Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek STOP LAŽNIVIM MEDIJEM

STOP LAŽNIVIM MEDIJEM

Gledate in spremljate? Kakšni se vam zdijo?

??

Kakšni se mi zdijo? Vsi mediji so bolj kot ne isti. RTV SLO = Nora24 TV. To pove vse. Ne verjamem ne enim, ne drugim. Vsi trobijo v isti rog. Poročajo samo o stvareh, ki so dovoljene ali odobrene s strani EU politike. Bruh.

najboljsa in najresnicnejsa primerjava rts je nova 24

Odgovor na objavo uporabnika
spremljate, 19.04.2023 ob 19:06

Gledate in spremljate? Kakšni se vam zdijo?

??

Gledala sem pogovor z Anisom Ličino. Kaj naj rečem? Dve plati ene zgodbe. Vsi vemo, kdo in kaj je on, Kaj je počel  v ne tako oddaljeni preteklosti. Verjetno to počne še vedno. Vemo, da je večkrat obsojeni kriminalec. Zadnjih 3,5 let še ni odsedel.

Po drugi strani pa se na veliko hvali njegovo dobrodelnost. Sploh “izlet v popotresno Turčijo”. Zbiral je samo denar. Koliko ga je nabral je itak znano samo njemu. Koliko ga je razdal prizadetim družinam, pa najbrž ve tudi samo on.

Skratka; zelo kontoverzna osebnost. Me pa zanima, kdo je lastnik in ustanovitelj tega medijskega portala. O drugih povabljenih nisem gledala prispevkov, zato težko komentiram.

hja … RTV,.SI in 24UR polagoma ugtavljata, da je vlada Goloba in večina Svoboda v DZ … golobji drek na glavo ☺
Zabavne oddaje na TV.SI in POP so … jokavščine za zapravljeni denar ☺
Otroški program pa je za vzpodbujanje nasilja in posiljstev

. https://www.google.com/search?q=naked+news+&tbm=isch&ved=2ahUKEwih2pbOxLf-AhV8TKQEHVWCBM0Q2-cCegQIABAA&oq=naked+news+&gs_lcp=CgNpbWcQA1CQE1iQE2CEFWgAcAB4AIABWYgBpwGSAQEymAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=8rNAZKGZGfyYkdUP1YSS6Aw&bih=625&biw=1366&rlz=1C1AVNG_enSI685SI685

STOP lažnivim medijem! To žal v demokraciji ne gre.

keri pa (ni)so lažnivi? Za najbolj objektiven pogled si pogledam na netu, novice iz večih držav na različnih kontinentih, na koncu si ustvrim sliko, ki je najbližja resnici.

A v primeru Zavašnik tudi mediji lažejo?

Face, stop lažnivim medijem. :)))
Ne, ampak stop neumnim medijem, ki poneumljajo.
Recimo en vcerajsnji naslov Barbika je odšla, prišel je  Ken.
Absurd in kaj takega se gra ta časopis. Pa ni važno ali nam je kdo ljub ali ne, smo levi ali desni. Takih spodrslajev si časopis, revija,  na naslovnici ne sme privoščiti in pika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close