Strahopetec matjazko
Mene ne zanima, kaj ti trdiš, mene zanima, kako ti živiš.
Torej na dan z besedo..[/quote]
Živim drugače, kot je živela moja mama. To zadošča.
Živiš drugače, kot je živel tvoj oče? Ni treba odgovoriti.[/quote]
Saj noben izmed nas ne živi tako, kot so živeli naši starši. Za računalnikom sediš, roke imaš na tipkovnici, pa na net si priklopljena. A tvoja mama je tudi visela na Monu, ko je bila tvojih let ?
itak so Matjažko, Matkić, Pajkec, DoSadni tako enkratni in neponovljivi
da je prava nesreča, izguba, škoda medplanetarnih razsežnosti
da se jim je ponesrečilo biti tukaj in zdaj
[img]http://www.animated-gifs.eu/war-soldiers-5/0010.gif[/img]
Saj smo od moškega dela scene že marsikaj doživeli, ampak tisto je bilo največkrat brezvezno žaljenje in podjebavanje zaradi filanja ega in petelinjenja kdo neki je prvi in največji na kupu gnoja imenovanem MON … tale udar z ženske strani mi pa deluje veliko bolj iz srca, direktno in iskreno … ji je pač tip šel preko vsega še znosnega in sprejemljivega …
12 points +
Teta Mišonka, z vsem spoštovanjem! :))) Z manj vulgarnosti boste ostali dlje lepi in sveži, saj vam povišan krvni tlak po nepotrebnem napenja obrazne kapilarice, ki oskrbujejo vaša zdrava rdeča lička s svežo krvjo, po kateri se verjetno pretaka tudi nikotin in kakšna kapljica rujnega. 🙂 Opažam pa, da uporaba gostilniškega leposlovja predvsem pri ženskah izrazito vpliva na njihovo znanjost, saj pospešuje pokanje žilic, poveča uplahlost in pokritost obraza s starostnimi gubicami, vsaka nova brazdica se zariše na obrazu za en prostaški obraz in razgreto kri. Tako da ne vem, verjetno presegate 90 let? :))
V boju do konca, na življenje ali virtualno smrt le, kajti če si ti z mano in me bodriš v teh težkih časih, je zmaga na moji strani! 😀
Čat je postal burka zaradi nemoderiranja, natančneje kot poligon za izživljanje določenih “neposrečenih osebkov”, tako ga tudi jemljem – torej kot komedijo zmešnjav in cirkuškimi predstavami Sadnega in še par oseb. :))) Pravzaprav mi je zabavno, sicer ne bi sodeloval v ogledu predstave burkežev, ki so na nek način žalostne figure, kar priča izjemno nezrelo in agresivno obnašanje, pravzaprav žalostno, da 25-letniki (pa še tudi kakšne “staroste” se najdejo, če pogledamo odzive 😉 ) obiskujejo forum le z enim namenom – za izživljanje očitno nekih frustracij in osebnega nezadovoljstva, kot pa da bi raje tam radostno punce preganjali ali igrali šah :)), čeprav na vsakem koraku poudarjajo, da imajo neverjeten smisel za humor. . 😉
@ Matjazko
Če bi se ti resnično zabaval tu med nami, tako kot si že sam povedal zgoraj, potem bi definitivno manj energije / truda vložil v te tvoje prizadete prispevke. Tako se pa na vso moč trudiš kako bi nas ponižal in nas spravil v slabo voljo. Ti tvoji dolgi prispevki na meni, pa upam, da na drugih tudi, nimajo nobenega efekta. Tako sem samo še bolj prepričan v to, da nisi tak za kakršnega se izdajaš. Fant, ti si tok fake, da te še lastna mama ne prepozna več.
Pa prostaško izražanje gor ali dol, vseeno bolje nekomu direkt v faco povedat kaj mu gre, kot pa ovinkarit in se delat prijaznega, tako kot to počnejo pussyke nesamozavestne. Tako da v tem primeru se pridružujem komentarju Missonke. Bod dec pa sprejmi povabilo Spiderja, ko te je povabil, da se dobita v živo, kaj se skrivaš tu za računalnikom, kot nek pubertetnik. Kaj te je strah, da boš dobil po pi*ki ? 😉
Itak da ga je to strah….
Jaz vem da noben izmed teh ki nam pametujejo v živo nebi bli pol tolko pametni kot so tukaj pred zanko anonimnosti in fizične razdalje… v živo bi bli vsi pičkice…. Jaz verjamem da bi mi prej upala Bikini tak povedat kot mi pove tu na MoNu kot pa matjazko ali Marko….
Sadni, v tvoji družbi se nihče ne zabava, tako ne na forumu, kakor tudi ne v realnosti, če se obnašaš tako otročje kot tu, razen če se družiš z veliko mlajšimi fantki. Enako tudi ženskam niso zanimivi otročji fantje, kar si že ugotovil sam, ko si se jezil na bivšo, da je to njena krivda, da te je zapustila. Dekleta se prej zresnijo.
Sadni, v tvoji družbi se nihče ne zabava, tako ne na forumu, kakor tudi ne v realnosti, če se obnašaš tako otročje kot tu, razen če se družiš z veliko mlajšimi fantki. Enako tudi ženskam niso zanimivi otročji fantje, kar si že ugotovil sam, ko si se jezil na bivšo, da je to njena krivda, da te je zapustila. Dekleta se prej zresnijo.[/quote]
kak ne jaz se zabavam ob njegovem pisanju pa sem starejši od njega…. :))))))))
Ja in fora ho ho ho ti si pa itak na nivoju 15 letnika ostal… nebo vžgala sori…
Forum je zaprt za komentiranje.