi.  ne več tak kot covid. ampak res veliko. to bo največji genocid v človeški zgodovini.   poglej si naslednje.  znaš nemško?  začni gledat na you tube  heiko schoning, nempki zdravnik, ki ej napovdal corono in sedja še to.  naslov oddaje o keri t iovorim je njegova knjiga nova.
Angriff aufs Mikrobiom: Game Over II
levičarji so mu uničili njegovo ambulanto, fmilijo nadleoval in mučilio z policijo, kerj egovoril resnico,. odselit se je moral.   ampak pač pove resnico.

na naslov in  ime in primek daj v you tube in si vklopi prevode.

ja lahko te je strah.  moj foter jeu mrl od cepiva.

tudi nekaj sosedov. fse je kap ruknila.

ampak če boš iskala boš našla neke načine kako malo ublžait. spravit pa tega ven ne moreš. ta človek pa govori, kje fse gojijo te bakterije  v rastlinah, solatim, paradizniku in toabku ampak v tobaku rpavi tezje.   in ko bo že dost mrtvih bododali. famra bil gates ven antibiotik ki sicer bo deloval ampak,  bo ime poslediceu ničenej trebušne flore. in boš rabila spet  od big farme zdravila. da ti bodo uravnovesli trebušno floro. in boš ko konca laifa odvisna. da paboš res ubogala pa tibodo dali  še digitalni euro in digitalni id. ja?

to nas čaka.  če imaš možnos , da si samska. znaš kaj z rokami delat,  SPIZDI ČIMPREJ NEKAM V AMERIKO. ČIMPREJ.  iz te komunsistične levičarske greznice.

Ja – nehaj se sekirat, sicer te bo dotolkel stres od tvojega sekiranja.

Svetujem ti lahko samo, da nehaš odpirati eno in isto temo.

Kdaj si jo nazadnje odprla, pred 14 dnevi?

Si na socialki, da imaš toliko časa? Ližeš kakšnemu šefu, da ti ni treba delat?

Odgovor na objavo uporabnika
zdravje278, 21.08.2025 ob 21:14

Mah res me je strah, ker sem se cepila proti kovidu, zdaj se ne bi več..

Nikoli.

Ko bi vsaj vedela, kako telesu pomagati, da se razstrupi, da ne bi bilo več posledic cepljenja…

Ima kdo kak nasvet?

Res je, zdravniki nimajo drugega pametnega dela, ker se dolgočasijo, zato iz ljubega miru “zastrupljajo” s cepivi vas neizobražena in nerazgledana anticepilska teleta. 😀

Že kmečka logika ti pove, da tovrstne za lase privlečene teorije zarot ne pijejo vode, ker potem bi nas moralo že najmanj pol Slovencev biti pod rušo glede na precepljenost. V osnovno šolo nazaj in prečitati osnove biologije, kako cepiva delujejo. 😉

Letos se odločno cepim proti vsemu. Gripi, pljučnici in covidu. Zakaj po nepotrebnem zbolet in trpet če je preventiva na voljo? Samo len ne smeš bit in stopiš pravi čas do zdravnika.

Koliko let je mimo, antivaxerji pa še zmeraj serjete. A boste čez 20 let še vedno?

Nisi edina,ki se boji.Uživaj v času ki ga imaš.Sem zaradi cepiva izgubil že 4 dobre prijateljeStari od 36 do 39 let.

So cepljenim rekli uživajte dokler lahko.

Anonimno 8216, 22.08.2025 ob 06:24

Nisi edina,ki se boji.Uživaj v času ki ga imaš.Sem zaradi cepiva izgubil že 4 dobre prijateljeStari od 36 do 39 let.

So cepljenim rekli uživajte dokler lahko.

Ne drži. Bili so stari med 35,5 in 38,5.

Tukaj gor MATIJA piše, da (citiram) “….zdravniki nimajo drugega pametnega dela, ker se dolgočasijo, zato iz ljubega miru “zastrupljajo” s cepivi vas neizobražena in nerazgledana anticepilska teleta…..”

Tukaj mi MATIJA daje asociacijo na eno izobraženo in nerazgledano cepilsko tele.

Eno tako pa res izstopa, ne moreš verjeti, da tako tele pride z Medicinske fakultete. Tele z diplomo. Globoko indoktrinirano študirano tele. Dr. Špela Šalamon s profilom javne osebe na FB in X.

Da me tale dohtarca dobi v roke, raje skočim skozi okno. Študiran doktor – ene šest krat cepljen – z masko iz avtoličarske delavnice, študiran doktor v 24urnem strahu, da se bo okužil s kljovidom in dobil dolgi kljovid.

Seveda bo dobila ta svoj dolgi kljovid, če je pa cepljena. Temu študiranemu teletu leta 2025 še zmerom ne pribije v svojo telečjo glavo, da je ta njen dolgi kljovid bolezen cepljenih – simptomi zastrupitve s sestavinami kljovid cepiv.

Kdaj bo naslednje osvežitveno cepljenje, da bodo naši dedki in babice varne? Zakaj ne oglašujejo osvežitvenih cepljenj v medijih? Mogoče bodo po tem, ko uvedejo si-alarm.

imahealth.org  ma protokole, ne vem pa če se vse dobi pri nas.

pikimepiki, 22.08.2025 ob 07:34

Tukaj gor MATIJA piše, da (citiram) “….zdravniki nimajo drugega pametnega dela, ker se dolgočasijo, zato iz ljubega miru “zastrupljajo” s cepivi vas neizobražena in nerazgledana anticepilska teleta…..”

Tukaj mi MATIJA daje asociacijo na eno izobraženo in nerazgledano cepilsko tele.

Eno tako pa res izstopa, ne moreš verjeti, da tako tele pride z Medicinske fakultete. Tele z diplomo. Globoko indoktrinirano študirano tele. Dr. Špela Šalamon s profilom javne osebe na FB in X.

Da me tale dohtarca dobi v roke, raje skočim skozi okno. Študiran doktor – ene šest krat cepljen – z masko iz avtoličarske delavnice, študiran doktor v 24urnem strahu, da se bo okužil s kljovidom in dobil dolgi kljovid.

Seveda bo dobila ta svoj dolgi kljovid, če je pa cepljena. Temu študiranemu teletu leta 2025 še zmerom ne pribije v svojo telečjo glavo, da je ta njen dolgi kljovid bolezen cepljenih – simptomi zastrupitve s sestavinami kljovid cepiv.

Poknjeno, ti bo tud lahko šlo k Gorcu v podcast, da ne bo samo Martin Strel, ker je že dolgocajten.☝️?

Ohjej, tile bebci antivakserski so se pa res ustavili v času. Bebci: čas teče naprej.

Tile bebci bodo tudi čez 20, 30 let odpirali enake teme… enim je covid res sežgal še tiste zadnje sive celice.

Ti bebci so kar pogosti. Recimo je članek, da se je nekdo ubil z avtom. Vreščijo, da je bil cepljen in da je to krivo. Komu pade težek predemet na glavo, ga ubije, vreščijo, da je bilo krivo cepivo.

Bebavost teh antivakserjev se še kar vleče in vleče. Zataknili so se v času.

Pa menda ne verjameš tem teoretikom zarot? Noben nima IQ več kot 70.

Pa vsi kao cenijo svoje zdravje, vendar vsi kadijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close