Strah me je vožnje po avtocesti
Kot že v naslovu. Strah me je vožnje z avtomobilom, še predvsem po avtocesti. Še posebej, če ne vozim sama.
In ta teden me čaka ravno to! Vožnja čez celo Slovenijo, vse s Primorske do Murske Sobote. In še nazaj. In to kot sopotnica!!!
Mislite, da bi mi dva Persena pred vožnjo pomagala?
Kak drug nasvet? No, napiti se ne mislim.
če sama voziš, te je tudi strah? a moraš nujno na to vožnjo?
kot je že bacin napisala…ugotovi kje je razlog za strah in ga probaj odstraniti 😉
srečno vožnjo 😉
Tudi mene zanima česa se tako bojiš? Da se kaj zgodi ali kaj?
Tudi mene je bilo neko obdobje ful strah, ker smo enkrat skoraj imeli hudo prometno nesrečo. Jaz sem sebe sproti prepričevala, saj sicer izjemno rada potujem v lastni režiji, da bo vse ok, da ni panike in je strah minil. Res pa je, da je ta strah mineval z vedno več prevoženih km po avtocesti.
Tri leta nazaj smo bili v Amsterdamu z avtomobilom, lani do Neaplja, sedaj uživam, je minilo…
tudi mene….vem zakaj a pomagati si ne znam…lani nam je na avtocesti razneslo gumo, hb se je vse srečno končalo, ampak tisti strah, ko smo stali na odstavnem pasu,noč,nevihta,najini otroci..strah da ne bi prišlo do naletov,čeprav smo zavarovali kraj nesreče,..dejstvo da mi je v prometni nesreči umrla sestrična,njen mož, predlani še bratranec,par let prej dedek….