Strah me je…
Dober komentar.
Menim da,ker imaš polno rit vsega ( ljubezni,(ne)varanja,nikakršnih problemov v življenju,vse so ti že starši v zibelko položili – torej, vsega ama “i preko glave”.Naveličala si se tega.Hočeš trpeti! Hočeš adrenalin,želiš si izgube na osnovi življenskih lekcij! Želiš izgubiti vse dobro česar danes nima skoraj nihče,le ti!
Draga avtorica.Dišijo ti prepovedane stvari.Pojdi torej! Izživi slabo stran na novo partnerskih odnosov,poniževanj,ljubosumja,fizičnega in čustvenega trpljenja! Pojdi in poskusi.
Samo nekaj si zapomni.Današnji dan si zapiši v koledar.Nikoli več takšnega bedaka kot ga imaš zdaj ne boš dobila več! Da te ljubi in obožuje z vsem svojim telesom in čustvi – nikoli!
Dobro došla v trpljenju ,ki si ga tako močno želiš.
Prav, da se nočeš in velika škoda je, da te občutke loviš SAMO ob nekih šarmerjih, ki se palijo nate. Poskušaj v življenju najti še kakšno radost, še kaj, ob čemer ti zaigra srce. Umetnost, ustvarjanje, narava, pogovor, nekaj, kar v tebi prebuja življenje, velika škoda bi bila, da bi bila v sebi mrtva.
Uhh, Misonkka mislim, da ti moram povedati, da si se grdo zmotila. V življenju sem bolj vajena slabih stvari, kot pa lepih, tako da mislim, da tvoja analiza ne bo držala. Prav tako sem tudi v tej zvezi doživela nekaj od navedenih stvari, ki praviš, da jih očitno pogrešam.[/quote]
Zdaj te pa jaz ne razumem, prvo praviš, da maš oh in sploh od partnerja, zdaj pa si doživela tudi ti neke slabe zadeve. Daj malo bolje to obrazložit, ker če se bereš od prvega posta dalje je deloval tvoj kot princ ti pa zmedeno dekle. Očitno je nekaj več, kar te je pripeljalo do tega, sam razkrit nočeš. Vsaj tako je razumet iz teh besed.
Citirana zgodba ni moja osebna zgodba, zato mogoče kakšna nejasnost. Je pa zelo podobna moji zgodbi z razliko, da pa moj fant ni popoln princ in ima seveda tudi napake… Ni sem mi zdelo smiselno še enkrat pisati enakih stvari, zato sem prilepila citiran post. Zato sem napisala, da ni vse rožnato in da se nama je v vezi zgodila že tudi kakšna od navedenih slabih stvari, razen prevare.
zanimivo kako se na take zgodbe usuje veliko zgražanja nad nehvaležnostjo avtorice in očitkov, da je presrana rit. jaz tukaj vidim samo eno žensko, ki ni preveč odločna in pusti, da jo življenje premetava. živi z enim povprečnim moškim iz navade in udobja (to je najpogostejša oblika prostitucije pri nas), v nasprotju sama s sabo, prihodnosti jo je pa strah samo zaradi tega, ker je nekaterim še slabše kot njej.
draga avtorica, v resnici pa si sama samcata, tale partner je samo za predstavo, za druge. na tebi pa je koliko življenja si boš dovolila živeti. Ženske smo močna bitja, samo vsi nam režejo krila.
sledi svojemu srcu in se pogumno spoprimi s težavami. veliko je ljudi na svetu, nisi sama.
@moja zgodba
Vsakdo ima svojo zgodbo. Vaša zgodba ni zgodba, ki jo je napisala @zanziby.
Vi iščete podobnosti, vendar niso pomembne podobnosti, pač pa razlike.
Če se vam ni zdelo smiselno pisati še enkrat svoje zgodbe, ko je vas strah,
kdo bo sploh zainteresiran, da jo bo pisal.
[hr]
Del iz vašega zadnjega zapisa:
Citirana zgodba ni moja osebna zgodba,
———[če ni vaša osebna zgodba, zakaj jo citirate?]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙zato mogoče kakšna nejasnost.
———[ne mogoče, pa še kakšne nejasnosti]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙Je [sub]pa[/sub] zelo podobna [sub]moji[/sub] zgodbi z razliko,
———[če je podobna, zakaj z eno razliko]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙da [sub]pa[/sub] moj fant ni popoln princ
———[zakaj vaš? fant je ne/popoln ne/princ]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙in ima seveda tudi napake…
———[ seveda seveda tudi napake, zakaj tropičje]
Ni sem mi zdelo smiselno [sub]še[/sub] enkrat pisati enakih stvari,
———[Ni se_m_ = Nisem? Ni se mi mi zdelo en- en-]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙zato sem prilepila citiran post.
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙Zato sem napisala,
———[zato napisati in zato prilepiti]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙[sub]da[/sub] ni vse rožnato
———[če ni vse rožnato, kaj je rožnato]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙in [sub]da[/sub] se [sub]nama[/sub] je v vezi zgodila [sub]že[/sub] tudi kakšna
———[samo vam?, v vaši? zvezi z njim? sama od sebe? tudi? kakšna? tudi? naštejte!!!]
od navedenih [?] slabih stvari, razen [?] prevare.
———[ali je prevara res tako pomembna, če so navedene slabe stvari. Niste našteli niti ene!]
[hr]
Morda boste uspeli kaj prebrati o sebi, če boste malo pogledali dve knjigi:
— Miha Mazzini: Rojeni za zgodbe, 2012.
— Christopher Ryan in Cacilda Jethá: Seks ob zori, 2013.
Obrnite drugi naslov:
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Zori ob seksu; Zori ob [sub]s[/sub]Eksu; [sub]s[/sub]Eks [velja] ob zori;
Kaj pa:
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙[sub]s[/sub]Kes ob zori; [sub]s[/sub]Kes po zori;
do | ob ob | do
qo | op op | qu
in prvega:
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Pišite svoje zgodbe.
Še je čas do končnega obrata: 4210 2401 2041 2014 *[;´)
.
No nekako tako bi lahko povzeli tudi mojo zgodbo. V bistvu še sama ne vem česa me je strah. Zadnje čase neprestano razmišljam o prihodnosti, da ne bom nikoli okusila tistega adrenalina, iskric, prave ljubezni… Ko razmišljam o družini, prihodnosti me dobesedno duši in sem vedno bolj prepričana, da si z njim tega ne želim.
Bolj kot mi partner izkazuje ljubezen, bolj se počutim ujeto.[/quote]
Meni se zdi da ti se pocutis kot v kletki –zakaj tezko je recti mogoce samo zaradi notranjega obcutka
kot ti prav sama pravis –ker se ti zdi da ta fant ni ta pravi –v tvojih sanjah si zelis nekaj drugega .
Ali je to zaradi vsega kar sta skupaj dozivela –ali so to znamke (grde) ki si jih ze ti v tvojo kolekcijo
zalepila in tvoj album je ze skoraj poln –zadosti ti je te veze ki te ne razburja vec –ta fant je postal
kot ena knjiga ki si jo prebrala skoraj do konca in ti zadnji listi te ne zanimajo vec ..V tem primeru
ti svetujem da ne gubis tvojega casa in zacni skusaj zacet eno drugo zivljenje -ze pripravi se ..
Se pravi najdi si tvoje stanovanje in flirtaj poskusaj pozivi po tvoje kot si ti zdaj zelis ko pa bos nasla iskrico ko bos pa najdla ta pravega kateremu bi tudi ti zelela tvoje zivljenje posvetiti —stop ustavi se in ne izgubi— tega vlaka –veckrat cas mine prehitro in zmeraj cakamo ta pisani vlak ki po indiji vozi samo je zares predalec od nas in koncno se zavedamo da ne bomo nigdar v indijo sli ( hai capito ) allez ferchten si me razumela — to pomeni bodi bolj realist z casom fajn fant ne obstoji ti si ga moras sama v tvoji dusi narisat da bos srecna –ce cakas da ti oni esquco naredijo bos cakala predolgo ta vlak
As tu compris –> mogoce tega bos nekje dalec najdla tud kot jas skusal sem zelo dolgo iskal pa mi je vsakic kaj manjkalo sele po 50 letu sem najdo dekle z katero se mi ne zdi da zrtvujem ni moj cas ni moje zivljenje prima sva skupaj to mi zadostuje ..To se bo tudi tebi enkrat zgodilo vse do tega pa skusaj ziveti bolje kot mores ce si se zelo mlada pa profitiraj brez skrbi in menjaj kolko te pac volja z temi ki se ti zdijo ORIGHT
Forum je zaprt za komentiranje.