Stranski učinki
Včeraj sem dobila tablete nalgesin forte. Sedaj berem koliko stranskih učinkov imajo in me je kar groza. Si jih ne upam vzeti. Piše med drugim tudi, da je majhna povečanost tveganja za srčni infarkt ali možgasnko kap. Res ne vem, kaj naj naredim. Kaj bi vi naredili? Pa še veliko drugih neprijetnih in zoprnih stranskih učinkov imajo. Baje, da povzročajo lahko tudi rano na želodcu.
Bom vzela zvečer. Rečeno mi je bilo 2 x na dan po eno tableto po jedi. Od ene tablete najbrž ne bo nič. Naj bi bolečina v roku 3-4 dneh pojenjala, torej bom vzela max. 8 tablet. Upam, da ne bo nekih hudih stranskih učinkov. Zakaj bi trpela, če si lahko pomagam. Ampak, ti stranski učinki mi ne gedo iz glave. Je imel kdo kake hude stranske učinke?
Iskreno….ko me res boli o stranskih učinkih ne razmišljam, ker mi je edina misel prenehanje bolečine. Če bolečina ni tako močna si pomagam s kakšnim manj močnim zdravilom.
Nisem pa še nikoli imela nobenih stranskih učinkov. Lahko pa prebereš kako nevaren je recimo aspirin pa istočasno nekateri priporočajo preventivno jemanje.
Ne boj se vzeti če te RES kaj boli. Če te pa ne potem raje ne. Za mojo migreno so Nalgesin forte najboljše zdravilo.
Jemljem jih že ogromno let , nikoli mi niso škodile ampak le odrešile bolečin. Jih pa jemljem skrajno previdno, ko res ni druge pomoči. Vzamem jih tudi ponoči na tešče (ker me glava začne boleti tudi ponoči) pa me do sedaj še ni bolel želodec.
Za kaj so ti jih pa dali če smem izvedeti?
Forum je zaprt za komentiranje.