Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stonic, Crossland, Kona

Stonic, Crossland, Kona

Kupujem avto, se sama ne vem, kaj bi rada, me pa zanima vase mnenje oz izkusnje s

Kia Stonic

Opel Crossland

Hyundai Kona

Ne poznam teh modelov, pozna kdo? Kako se obnesejo, kaksne so vase ocene?

Kaj pa Toyota C hr? Pozna kdo?

Jaz imam Kio Stonic z vso dodatno opremo kar je možno.Kupila sem novo in do zdaj v 5ih letih jo samo enkrat na leto dam na servis in to je to .Upam,da tako ostane še dolgo časa.Res,da jaz ne napravim veliko km ,ker imam blizu službo .Sem zadovoljna z njo in jo bom obdržala .Je tudi malo višja kar mi odgovarja ,lahko jo parkiram ,ni prevelika .Pojdi malo na preizkusno vožnjo z vsakim od teh naštetih ,potem že dobiš nek feeling kaj bi ti bolj ustrezalo ,to se mora vsak sam odločit .Nekaj zdaj na pamet je težko reči saj smo različni in vsakemu nekaj drugega odgovarja .

Odgovor na objavo uporabnika
Bina996, 16.08.2023 ob 17:11

Jaz imam Kio Stonic z vso dodatno opremo kar je možno.Kupila sem novo in do zdaj v 5ih letih jo samo enkrat na leto dam na servis in to je to .Upam,da tako ostane še dolgo časa.Res,da jaz ne napravim veliko km ,ker imam blizu službo .Sem zadovoljna z njo in jo bom obdržala .Je tudi malo višja kar mi odgovarja ,lahko jo parkiram ,ni prevelika .Pojdi malo na preizkusno vožnjo z vsakim od teh naštetih ,potem že dobiš nek feeling kaj bi ti bolj ustrezalo ,to se mora vsak sam odločit .Nekaj zdaj na pamet je težko reči saj smo različni in vsakemu nekaj drugega odgovarja .

Hvala.

Bom sla jutri pogledat Stonic, da vidim v zivo, kako zgleda.

Toyota mi je tudi vsecna.

Men je pri Stonicu grda armatura in iz kabine vidis brisalec, kar mi kr neki 🙂

Pojdi na testno vožnjo vseh, ki te zanimajo. To je nujno, pa tudi pametno.

P.S. Kona je super, jo ima brat in je zelo zadovoljen z njo.

Odgovor na objavo uporabnika
En predlog, 16.08.2023 ob 18:29

Pojdi na testno vožnjo vseh, ki te zanimajo. To je nujno, pa tudi pametno.

P.S. Kona je super, jo ima brat in je zelo zadovoljen z njo.

Hyundai sploh ne poznam, se manj Kona model. Koliko je velik ta avto?

Ravno gledam eno Kia Stonic 2017 in eno Mazdo 3 letnik 2014 za isti denar in se bolj nagibam na Stonica, Mazda bo kmalu 10 let star avto.

Vaše mnenje?

Kia stonic – ob poteku garancije je crknil ekran na dotik….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close