Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice stopanje do istanbula

stopanje do istanbula

kaksna pametna priporočila??

kje štartat???

1. Ahtej se!!!

2. Na Dolgem mostu?!

Se ti opravičujem – pijem breskovo bovlo in je to lahko vzrok……

Kot mula sem veliko preštopala, sedaj pa so časi odločno drugačni, zato srčno upam, da imaš tovrstne izkušnje

Ne vem – mogoče ima NM Renault kake povezave po kopnem…….pozanimaj se, sigurno imaš kakega bivšega sošolca v tem fohu.

ma kaj pa vem, kamijoni so prepočasni (predvsem se precej čaka po mejah)

kupi si rajsi eno cheap avionsko karto!

Drugace bo 2 mesca dol stopal… 🙂

Najbolje je da stopas kamione, ali pa jih lovis na carinskih postajah, oziroma na obcestnih postajaliscih. Na meji izstopis in gres pes cez mejo ter nastopas naslednji prevoz, tako je najlezje…..
Ce bos stopal naprej od istambula proti Iranu ali mogoce se dalje obisci Puding Shop za informacije o prevoznikih!
lp
Shanti

Po moje ni problema, sem že velik preštopala tut po balkanu, pa se samo izogibaj tovarnjakarjev iz albanije, pa bih-a, kaki srbi znajo bit tut problem, u glavnem bodi previden – pa tut avte lahk štopaš.
pa srečno!

dej mi povej, kje naj začnem štopat. dolgi most ali barje bencinska?? kaj od tega se ti zdi bolje??

ja sej js bolj računam na osebne avte.. par folka se je pohvalilo, da do beograda precej hitro dobiš…

Jest sem vedno štopala na ljubljana jug- rudnik, čez zagreb po moje naravnost v beograd, to ni panike boš dol 1,2,3….
ja definitivno osebni avto do beograda,…

ej a si sla mogoče že kdaj čez makedonijo???

ne, nisem

v bistvu je cist vseen kje startas – same same…
lahk na rudniku, lahk na dolgem mostu, bencinska …
ful odvisn od srece pa zvezd 🙂

zna mal trajat, ampak bos pa ksn kul folk spoznal.

se vedno pa ti ostane vlak.. zg-istanbul = cca 8k (ce se mal znajdes)

ma vem, sam mi je skor bolj zabavn štopat.. vsaj do beograda/niša…

Pazi ker ne kradejo samo štoparji, ampak tudi tisti, ki štoparje pobirajo. Ne spi med vožnjo!!! Niso vsi pošteni. Do Beograda si raje najdi kakega našega prevoznika. Saj njim je še prijetno, če imajo koga za družbo – raje imajo seveda punce, vendar

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close